Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Konstrukcije

Konstrukcije. Kovinske konstrukcije, jeklene konstrukcije in druge konstrukcije.

Konstrukcije INOX. Vas zanimajo kovinske konstrukcije oz. jeklene konstrukcije? V naši ponudbi nudimo kovinske konstrukcije po naročilu, ALU, INOX konstrukcije po meri. kovinske ograje, kovinske stopnice in druge konstrukcije.

Se zanimate za skeletno gradnjo? Več o izolaciji, gradnji in ceniku skeletne gradnje si preberite na naši spletni strani.
Trapezna pločevina se lahko uporabi kot zaključni sloj fasade oz. strehe ali kot podkonstrukcija. Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo. Za konkretno cenovno ponudbo nas kontaktirajte.
Kovinska konstrukcija je zelo primerna za stopnišče. Kovinske stopnice so odporne in trpežne. Izdelava stopnic z dolgo življenjsko dobo, ki jo nudi kovinska konstrukcija. Inox konstrukcije za inox stopnice. B-F stopnice, Miren
Odločite se za nakup skeletne hiše na ključ in se prepričajte o njeni ceni. Skeletne hiše so izdelane kvalitetno, njihova cena pa je ugodna. 
Preverite ugoden cenik gradnje lesene skeletne hiše podjetja Ci Produkt. Obiščite našo spletno stran.
Cena skeletne gradnje v lastni režiji na koncu ni nič ugodnejša, saj zaradi neznanja pogosto pride do napak, katerih popravilo je lahko nato dosti dražje, kot če bi že v prvi fazi najeli profesionalno ekipo.
Naročite svojo leseno montažno hišo na ključ. Poceni montažne hiše na ključ v podjetju Ci Produkt izdelujemo kvalitetno in natančno. 
Montažne hiše iz lesa izdelamo ugodno in kvalitetno. Odločite se za nakup lesene montažne hiše in si zagotovite kakovosten dom. 
Gradite skeletno hišo v lastni režiji? Podjetje Ci Produkt vam lahko pomaga pri gradnji skeletne ali montažne hiše.
Izvajamo prodajo in rezanje nerjaveče pločevine. Naši stroji za krivljenje oz. upogibanje pločevine so pri nas najboljši, zato je tak tudi rezultat našega dela.
 Montaža lesenih hiš na ključ je kakovostna in natančna ter hitro opravljena. Lesene hiše na ključ so cenovno ugodne.
Energetsko varčne montažne lesene hiše pri podjetju Ci Produkt. Dogovorite se za gradnjo lesene montažne hiše še danes.
Inox konstrukcije za stopnice. Lesene stopnice na inox konstrukciji. Inox in les za popoln izgled vašega stopnišča. B-F stopnice, Miren. Kovinske inox ograje, INOX v kombinaciji z lesom. LES - INOX stopnišča, kovinske konstrukcije po meri
Lesena konstrukcija hiše pri podjetju Ci Produkt iz Komende. Zagotovite si kvalitetno gradnjo lesene hiše.
Nosilne konstrukcije za strehe objektov, nosilci za sončne kolektorje, notranje stopnice in ograje ter drugi izdelki po meri za dom in dvorišče.
Skeletna gradnja hiše je hitra in okolju prijazna. Zgradite si trajnostno daraven dom v 10 tednih.
Razrez pločevine s posebnim CNC zagotavlja kvalitetna mehanska oprema, zaradi svoje natančnosti zmanjša poškodbe in deformacije kovine ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo materiala.
Razrez, struženje in krivljenje pločevine, ter ostale strokovne storitve so vam na voljo pri podjetju Juhant. Ugodne cene kvalitetnih in zanesljivih produktov.  
Kovinske konstrukcije po naročilu. Jeklena konstrukcija za vsak namen: kovinske stopnice, nosilci za fotovoltaične sisteme, avto nadstreški in ostali nadstreški. Tudi kovinski nadstreški. Hifa d.o.o., Ljubljana.
Podjetje Ci Produkt, d.o.o. se ukvarja z gradnjo hiš na ključ, masivnih hiš, skeletnih hiš, lesenimi fasadami itd.