Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Zgodovina kuhinje: reforma kuhinje. Pojav kuhinjskih elementov. Zgodovina kuhinj v rokah enega podjetja. Kuhinja: talni, stenski in visoki samostoječi elementi.
Izdelava letnih kuhinj po meri v salonu kuhinj Mobalpa. Naj vaš dom krasi nova moderna kuhinja - izdelamo vam kuhinje po meri. Za izpolnitev vaših želja do potankosti poskrbi naš program za 3D izris kuhinj.
Moderna kuhinja z najsodobnejšimi gospodinjskimi aparati, ki vas bo prepričala s svojim minimalističnim videzom. Funkcionalna zasnova z velikimi predali. Če moderna kuhinja ni za vas, vas bo navdušila naša ponudba za klasične kuhinje. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana
Kuhinja Matis spada pod ugodne moderne kuhinje v trgovini Aniles. V ponudbi so tako moderne kot klasične kuhinje, seveda pa si lahko izberete tudi svojo kuhinjo - huhinja po meri za popoln izkoristek prostora ter potešitev vaših želja. Vabljeni!
Se vam zdi, da je vaš prostor premajhen za postavitev funkcionalne kuhinje? Morda pa temu ni tako. Kuhinja z otokom odlično izkoristi prostor, poleg tega pa je izredno praktična. Pri nas vam za lažjo predstavo lahko izdelamo tudi 3D izris vašega bodočega prostora. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana.
Klasične kuhinje po meri Dassbach niso samo najlepše, ampak so tudi rezultat vrhunske nemške kakovosti in strokovnosti ter dobrega oblikovanja. 
Pri podjetju Dom24 nudimo najlepše lesene kuhinjske in jedilniške stole. Veliko izbiro modernih in lesenih kuhinjskih stolov preverite na naši spletni strani.   
Zgodovina kuhinje v srednjem veku. Črna kuhinja. Pojav dimnika. Pojav keramičnih peči in prvi odstopi od odprtega ognjišča. Zgodovina kuhinj.
Zgodovina kuhinje v času industrializacije. Zgodovina meščanskih in podeželskih kuhinj, kuhinje premožnega in srednjega sloja. Kuhinja, plin, elektrika, vodovod.
Če želite resnično izkoristiti vaš kuhinjski prostor, vas bo zagotovo navdušila kuhinja z otokom. Kuhinjski otok je izjemno funkcionalen, vanj pa vam lahko po želji vgradimo tudi različne kuhinjske elemente in gospodinjske aparate. Mobalpa d.o.o., Ljubljana.
Moderne kuhinje - Garant, Panles, Istradom, Gorenje in mnoge druge. Kuhinja po elementih za poljubno sestavljanje in lahko vzdrževanje. Kuhinjsko pohištvo je narejeno iz različnega lesa. Pohištvo Aniles za vse okuse. Aniles, Ljubljana
Številna podjetja, ki izdelujejo in prodajajo kuhinje, nudijo svojim strankam tudi 3D izris prostora. S tem si stranke lažje predstavljajo, kakšen bo njihov nov kuhinjski prostor. Izris kuhinje vam omogočamo tudi v podjetju Mizarstvo Erjavec iz Ljubljane.
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
Barva kuhinje vpliva na vaše počutje in počutje ostalih, zato bodite pazljivi pri izbiri. Nakupi kuhinj po elementih prinašajo številne prednosti, zato obiščite Alplesov salon kuhinj v Ljubljani.
Tako kot vse ostalo tudi kuhinjsko pohištvo sčasoma postane dotrajano. Takrat pride na vrsto prenova kuhinje, ki nemalokrat predstavlja kar izdaten strošek. Najslabše je, če je delo opravljeno nestrokovno, saj to za seboj pripelje še dodatne stroške in sive lase. Priporočamo vam, da se obrnete na izkušene strokovnjake z bogato ponudbo klasičnih in modernih kuhinj. Obrnite se na Pohištvo Erjavec, Ljubljana.
Iščete ugodne kuhinje? Pri Hiša Kuhinj vam nudimo več akcijskih ponudb, katere zajemajo kuhinje, jedilnice in kuhinjske dodatke. Ena akcija kuhinj je tudi kuhinja Ewe, katero dobite s 15% popusta.
Mini kuhinja je pri Mizarstvu Erjavec ena tistih kuhinj, ki jo izdelamo po meri, in je tako primerna za manjša stanovanja, kot tudi naprimer za podjetja, kjer potrebujejo manjše kuhinje za osnovne potrebe. Vabljeni  na našo spletno stran!
Nudimo vam odlično izkoriščene poceni majhne kuhinje, ki jih boste polno uporabljali in v katerih se boste počutili odlično čeprav nimate veliko prostora.
Odprta kuhinja. Zgodovina kuhinje odpira novo poglavje s starim trendom. Odprte kuhinje zdaj namenjene predvsem pa druženju. Kuhinja - oder ali statusni simbol.
Vam stara kuhinja povzroča težave? Si želite novo kuhinjo z visokim sijajem? Potem preverite izjemno ponudbo novih kuhinj podjetja GA +, v katerih vam bo kuhanje užitek. Zastavite si ključna vprašanja, ki vam bodo pomagala pri izbiri vaše popolne kuhinje in naši svetovalci vam bodo z veseljem priskočili v pomoč.