Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
V salonu kopalniške opreme Kersan v Trzinu poteka prodaja keramike. Tako so vam na voljo keramične ploščice za kopalnice, kuhinje, hodnike, balkone in terase ter vse ostalo kopalniško pohištvo. Obiščite salon keramike in se na lastne oči prepričajte o visoki estetiki in kakovosti produktov - Kersan d.o.o., Ljubljana.
Keramične ploščice vrhunske kakovosti so lahko tudi poceni. Podjetje Pilremag vam ponuja napotke kako najceneje do kakovostnih keramičnih ploščic - primernih za prekrivanje tako notranjih kot zunanjih površin.
Splača se preverjati posebne akcije in odprodaje naših izdelkov, saj tako lahko kupite poceni keramične ploščice.
Talne keramične ploščice za hodnik ali zunanje talne ploščice so vam na voljo pri Pilremagu po zelo ugodnih cenah. Privoščite si najmodernejše kopalnice.
Dobre keramične ploščice v imitaciji dekorativnega kamna omogočajo navdušujoč estetski videz prostora. Pri nas vam je na voljo keramika vseh vrst.
Keramične ploščice ter druga keramika v našem raznolikem ceniku. Izkoristite ugodne cene za moderno prenovo kopalnice.
Potrebujete stenske ali morda talne ploščice za v kopalnico, kuhinjo, za na teraso ali balkon? Kakorkoli že, pri nas je ponudba keramičnih ploščic zares bogata, zato ste prisrčno vabljeni v naš salon keramike. Trgocev, Logatec.
Keramične ploščice v imitaciji kamna ali parketa za uporabo v kopalnici ali kuhinji, kjer bi ti materiali v navadni izvedbi težko obstajali. V izvedbi keramičnih ploščih tako ohranijo izgled želenega materiala obenem pa tudi lastnosti keramike.
Izbira kakovostnih ploščic se splača, saj vam bodo služile še vrsto let. Preverite našo ponudbo!
Keramika v imitaciji lesa za balkon odličnih italijanskih in španskih proizvajalcev. Ustvarite topel domač ambient s keramičnimi ploščicami Kersana.
Keramične ploščice za kuhinjo ter raznovrstne notranje in zunanje talne obloge vam nudimo v Salonu keramike Kersan. Odslej bo prenova kopalnic še enostavnejša.
Moderne keramične ploščice za kopalnico in druge prostore. Potrebujete ugodne ploščice? Se vidimo v Trzinu. Kersan d.o.o.
WC školjke, klasične ter masažne tuš kabine in kadi, umivalniki in ostala kopalniška oprema. Oglasite se v salonu kopalnic, kjer vam je na voljo kakovostna sanitarna keramika vrhunskih evropskih proizvajalcev. Naj bo tudi vaša kopalnica prostor, v katerega boste z veseljem vstopali. Kersan d.o.o., Ljubljana - Trzin.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
Skupina Topdom vam nudi talne keramične ploščice, zunanje keramične ploščice, stenske keramične ploščice za vse prostore. Keramične ploščice in oprema za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo.
Keramične ploščice v imitaciji lesa so cenovno zelo dostopne. Prav tako imajo dolgo življenjsko dobo. Odlične so za zunanje polaganje saj slovijo po visoki odpornosti proti vremenskim vplivom. Omogočite si ugoden nakup in obiščite salon keramike Kersan! 
Keramične ploščice za kuhinjo in kopalnico v salonu keramike Pilremag Grosuplje. Kopalnica je pomemben prostor, zato je tudi izbira ploščic pomembna.
Talne keramične ploščice za kopalnico so na voljo v našem salonu Pilremag v Grosupljem. Kakovostna keramika za kopalnice zagotavlja dolgo življenjsko dobo talnih površin.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.