Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Konstrukcije

Konstrukcije. Kovinske konstrukcije, jeklene konstrukcije in druge konstrukcije.

Konstrukcije INOX. Vas zanimajo kovinske konstrukcije oz. jeklene konstrukcije? V naši ponudbi nudimo kovinske konstrukcije po naročilu, ALU, INOX konstrukcije po meri. kovinske ograje, kovinske stopnice in druge konstrukcije.

Razrez pločevine s posebnim CNC zagotavlja kvalitetna mehanska oprema, zaradi svoje natančnosti zmanjša poškodbe in deformacije kovine ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo materiala.
Konstrukcije za nadstreške. Konstrukcije, prilagojene željam naročnika. Dobro načrtovanje je predpogoj za kvalitetne nadstreške. Načrtovanje in ustrezna izbira za kritine za nadstreške, aluminijaste nadstreške in profile - montaža nadstreška bo tako kvalitetna. Za načrtovanje izberite nas. Načrtovanje s podjetjem M-Kaiser, Maribor.
Nosilne konstrukcije za strehe objektov, nosilci za sončne kolektorje, notranje stopnice in ograje ter drugi izdelki po meri za dom in dvorišče.
Kovinske konstrukcije po naročilu. Jeklena konstrukcija za vsak namen: kovinske stopnice, nosilci za fotovoltaične sisteme, avto nadstreški in ostali nadstreški. Tudi kovinski nadstreški. Hifa d.o.o., Ljubljana.
Izvajamo prodajo in rezanje nerjaveče pločevine. Naši stroji za krivljenje oz. upogibanje pločevine so pri nas najboljši, zato je tak tudi rezultat našega dela.
Postavitev rastlinjaka je enostavna, če je konstrukcija za rastlinjak pravilno pripravljena. Konstrukcije za rastlinjake v naši ponudbi imajo dolgo življenjsko dobo. Rastlinjaki RAR NOVI.
 Uporabljamo najmodernejše oziroma najpopolnejše postopke. Če potrebujete vrhunski razrez pločevine oziroma kovine ali TIG varjenje inoxa, ste na pravem naslovu.
Montažne konstrukcije, alternativna energija in telekomunikacije  v podjetju Juhant d.o.o. vam nudimo rešitve za kombiniranje različnih vrst sistemov.
Trapezna pločevina se lahko uporabi kot zaključni sloj fasade oz. strehe ali kot podkonstrukcija. Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo. Za konkretno cenovno ponudbo nas kontaktirajte.
Struženje  je postopek obdelave materiala katerega končni produkt so valjasta telesa. Ugodne cene in kvalitetni izdelki.  
Razrez, struženje in krivljenje pločevine, ter ostale strokovne storitve so vam na voljo pri podjetju Juhant. Ugodne cene kvalitetnih in zanesljivih produktov.  
Kovinska konstrukcija je zelo primerna za stopnišče. Kovinske stopnice so odporne in trpežne. Izdelava stopnic z dolgo življenjsko dobo, ki jo nudi kovinska konstrukcija. Inox konstrukcije za inox stopnice. B-F stopnice, Miren
Z montažnimi konstrukcijami, hidroregulacijo, varjenjem, nosilnimi konstrukcijami in alternativno energijo na okolju prijazen način rešujemo tehnološke probleme.
Inox konstrukcije za stopnice. Lesene stopnice na inox konstrukciji. Inox in les za popoln izgled vašega stopnišča. B-F stopnice, Miren. Kovinske inox ograje, INOX v kombinaciji z lesom. LES - INOX stopnišča, kovinske konstrukcije po meri
Konstrukcijski les – gradbeni les – žagan les za gradnjo. Sibirski macesen za terase, ograje in fasade. Ugodna cena za macesnov les.
Industrijske varnostne konstrukcije - požarne stopnice, zaščitne ograje, kovinske konstrukcije, jeklene konstrukcije, inox konstrukcije  vse kar potrebujete za varnost.