Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Zgodovina kuhinje v času industrializacije. Zgodovina meščanskih in podeželskih kuhinj, kuhinje premožnega in srednjega sloja. Kuhinja, plin, elektrika, vodovod.
Alples kuhinja  upošteva vse ergonomske zahteve in omogoča prijetno pripravo hrane in pijače. Vaše kuhinjsko pohištvo je lahko edinstveno, pri opremljanju pa vam lahko z nasveti pomaga naš svetovalec oziroma arhitekt. Izbirate lahko med tremi modeli kuhinj - NATURA, URBANA in URBANA SOLO. Alples, Železniki
Zgodovina kuhinje. Tehnizacija kuhinje – trend v zgodovini kuhinj, ki še traja. Tudi danes mora imeti kuhinja vgrajene vse električne pripomočke za lažjo kuho.
Moderne kuhinje - Garant, Panles, Istradom, Gorenje in mnoge druge. Kuhinja po elementih za poljubno sestavljanje in lahko vzdrževanje. Kuhinjsko pohištvo je narejeno iz različnega lesa. Pohištvo Aniles za vse okuse. Aniles, Ljubljana
Zgodovina kuhinje: reforma kuhinje. Pojav kuhinjskih elementov. Zgodovina kuhinj v rokah enega podjetja. Kuhinja: talni, stenski in visoki samostoječi elementi.
Če želite resnično izkoristiti vaš kuhinjski prostor, vas bo zagotovo navdušila kuhinja z otokom. Kuhinjski otok je izjemno funkcionalen, vanj pa vam lahko po želji vgradimo tudi različne kuhinjske elemente in gospodinjske aparate. Mobalpa d.o.o., Ljubljana.
Tako kot vse ostalo tudi kuhinjsko pohištvo sčasoma postane dotrajano. Takrat pride na vrsto prenova kuhinje, ki nemalokrat predstavlja kar izdaten strošek. Najslabše je, če je delo opravljeno nestrokovno, saj to za seboj pripelje še dodatne stroške in sive lase. Priporočamo vam, da se obrnete na izkušene strokovnjake z bogato ponudbo klasičnih in modernih kuhinj. Obrnite se na Pohištvo Erjavec, Ljubljana.
Klasične kuhinje po meri Dassbach niso samo najlepše, ampak so tudi rezultat vrhunske nemške kakovosti in strokovnosti ter dobrega oblikovanja. 
Mini kuhinja je pri Mizarstvu Erjavec ena tistih kuhinj, ki jo izdelamo po meri, in je tako primerna za manjša stanovanja, kot tudi naprimer za podjetja, kjer potrebujejo manjše kuhinje za osnovne potrebe. Vabljeni  na našo spletno stran!
Barva kuhinje vpliva na vaše počutje in počutje ostalih, zato bodite pazljivi pri izbiri. Nakupi kuhinj po elementih prinašajo številne prednosti, zato obiščite Alplesov salon kuhinj v Ljubljani.
Kuhinja Matis spada pod ugodne moderne kuhinje v trgovini Aniles. V ponudbi so tako moderne kot klasične kuhinje, seveda pa si lahko izberete tudi svojo kuhinjo - huhinja po meri za popoln izkoristek prostora ter potešitev vaših želja. Vabljeni!
Moderna kuhinja z najsodobnejšimi gospodinjskimi aparati, ki vas bo prepričala s svojim minimalističnim videzom. Funkcionalna zasnova z velikimi predali. Če moderna kuhinja ni za vas, vas bo navdušila naša ponudba za klasične kuhinje. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana
Zgodovina kuhinje v srednjem veku. Črna kuhinja. Pojav dimnika. Pojav keramičnih peči in prvi odstopi od odprtega ognjišča. Zgodovina kuhinj.
Naj bo vaša oprema kuhinje res odraz vaših zahtev in želja. Mizarstvo Tajhmajster, ki se ponaša z dolgo tradicijo, bo uresničilo vse vaše ideje, tako da bo vaša nova kuhinja popolna. Kakovostna notranja oprema - masivne kuhinje in lesene jedilnice. Mizarstvo Tajhmajster, Kidričevo.
Bi radi, da se jedilnica in kuhinja prilegata vašemu dnevnemu prostoru? Da bo stil enak? Potem so kuhinje po naročilu kot nalašč, saj bodo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Obiščite naš salon in nam zaupajte svoje želje - Mizarstvo Erjavec, Ljubljana.
Kuhinja Mobalpa je več kot le prostor za pripravo in uživanje hrane. Moderna kuhinja je prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Rustikalna kuhinja bo pričarala domačnost in toplino. Kuhinje Mobalpa Ambienti Design Center, Ljubljana
Se vam zdi, da je vaš prostor premajhen za postavitev funkcionalne kuhinje? Morda pa temu ni tako. Kuhinja z otokom odlično izkoristi prostor, poleg tega pa je izredno praktična. Pri nas vam za lažjo predstavo lahko izdelamo tudi 3D izris vašega bodočega prostora. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana.
Izdelava letnih kuhinj po meri v salonu kuhinj Mobalpa. Naj vaš dom krasi nova moderna kuhinja - izdelamo vam kuhinje po meri. Za izpolnitev vaših želja do potankosti poskrbi naš program za 3D izris kuhinj.
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
  Akcija barskih stolov omogoča ugoden nakup masivnih in lesenih barskih stolov- Preverite naše akcijske cene barskih stolov!