Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Komarniki

Ugodne cene komarnikov za zaščito pred mrčesom, komarniki po meri

Komarniki. Vas motijo nadležni insekti? Opremite okna in vrata s komarniki. Na voljo kvalitetni komarniki za vaš dom: rolo komarniki, drsni komarniki, fiksni komarniki, komarniki ameriška vrata. Cene komarnikov po ugodnih cenah. Preverite cenik za komarnike pri naših poslovnih partnerjih

Plise komarnik lahko po ugodni ceni dobite pri podjetju Akrol. Preverite tudi našo ostalo ponudbo komarnikov za vrata in okna.
Fiksni komarnik za okna, ki so že vgrajena in potrebujejo zaščito pred insekti. Naši komarniki poleg mrčesa ustavijo tudi cvetni prah in se vgradijo hitro in enostavno, ter po ugodni ceni. 
Rolo komarnik vam izdelamo tudi po meri. Izdelava komarnika je kvalitetna, montaža pa kakovostna. Izdelava je natančna, montaža rolo komarnika za okna pa je izjemno preprosta.
Glede na to, da je v zadnjih letih porast komarjev, se vedno več ljudi odloča za montažo rolet s komarniki. Pri nas dobite PVC komarnike, alu komarnike in krilne komarnike.
Komarniki Strle prihajajo v različnih izvedbah, glede na vaše potrebe. Lahko si priskrbite integrirane, fiksne ali rolo komarnike prvovrstne kakovosti. Naš cenik komarnikov navaja okvirne cene.
Komarniki za okna izdelani po meri popolnoma zadostijo vašim zahtevam. Ugodna cena komarnika je dodatna prednost, saj je cena komarnikov odvisna od vas. Magnetnik komarniki in ostali komarniki, Senčila Strle, Cerknica.    
Plise komarniki so funkcionalni in enostavni za uporabo, fiksni komarniki za okna in vrata pa cenovno najugodnejši in imajo dolgo življenjsko dobo - izdelava komarnikov Medle. 
Komarnik za strešno okno preprečuje insektom vstop v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Krilni, nihalni, drsni ali plise komarniki bolj primerni za balkonska vrata. Cena je zelo ugodna.
Komarniki za okna so vam na voljo po ugodnih cenah. Oglejte si cenik komarnikov za okna in vrata po kvadratu. Ne spreglejte ugodne ponudbe rolet.
Fiksni komarniki za okna vam nudijo učinkovito zaščito pred mrčesom in komarji. Enostavni za montažo in demontažo. Poskrbite za čist in zračen prostor s fiksnimi komarniki.
Plise komarniki so primerna izbira za montažo na okna in vrata. Vrata nepravilnih oblik ali kjer ni dovolj prostora za namestitev katerekoli druge oblike komarnikov.
Potrebujete komarnike za običajna okna ali komarnike za strešna okna? Strle d.o.o. nudi ugodno ceno komarnikov za okna! Komarniki po meri podjetja Strle, izdelava komarnikov po naročilu. 
Komarniki za okna in vrata so učinkovita in prijazna zaščita pred mrčesom. Na voljo so številni komarniki: magnetni, rolo, fiksni, integrirani, plise in drsni. V ponudbi imamo različne komarnike za okna, tudi za tista s polkni. Magnetni komarniki za vsak dom. Senčila Strle, Cerkinica. Konkurenčen cenik komarnikov in drugih senčil
Rolo komarniki za okna ali vrata, tudi rolete s komarniki. Nič več nadležnega brenčanja in pikov, tudi zaščita proti cvetnemu prahu. Izjemno ugodna cena komarnikov.
V toplih mesecih je komarnik za vrata nujna oprema proti nezaželenem vdoru nadležnega mrčesa. Tako boste lahko prehod na teraso ali balkon imeli odprt in zračili svoj dom brez prisotnosti nadležnega mrčesa.
Izdelava komarnikov najvišje kvalitete je naša naloga, ki jo s ponosom opravljamo že desetletja. Ponujamo komarnike za vrata in komarnike za okna, na voljo so tako integrirani kot fiksni komarniki.
Komarniki za okna ugodnega cenika so na voljo pri podjetju Akrol. Na voljo sicer fiksni komarniki za okna ali pa rolo komarniki.
Če ste naveličani sredi noči po sobi iskati komarje v prostoru si omislite rolete s komarniki. V podjetju Strle Vam nudimo rolete z rolo komarniki. Poiščite nas in si priskrbite rolete s komarniki po ugodnem ceniku!
Rolo komarniki so okenski komarniki s preprostim klik sistemom preko katerega poljubno dvigujemo in spuščamo zaščito pred nadležnim mrčesom. Naredimo jih tudi po meri - Senčila Strle, Cerkinica.
Komarniki za okna bodo za vedno odgnali nadležni mrčes ter zdravju škodljive insekte in žuželke. Komarniki različnih vrst. Komarnik lahko montiramo na okna ali vrata. Senčila Medle, Novo mesto.