Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Zgodovina kuhinje. Tehnizacija kuhinje – trend v zgodovini kuhinj, ki še traja. Tudi danes mora imeti kuhinja vgrajene vse električne pripomočke za lažjo kuho.
Vrhunska kakovost in ugodne kuhinje. Široko ponudbo ugodnih GA kuhinj preverite v našem prodajnem salonu v Ljubljani!
V podjetju GA kuhinje vam ponujamo odprodajo sodobnih kuhinj vseh vrst. Hkrati pa vam pomagamo tudi pri načrtovanju kuhinj s 3D izrisom kuhinje.
Se vam zdi, da je vaš prostor premajhen za postavitev funkcionalne kuhinje? Morda pa temu ni tako. Kuhinja z otokom odlično izkoristi prostor, poleg tega pa je izredno praktična. Pri nas vam za lažjo predstavo lahko izdelamo tudi 3D izris vašega bodočega prostora. Mizarstvo Erjavec, Ljubljana.
Kuhinja Mobalpa je več kot le prostor za pripravo in uživanje hrane. Moderna kuhinja je prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Rustikalna kuhinja bo pričarala domačnost in toplino. Kuhinje Mobalpa Ambienti Design Center, Ljubljana
Pri nas najdete najlepše kuhinje za male prostore. V primeru, da imate kuhinjski prostor bolj majhen, vam ponujamo kuhinjo po meri za male prostore.
Alples kuhinja  upošteva vse ergonomske zahteve in omogoča prijetno pripravo hrane in pijače. Vaše kuhinjsko pohištvo je lahko edinstveno, pri opremljanju pa vam lahko z nasveti pomaga naš svetovalec oziroma arhitekt. Izbirate lahko med tremi modeli kuhinj - NATURA, URBANA in URBANA SOLO. Alples, Železniki
Naj bo vaša oprema kuhinje res odraz vaših zahtev in želja. Mizarstvo Tajhmajster, ki se ponaša z dolgo tradicijo, bo uresničilo vse vaše ideje, tako da bo vaša nova kuhinja popolna. Kakovostna notranja oprema - masivne kuhinje in lesene jedilnice. Mizarstvo Tajhmajster, Kidričevo.
Kuhinje po meri: katalog  specialnih italijanskih kuhinj Aran. Kuhinje po meri – katalog na voljo na spletni strani ali v salon kuhinj Ljubljana in Izola.
Moderne kuhinje - Garant, Panles, Istradom, Gorenje in mnoge druge. Kuhinja po elementih za poljubno sestavljanje in lahko vzdrževanje. Kuhinjsko pohištvo je narejeno iz različnega lesa. Pohištvo Aniles za vse okuse. Aniles, Ljubljana
Ponujamo vam nove kuhinje, ki vas bodo navdušile. Na voljo so mat kuhinje, kuhinje v visokem sijaju, svetle kuhinje, bele kuhinje itd.
Lesene kuhinje prinesejo toplino tudi v moderni dom. Z bogato izbiro lesa, z individualnim pristopom k izdelavi kuhinje vam zagotavljamo trajno veselje pri kuhi.
Iščete ugodne kuhinje? Pri Hiša Kuhinj vam nudimo več akcijskih ponudb, katere zajemajo kuhinje, jedilnice in kuhinjske dodatke. Ena akcija kuhinj je tudi kuhinja Ewe, katero dobite s 15% popusta.
Če želite resnično izkoristiti vaš kuhinjski prostor, vas bo zagotovo navdušila kuhinja z otokom. Kuhinjski otok je izjemno funkcionalen, vanj pa vam lahko po želji vgradimo tudi različne kuhinjske elemente in gospodinjske aparate. Mobalpa d.o.o., Ljubljana.
Klasične kuhinje po meri Dassbach niso samo najlepše, ampak so tudi rezultat vrhunske nemške kakovosti in strokovnosti ter dobrega oblikovanja. 
So kuhinje po naročilu pravilna izbira za vas? V našem podjetju se ukvarjamo s kvalitetno izdelavo kuhinj.
Izdelava letnih kuhinj po meri v salonu kuhinj Mobalpa. Naj vaš dom krasi nova moderna kuhinja - izdelamo vam kuhinje po meri. Za izpolnitev vaših želja do potankosti poskrbi naš program za 3D izris kuhinj.
Kuhinja Matis spada pod ugodne moderne kuhinje v trgovini Aniles. V ponudbi so tako moderne kot klasične kuhinje, seveda pa si lahko izberete tudi svojo kuhinjo - huhinja po meri za popoln izkoristek prostora ter potešitev vaših želja. Vabljeni!
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
Oglasite se v našem salonu, kjer bomo skupaj z vami izrisali brezplačni 3D izris, ki vam bo pomagal pri odločitvi.Naj nakup najcenejše kuhinje za vas ne bo težaven.