Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Ležišča

Ležišča. Sedežne garniture z ležiščem, različna ležišča. Tudi ležišča za psa.

Ležišča v sklopu sedežnih garnitur (sedežne garniture z ležiščem), klasična ležišča in ležišča za živali (ležišče za pse).

Posteljni nadvložki - Postelja d.o.o.
Letvena dna za postelje in ležišča - Postelja d.o.o.
Ko se odločamo za nakup posteljnine, je potrebno vedeti predvsem kakšno velikost posteljnine potrebujemo za naše ležišče ter odeje in iz katerega materiala je narejena. Naravni materiali so namreč izredno dobra izbira, saj se nam bolj prilagajajo, ker dihajo z našo kožo in vpijajo vlago. Vabljeni!
Letveno posteljno dno omogoča kroženje zraka okoli ležišča. Zamenjajte navaden posteljni pod za letvice za posteljo in izboljšajte spalne pogoje.
Dobite lahko vzmetnice različnih dimenzij. Vzmetnice po meri za vsako posteljo. Toda vseeno najprej poglejte ponudbo najpogostejših dimenzijn (npr.: vzmetnice velikosti 90x200).
Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.
Za vse, ki opremljate spalnice in potrebujete kvalitetno in poceni ali posteljo v akciji. Postelje izdelujemo tudi po naročilu!
Vzglavniki nam nudijo udoben počitek. Nikakor pa ni nujno, da so kakovostni in dobri vzglavniki, s številnimi lastnostmi tudi dragi.
Vzglavniki so za kakovosten spanec prav tako pomembni kot vzmetnice. Ni dovolj izbrati le cenovno ugodnega vzglavnika, pametno se je izbiri posvetiti in se odločiti pravilno!
Aniles v Ljubljani vam ponuja poceni lateks ležišča in vzmetnice različnih dimenzij. Ponudbo lateks ležišč si lahko ogledate preko njihove spletne strani!
Najboljše vzmetnice so vzmetnice iz naravnih materialov, ki nas ščitijo pred pršicami. Najboljše vzmetnice so iz naravnim materialov in ščitijo pred pršicami.
Prevleke za posteljo oziroma vse, kar potrebujete: prevleka za vzglavnik, prevleka za jogi in prevleka za ležišče. Najboljše antialergijske prevleke!
Kvalitetne ter cenovno ugodne postelje za otroke.
Otroške postelje kvalitetne izdelave, na voljo v različnih dimenzijah.
Posteljni nadvložki in rjuhe za posteljo nudijo udobnejši spanec, pralni posteljni nadvložek in jogi rjuhe pa enostavno čiščenje. Nadvložek za posteljo iz lateksa regulira temperaturo in odvaja vlago.
Ležišča iz pene so ležišča, ki so vse bolj zaželena. Ležišča iz pene, ki so izdelana iz poliuretanske pene za ležišča in so primerna za otroško ležišče.
Ležišča iz pene niso primerna samo za odrasle. Otroška ležišča iz pene so ena izmed najboljših ležišč na tržišču. Za drugačne potrebe obstajajo jogiji kot trda ležišča.
Otroški jogiji po ugodni ceni. Odločite se lahko na primer tudi za otroški jogi iz pene.
Ležišča za pse in ostala oprema za pse je pomembna za dobro počutje vašega psa. Ležišče za psa, ki ga operete brez težav. Oprema za psa v trgovini Hana-Ana.
Preizkusite odlično lateks ležišče, ki velja za eno izmed najbolj kakovostnih ležišč. Privoščite udoben in naraven jogi tudi vašim najmlajšim.
Ležišča iz spominske pene so odlična izbira za vaše zdravje saj se odlično prilagajajo vašemu telesu. Tako imate popolno oporo za trden in kvaliteten spanec.
Lateks ležišče trgovine Zdravapostelja je vrhunske kakovosti! Nudimo vam tudi kvalitetna jogi ležišča, vzmetnice in otroška ležišča.