Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Klasične kuhinje po meri Dassbach niso samo najlepše, ampak so tudi rezultat vrhunske nemške kakovosti in strokovnosti ter dobrega oblikovanja. 
Kuhinja Mobalpa je več kot le prostor za pripravo in uživanje hrane. Moderna kuhinja je prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Rustikalna kuhinja bo pričarala domačnost in toplino. Kuhinje Mobalpa Ambienti Design Center, Ljubljana
So kuhinje po naročilu pravilna izbira za vas? V našem podjetju se ukvarjamo s kvalitetno izdelavo kuhinj.
Pri nas najdete najlepše kuhinje za male prostore. V primeru, da imate kuhinjski prostor bolj majhen, vam ponujamo kuhinjo po meri za male prostore.
Kuhinja Matis spada pod ugodne moderne kuhinje v trgovini Aniles. V ponudbi so tako moderne kot klasične kuhinje, seveda pa si lahko izberete tudi svojo kuhinjo - huhinja po meri za popoln izkoristek prostora ter potešitev vaših želja. Vabljeni!
  Akcija barskih stolov omogoča ugoden nakup masivnih in lesenih barskih stolov- Preverite naše akcijske cene barskih stolov!
Vrhunska kakovost in ugodne kuhinje. Široko ponudbo ugodnih GA kuhinj preverite v našem prodajnem salonu v Ljubljani!
V podjetju GA kuhinje vam ponujamo odprodajo sodobnih kuhinj vseh vrst. Hkrati pa vam pomagamo tudi pri načrtovanju kuhinj s 3D izrisom kuhinje.
Zaradi pomembnosti barve kuhinj, vam v našem podjetju ponujam več različnih barv za kuhinjo. Poglejte si sami.
Pri podjetju Dom24 nudimo najlepše lesene kuhinjske in jedilniške stole. Veliko izbiro modernih in lesenih kuhinjskih stolov preverite na naši spletni strani.   
Če želite resnično izkoristiti vaš kuhinjski prostor, vas bo zagotovo navdušila kuhinja z otokom. Kuhinjski otok je izjemno funkcionalen, vanj pa vam lahko po želji vgradimo tudi različne kuhinjske elemente in gospodinjske aparate. Mobalpa d.o.o., Ljubljana.
Kuhinje po meri: katalog  specialnih italijanskih kuhinj Aran. Kuhinje po meri – katalog na voljo na spletni strani ali v salon kuhinj Ljubljana in Izola.
Iščete ugodne kuhinje? Pri Hiša Kuhinj vam nudimo več akcijskih ponudb, katere zajemajo kuhinje, jedilnice in kuhinjske dodatke. Ena akcija kuhinj je tudi kuhinja Ewe, katero dobite s 15% popusta.
Lesene kuhinje prinesejo toplino tudi v moderni dom. Z bogato izbiro lesa, z individualnim pristopom k izdelavi kuhinje vam zagotavljamo trajno veselje pri kuhi.
Izdelava letnih kuhinj po meri v salonu kuhinj Mobalpa. Naj vaš dom krasi nova moderna kuhinja - izdelamo vam kuhinje po meri. Za izpolnitev vaših želja do potankosti poskrbi naš program za 3D izris kuhinj.
Zgodovina kuhinje v srednjem veku. Črna kuhinja. Pojav dimnika. Pojav keramičnih peči in prvi odstopi od odprtega ognjišča. Zgodovina kuhinj.
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
Tako kot vse ostalo tudi kuhinjsko pohištvo sčasoma postane dotrajano. Takrat pride na vrsto prenova kuhinje, ki nemalokrat predstavlja kar izdaten strošek. Najslabše je, če je delo opravljeno nestrokovno, saj to za seboj pripelje še dodatne stroške in sive lase. Priporočamo vam, da se obrnete na izkušene strokovnjake z bogato ponudbo klasičnih in modernih kuhinj. Obrnite se na Pohištvo Erjavec, Ljubljana.
Mini kuhinja je pri Mizarstvu Erjavec ena tistih kuhinj, ki jo izdelamo po meri, in je tako primerna za manjša stanovanja, kot tudi naprimer za podjetja, kjer potrebujejo manjše kuhinje za osnovne potrebe. Vabljeni  na našo spletno stran!
Oglasite se v našem salonu, kjer bomo skupaj z vami izrisali brezplačni 3D izris, ki vam bo pomagal pri odločitvi.Naj nakup najcenejše kuhinje za vas ne bo težaven.