Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Komarniki

Komarniki. Kakovostni komarniki za zaščito pred mrčesom

Komarniki. Vas motijo nadležni insekti? Opremite okna in vrata s komarniki. Na voljo kvalitetni komarniki za vaš dom: rolo komarniki, drsni komarniki, fiksni komarniki, komarniki ameriška vrata.

Rolo komarniki za okna ali vrata, tudi rolete s komarniki. Nič več nadležnega brenčanja in pikov, tudi zaščita proti cvetnemu prahu. Izjemno ugodna cena komarnikov.
Komarniki za okna bodo za vedno odgnali nadležni mrčes ter zdravju škodljive insekte in žuželke. Komarniki različnih vrst. Komarnik lahko montiramo na okna ali vrata. Senčila Medle, Novo mesto.
Potrebujete komarnike za običajna okna ali komarnike za strešna okna? Strle d.o.o. nudi ugodno ceno komarnikov za okna!
Potrebujete dobre integrirane, fiksne ali drsne komarnike da vas in vašo družino varujejo pred mrčesom? Ne odlašajte in obiščite Strle d.o.o.!
Rolo komarniki so okenski komarniki s preprostim klik sistemom preko katerega poljubno dvigujemo in spuščamo zaščito pred nadležnim mrčesom. Naredimo jih tudi po meri - Senčila Strle, Cerkinica.
Če iščete komarnike po meri, ste prišli na pravi naslov. Senčila Strle izdelujejo komarnike različnih izvedb - rolo komarniki, plise komarniki, fiksni komarniki in več!
Komarniki vrata za balkonska ali vhodna vrata vašega stanovanja oz. hiše. Magnetnih komarnikov po ugodni ceni nikjer ne boste dobili hitreje. 
Komarniki za vrata se lahko razlikujejo na različne načine. Naš cenik o komarnikih za balkonska vrata priča o ugodnosti!
Rolo komarniki ali komarniki za okna. V roletarstvu Medle imamo rešitev za teževe z insekti v stanovanju ali hiši. Odlična izbira so rolo komarniki za okna in drugi komarniki – ugoden komarnik.
V podjetju Strle vas pričakuje široka ponudba komarnikov za okna, drsnih komarnikov, rolo komarnikov, fiksnih komarnikov in integriranih komarnikov.
Komarniki Strle prihajajo v različnih izvedbah, glede na vaše potrebe. Lahko si priskrbite integrirane, fiksne ali rolo komarnike prvovrstne kakovosti. Naš cenik komarnikov navaja okvirne cene.
Komarnik za strešno okno preprečuje insektom vstop v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Krilni, nihalni, drsni ali plise komarniki bolj primerni za balkonska vrata. Cena je zelo ugodna.
Fiksni komarnik za okna, ki so že vgrajena in potrebujejo zaščito pred insekti. Naši komarniki poleg mrčesa ustavijo tudi cvetni prah in se vgradijo hitro in enostavno, ter po ugodni ceni. 
Komarnik za vrata in okna vrhunske kakovosti. Enostavno prezračevanje brez vdora mrčesa. Kakovosten komarnik za vrata in okna vam zagotovi miren spanec.
V toplih mesecih je komarnik za vrata nujna oprema proti nezaželenem vdoru nadležnega mrčesa. Tako boste lahko prehod na teraso ali balkon imeli odprt in zračili svoj dom brez prisotnosti nadležnega mrčesa.
Izdelava komarnikov najvišje kvalitete je naša naloga, ki jo s ponosom opravljamo že desetletja. Ponujamo komarnike za vrata in komarnike za okna, na voljo so tako integrirani kot fiksni komarniki.
Komarniki Srtrle, npr. magnetni poleg kakovostne izdelave odlikuje tudi ugodna cena. Ugodna cena komarnikov Strle le ena od številnih prednosti.
Rolo komarnik za okna je praktičen. Komarnik za vrata – vratni komarnik bo preprečil vstop mrčesa. Drsni komarnik in fiksni komarnik za vaš dom. Ameriška vrata komarnik. Komarniki za različne dimenzije oken in vrat. Rolete Kosec.
Plise komarniki so funkcionalni in enostavni za uporabo, fiksni komarniki pa cenovno najugodnejši in imajo dolgo življenjsko dobo - izdelava komarnikov Medle. 
Montaža pvc oken, montaža in demontaža za rolete in notranje okenske police. Okenske police, Cugelj pvc okna, komarniki, žaluzije Krpan. Komarniki za okna, ki jih bomo namestili pri montaži, vas bodo učinkovito varovali pred mrčesom.