Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Vam stara kuhinja povzroča težave? Si želite novo kuhinjo z visokim sijajem? Potem preverite izjemno ponudbo novih kuhinj podjetja GA +, v katerih vam bo kuhanje užitek. Zastavite si ključna vprašanja, ki vam bodo pomagala pri izbiri vaše popolne kuhinje in naši svetovalci vam bodo z veseljem priskočili v pomoč.
Zgodovina kuhinje v srednjem veku. Črna kuhinja. Pojav dimnika. Pojav keramičnih peči in prvi odstopi od odprtega ognjišča. Zgodovina kuhinj.
Tako kot vse ostalo tudi kuhinjsko pohištvo sčasoma postane dotrajano. Takrat pride na vrsto prenova kuhinje, ki nemalokrat predstavlja kar izdaten strošek. Najslabše je, če je delo opravljeno nestrokovno, saj to za seboj pripelje še dodatne stroške in sive lase. Priporočamo vam, da se obrnete na izkušene strokovnjake z bogato ponudbo klasičnih in modernih kuhinj. Obrnite se na Pohištvo Erjavec, Ljubljana.
Alples kuhinja  upošteva vse ergonomske zahteve in omogoča prijetno pripravo hrane in pijače. Vaše kuhinjsko pohištvo je lahko edinstveno, pri opremljanju pa vam lahko z nasveti pomaga naš svetovalec oziroma arhitekt. Izbirate lahko med tremi modeli kuhinj - NATURA, URBANA in URBANA SOLO. Alples, Železniki
  Akcija barskih stolov omogoča ugoden nakup masivnih in lesenih barskih stolov- Preverite naše akcijske cene barskih stolov!
Pri podjetju Dom24 nudimo najlepše lesene kuhinjske in jedilniške stole. Veliko izbiro modernih in lesenih kuhinjskih stolov preverite na naši spletni strani.   
Kuhinja Mobalpa je več kot le prostor za pripravo in uživanje hrane. Moderna kuhinja je prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Rustikalna kuhinja bo pričarala domačnost in toplino. Kuhinje Mobalpa Ambienti Design Center, Ljubljana
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
Izdelava letnih kuhinj po meri v salonu kuhinj Mobalpa. Naj vaš dom krasi nova moderna kuhinja - izdelamo vam kuhinje po meri. Za izpolnitev vaših želja do potankosti poskrbi naš program za 3D izris kuhinj.
Naša kuhinja se odlikuje z modernim načinom oblikovanja. Pohištvo, ki ga boste izbrali, vas bo očaralo z detajli. Kuhinjsko pohištvo bo služilo svojemu namenu in navdušilo tudi tiste, ki niso navdušeni nad kuho. Svojo kuhinjo lahko izberete v našem salonu kuhinj. Mlinar & Mlinar, Ljubljana
Številna podjetja, ki izdelujejo in prodajajo kuhinje, nudijo svojim strankam tudi 3D izris prostora. S tem si stranke lažje predstavljajo, kakšen bo njihov nov kuhinjski prostor. Izris kuhinje vam omogočamo tudi v podjetju Mizarstvo Erjavec iz Ljubljane.
Odprta kuhinja. Zgodovina kuhinje odpira novo poglavje s starim trendom. Odprte kuhinje zdaj namenjene predvsem pa druženju. Kuhinja - oder ali statusni simbol.
Klasične kuhinje po meri Dassbach niso samo najlepše, ampak so tudi rezultat vrhunske nemške kakovosti in strokovnosti ter dobrega oblikovanja. 
Z ustrezno strokovno pomočjo in nasveti vam lahko pomagamo urediti moderno kuhinjo. Obiščite nas v našem salonu!
Lesene kuhinje prinesejo toplino tudi v moderni dom. Z bogato izbiro lesa, z individualnim pristopom k izdelavi kuhinje vam zagotavljamo trajno veselje pri kuhi.
Če želite resnično izkoristiti vaš kuhinjski prostor, vas bo zagotovo navdušila kuhinja z otokom. Kuhinjski otok je izjemno funkcionalen, vanj pa vam lahko po želji vgradimo tudi različne kuhinjske elemente in gospodinjske aparate. Mobalpa d.o.o., Ljubljana.
Moderne kuhinje - Garant, Panles, Istradom, Gorenje in mnoge druge. Kuhinja po elementih za poljubno sestavljanje in lahko vzdrževanje. Kuhinjsko pohištvo je narejeno iz različnega lesa. Pohištvo Aniles za vse okuse. Aniles, Ljubljana
Nudimo vam odlično izkoriščene poceni majhne kuhinje, ki jih boste polno uporabljali in v katerih se boste počutili odlično čeprav nimate veliko prostora.
Kuhinje po meri, nove kuhinje priznanega italijanskega izdelovalca. Vrhunske kuhinje po meri.Potrebujete strokovno svetovanje glede vaše nove kuhinje po meri?
Kuhinja predstavlja enega izmed osrednjih prostorov. Pomembno je, kakšne barve sten imate v vaši kuhinji, saj je dokazano, da barve sten vplivajo na posameznikovo razpoloženje. Oglejte si naš salon kuhinj in izberite barve, ki vam najbolj ustrezajo.