Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Komarniki

Komarniki. Kakovostni komarniki za zaščito pred mrčesom

Komarniki. Vas motijo nadležni insekti? Opremite okna in vrata s komarniki. Na voljo kvalitetni komarniki za vaš dom: rolo komarniki, drsni komarniki, fiksni komarniki, komarniki ameriška vrata.

Komarnik za vrata zaščiti vašo družino pred komarji in mrčesom s sodobnimi in vzdržljivimi plise komarniki. Cenik je odvisen od velikosti vratne odprtine.
Če iščete komarnike po meri, ste prišli na pravi naslov. Senčila Strle izdelujejo komarnike različnih izvedb - rolo komarniki, plise komarniki, fiksni komarniki in več!
V toplih mesecih je komarnik za vrata nujna oprema proti nezaželenem vdoru nadležnega mrčesa. Tako boste lahko prehod na teraso ali balkon imeli odprt in zračili svoj dom brez prisotnosti nadležnega mrčesa.
Rolo komarnik za okna je praktičen. Komarnik za vrata – vratni komarnik bo preprečil vstop mrčesa. Drsni komarnik in fiksni komarnik za vaš dom. Ameriška vrata komarnik. Komarniki za različne dimenzije oken in vrat. Rolete Kosec.
Plise komarniki so funkcionalni in enostavni za uporabo, fiksni komarniki pa cenovno najugodnejši in imajo dolgo življenjsko dobo - izdelava komarnikov Medle. 
Rolo komarniki so okenski komarniki s preprostim klik sistemom preko katerega poljubno dvigujemo in spuščamo zaščito pred nadležnim mrčesom. Naredimo jih tudi po meri - Senčila Strle, Cerkinica.
Komarniki za vrata se lahko razlikujejo na različne načine. Naš cenik o komarnikih za balkonska vrata priča o ugodnosti!
Potrebujete dobre integrirane, fiksne ali drsne komarnike da vas in vašo družino varujejo pred mrčesom? Ne odlašajte in obiščite Strle d.o.o.!
Potrebujete komarnike za običajna okna ali komarnike za strešna okna? Strle d.o.o. nudi ugodno ceno komarnikov za okna!
Komarniki - rolo komarniki, fiksni komarniki, krilni komarniki, integrirani komarniki, drsni komarniki podjetja Strle vas učinkovito ščitijo pred insekti. Komarniki so čvrsti, trpežni in različno obarvani.
Komarniki za okna in vrata so učinkovita in prijazna zaščita pred mrčesom. Na voljo so številni komarniki: magnetni, rolo, fiksni, integrirani, plise in drsni.   Vas nadleguje mrčes? Komarniki za okna in vrata so učinkovita in prijazna zaščita pred mrčesom. V ponudbi imamo različne komarnike za okna, tudi za tista s polkni. Magnetni komarniki za vsak dom. Senčila Strle, Cerkinica.
Izdelava komarnikov najvišje kvalitete je naša naloga, ki jo s ponosom opravljamo že desetletja. Ponujamo komarnike za vrata in komarnike za okna, na voljo so tako integrirani kot fiksni komarniki.
Fiksni komarnik za okna, ki so že vgrajena in potrebujejo zaščito pred insekti. Naši komarniki poleg mrčesa ustavijo tudi cvetni prah in se vgradijo hitro in enostavno, ter po ugodni ceni. 
Montaža pvc oken, montaža in demontaža za rolete in notranje okenske police. Okenske police, Cugelj pvc okna, komarniki, žaluzije Krpan. Komarniki za okna, ki jih bomo namestili pri montaži, vas bodo učinkovito varovali pred mrčesom.
Rolo komarniki ali komarniki za okna. V roletarstvu Medle imamo rešitev za teževe z insekti v stanovanju ali hiši. Odlična izbira so rolo komarniki za okna in drugi komarniki – ugoden komarnik.
Rolo komarniki za okna so le eden izmed mnogih izdelkov v našem prodajnem programu. Nudimo montažo in demontažo oken skupaj s komarniki.
Komarniki Strle prihajajo v različnih izvedbah, glede na vaše potrebe. Lahko si priskrbite integrirane, fiksne ali rolo komarnike prvovrstne kakovosti. Naš cenik komarnikov navaja okvirne cene.
Komarniki Medle vas rešijo vsiljivih insektom, obenem pa pustijo zraku prost prehod.
Komarniki za okna bodo za vedno odgnali nadležni mrčes ter zdravju škodljive insekte in žuželke. Komarniki različnih vrst. Komarnik lahko montiramo na okna ali vrata. Senčila Medle, Novo mesto.
Komarniki za okna izdelani po meri popolnoma zadostijo vašim zahtevam. Ugodna cena je dodatna prednost, saj je cena komarnikov odvisna od vas. Senčila Strle, Cerknica.