Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Luči

Luči moderne svetila stropna, namizne, stenske luči Moderna svetila

Luči, ki ustvarijo prijetno svetlobo. Namizna svetila za delo ali učenje, moderne stropne luči za dobro razsvetljavo prostora, stenske luči za prijetno svetlobo. Svetila različnih proizvajalcev.

Svetila proizvajalcev Penta, Lucente, Cattelan Italia. Atraktivne stropne, stenske in namizne luči po najnovejši modi. Zagotovite si dobro osvetlitev prostora ali dobro osvetljeno delovno površino. Odločite se lahko tudi za svetila, ki ustvarijo prijeteno, romantično vzdušje. Moderne luči in pohištvo za dnevne sobe, otroške sobe, sedežne garniture, mize in stoli. Mobile, Ljubljana.
V našem salonu svetil boste našli pestro ponudbo različnih svetil za dom, tako za notranje prostore kot tudi za uporabo izven doma. Osvetlite si dvorišče ali vrt pri hiši. Naša dekorativna svetila bodo lahko uporabite tudi za okrasitev poslovnih ali gostinskih prostorov. Seveda nismo poskrbeli le za estetski vidik, ampak tudi za funkcionalnost in kakovost. Obiščite nas. Lumen, Poljčane.
LED svetila za dnevno sobo, hodnik, omare, vitrine, zasilne izhode in druge prostore v stanovanju ali na delovnem mestu.
Strokovno projektiranje za najbolj optimalno delovanje vaše razsvetljave. Svetujemo vam pri izbiri modernih notranjih in zunanjih svetil.
Dekorativna svetil - moderna in starinska. Raznolika ponudba in visoka kvaliteta. Svoj dom lahko okrasite z lestencem ali pa se odločite za razsvetljavo z reflektorjem. Pri nas bodo naši primerna svetila tudi tisti, ki opremljajo svoj poslovni prostor, bar, hotel, restavracijo ... Lumen, Poljčane.
Osvetlite okolico svojega doma z zunanjimi stenskimi in vrtnimi lučmi našega podjetja. Osvetlite lahko tudi svoj balkon in druge zunanje površine. Naša svetila se ponašajo s kakovostjo in estetiko. Osvetlite svoj ambient z okolju prijaznimi sijalkami. Obiščite naš salon ali nas kontaktirajte. Lumen, Poljčane.  
Iščete lestenec ali drugo starinsko svetilo, ki bo okrasilo vaš dnevni prostor? Imate radi rustikalni stil? Pri nas boste našli različne luči, ki bodo zadovoljile tako ljubitelje starinskega kot tudi modernega stila. Osvetlite svojo dnevno sobo in pričarajte prijeten ambient. Lumen, Poljčane.
LED vgradne luči so v ponudbi pri podjetju Magles in vam jih vgradimo v pohištvo, katerega izdelamo po vaših željah. Naprimer moderna kuhinja izgleda bistveno lepše in sodobno z vgrajenimi LED svetili. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte kakšna je vrhunska izdelava pohištva!
Za osvetlitev vašega doma, poslovnega prostora, hotela ali drugega objekta lahko izbirate različne vrste svetil. Klasične stropne luči lahko kombinirate s stenskimi, namiznimi ali talnimi lučmi. V ponudbi imamo tudi led svetila in reflektorje. Lumen, Poljčane.
Za dobro razsvetljavo v hiši in razsvetljavo doma potrebujemo dobro projektiranje razsvetljave
Razsvetljava je pomemben element tako v zasebnih kot javnih objektih, pa tudi na ulici. Da vse luči oz. svetila pravilno delujejo, morajo biti elektro inštalacije izvedene strokovno in natančno. Prav to vam nudimo v podjetju Elektro Pečaver v Ljubljani.
Dekorativna svetila različnih barv, oblik in dizajnov lahko namestite na strop ali steno. Stenska led svetila Aniles vam ustvarijo prijetno in ravno prav močno svetlobo.
Ne glede na to, ali iščete visečo, stensko, moderno, klasično ali starinsko luč za vašo jedilnico, v vsakem primeru boste pri nas našli pravo! Ponujamo vam tudi svetila, ki imajo možnost zatemnitve - pričarajte si romantičen ambient kar v svojem domu! Vrhunska razsvetljava in dodelan design - Lumen d.o.o., Poljčane.
Nočne otroške lučke, ki zagotavljajo tako svetlobo kot tudi občutek varnosti za vašega otroka, če se zbudi ponoči. Različni motivi iz risanih serij in atraktiven izgled. Poskrbite tudi za svojega šolarja, ki pri pisanju domače naloge in pri učenju potrebuje primerno osvetlitev. Lumen, Poljčane.
V naši ponudbi boste našli kopalniške stenske in stropne luči moderne oblike. Ne spreglejte različnih plafonjer, ki so primerne tudi za druge prostore. Naša svetila za kopalnico pripomorejo tudi k varčni porabi energije. Zagotovite si primerno osvetlitev v vaših sanitarnih prostorih. Lumen, Poljčane.
Notranja razsvetljava z našimi izdelki - osvetlite svoje prostore s pomočjo naših svetil. V naši ponudbi boste našli tako moderne kot starinske svetilke. Tudi vaše dvorišče naj ne ostane neosvetljeno - izberite kakovostne luči za zunanjo razsvetljavo. Vabimo vas v naš salon svetil. Lumen, Poljčane.
Notranja razsvetljava za pričaranje lepšega ambienta. Varnostne svetilke nakazujejo pot proti izhodu iz objekta.
Nudimo vam svetila, s katerimi boste opremili vse prostore vašega doma, vsak prostor pa bo razsvetljen na svoj način. Izberite kuhinjska, kopalniška svetila ali izberite primerno luč  za vaš dnevni prostor. Modeni in rustikalni modeli. Notranja razsvetljava Lumen d.o.o.
Svetila različnih proizvajalcev za kvalitetno razsvetljavo prostora. Pestra izbira luči v spletni trgovini EVJ.
Stenska svetila, ki vam jih nudimo v podjetju Aniles d.o.o., se ponašajo z izredno natančno izdelavo in bogato izbiro barv ter vzorcev.