Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Naša kuhinja se odlikuje z modernim načinom oblikovanja. Pohištvo, ki ga boste izbrali, vas bo očaralo z detajli. Kuhinjsko pohištvo bo služilo svojemu namenu in navdušilo tudi tiste, ki niso navdušeni nad kuho. Svojo kuhinjo lahko izberete v našem salonu kuhinj. Mlinar & Mlinar, Ljubljana
V našem podjetju vam ponujamo belo kuhinjo v visokem sijaju, ki je kvalitetna in trpežna. Pridite in se prepričajte sami.
Kuhinja predstavlja enega izmed osrednjih prostorov. Pomembno je, kakšne barve sten imate v vaši kuhinji, saj je dokazano, da barve sten vplivajo na posameznikovo razpoloženje. Oglejte si naš salon kuhinj in izberite barve, ki vam najbolj ustrezajo.
Kuhinjske nape s kroženjem zraka so kakovostne in trpežne. Oglejte si široko izbiro kuhinjskih nap brez odvoda zraka na naši spletni strani.
Barve na stenah so tise, ki zaključijo barvno skladnost kuhinje. Velika izbira stenskih barv. Barve so primerne, še posebej za v kuhinjo.
Cene kuhinj po meri z brezplačnim svetovanjem pri odločanju. Izdelajte si kuhinjo po meri za male prostore ali moderno kuhinjo po meri – preverite ceno izdelave kuhinje.
3D izris je posebnost, ki ste jo lahko deležni pred nakupom elemnetov za vašo novo kuhinjo. Risanje načrta ne vzame veliko časa.
Oglasite se v našem salonu, kjer bomo skupaj z vami izrisali brezplačni 3D izris, ki vam bo pomagal pri odločitvi.Naj nakup najcenejše kuhinje za vas ne bo težaven. 
Številna podjetja, ki izdelujejo in prodajajo kuhinje, nudijo svojim strankam tudi 3D izris prostora. S tem si stranke lažje predstavljajo, kakšen bo njihov nov kuhinjski prostor. Izris kuhinje vam omogočamo tudi v podjetju Mizarstvo Erjavec iz Ljubljane.
Si želite sodobno kuhinjo? V najbližjo poslovalnico Ga+Kuhinje, kjer vam bomo naredili izris z idejami za kuhinje po meri: Kotne kuhinje,..
Si želite novo moderno kuhinjo po elementih? Obiščite naš prodajni salon kuhinj v ljubljanskem BTC-ju in izkoristite akcijo kuhinj!
Moderno opremljena kuhinja: Prijavite se na izris kuhinje, izdelavo moderno opremljene kuhinje in uresničite svoje sanje.
Po vašem naročilu vam izdelamo kvalitetno masivno kuhinjo po meri. Masivne kuhinje imajo visoko kakovost ter ugodno ceno.
Odprta kuhinja. Zgodovina kuhinje odpira novo poglavje s starim trendom. Odprte kuhinje zdaj namenjene predvsem pa druženju. Kuhinja - oder ali statusni simbol.
Moderna kuhinja z najsodobnejšimi gospodinjskimi aparati, ki vas bo prepričala s svojim minimalističnim videzom. Funkcionalna zasnova z velikimi predali. Če moderna kuhinja ni za vas, vas bo navdušila naša ponudba za klasične kuhinje. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana
Pri podjetju Dom24 nudimo najlepše lesene kuhinjske in jedilniške stole. Veliko izbiro modernih in lesenih kuhinjskih stolov preverite na naši spletni strani.   
  Akcija barskih stolov omogoča ugoden nakup masivnih in lesenih barskih stolov- Preverite naše akcijske cene barskih stolov!
Alples kuhinja  upošteva vse ergonomske zahteve in omogoča prijetno pripravo hrane in pijače. Vaše kuhinjsko pohištvo je lahko edinstveno, pri opremljanju pa vam lahko z nasveti pomaga naš svetovalec oziroma arhitekt. Izbirate lahko med tremi modeli kuhinj - NATURA, URBANA in URBANA SOLO. Alples, Železniki
Kuhinje po meri, nove kuhinje priznanega italijanskega izdelovalca. Vrhunske kuhinje po meri.Potrebujete strokovno svetovanje glede vaše nove kuhinje po meri?
So kuhinje po naročilu pravilna izbira za vas? V našem podjetju se ukvarjamo s kvalitetno izdelavo kuhinj.