Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Če potrebujete poceni kuhinjske ali zunanje keramične ploščice, ne iščite dlje. Podjetje Pilremag ima vse na enem mestu. Izbirate lahko med talnimi, stenskimi in zunanjimi keramičnimi ploščicami priznanih proizvajalcev. Vabljeni v njihov prodajni salon keramične opreme v Grosuplju.
Keramične ploščice za kopalnico so pomemben dekorativen element vsake kopalnice. Kopalniške ploščice podjetja Pilremag za popolno prenovo kopalnice.
Polaganje keramičnih ploščic - ugodna cena. Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo. Cena ploščic ni odvisna od kvalitete, ampak tudi od cene polaganja ploščic. Keramične ploščice kuhinj. Keramične ploščice za kopalnico. Polaganje ploščic - cena, ki vas prepriča. Pri prenovi kopalnice izberite naše ploščice. Na pot, Brezovica pri Ljubljani
Se odločate za nakup talnih ploščic? Ne veste točno, kakšne bi izbrali? Oglasite se v našem salonu keramike in si oglejte čudovite ploščice vrhunskih proizvajalcev. Nudimo vam tako notranje kot zunanje ploščice, npr. za na teraso ali balkon. Trgocev, Logatec.
Z unikatnimi keramičnimi ploščicami lahko svoji v svoji kopalnici, kuhinji ali drugem prostoru ustvarite prav posebno vzdušje. Keramične ploščice z dekorativnim kamenjem na primer, se odlično podajo na stene kot mozaiki.
Notranje ploščice lahko uporabite v vseh prostorih. Pestra izbira talne keramike v salonu Pilremag.
Keramične ploščice ter druga keramika v našem raznolikem ceniku. Izkoristite ugodne cene za moderno prenovo kopalnice.
Na pot v Brezovici ima vrhunsko kopalniško keramiko in druge keramične ploščice. Preberite več na njihovi spletni strani in se prepričajte o ugodnih cenah.
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran kersan.si, kjer najdete razne akcije in razprodaje keramičnih ploščic in pohištva. Lahko pa nas obiščete na licu mesta v prodajnem salonu Kersan v Trzinu.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.
V podjetju Srebrna žlica ima posebno mesto ročno obdelana keramika – ročno poslikana keramika. Na voljo Gmundner keramika. Keramika Gmundner je ena izmed najboljših!
V našem salonu v Grosuplju nudimo keramične ploščice raznovrstnih oblik in barv. Primerne so za kopalnice, kuhinje in ostale bivalne prostore.
Keramične ploščice v imitaciji lesa in parketa so tako prijetnega videza kot praktične. So bolj vzdržljive kot dejanski les in domače živali jih ne opraskajo tako zlahka. Poceni, funkcionalno in estetsko.
Keramične ploščice v imitaciji kamna ali parketa za uporabo v kopalnici ali kuhinji, kjer bi ti materiali v navadni izvedbi težko obstajali. V izvedbi keramičnih ploščih tako ohranijo izgled želenega materiala obenem pa tudi lastnosti keramike.
Kersan vam ponuja pestro izbiro ključnih elementov pri urejanju vašega doma in okolice.
Barvanje keramičnih ploščic je odlična rešitev, ko si želimo spremembe v prostoru. Velika ponudba ploščice vseh vrst. Španske keramične ploščice še posebej ugodne.
Keramične ploščice so prava izbira, kako izboljšati vaš dom z modernimi keramičnimi ploščicami za kopalnico.
Zunanje keramične ploščice morajo biti estetske, vzdržljive, funkcionalne in cenovno konkurenčne. Največja izbira granitogres ploščic vam je na voljo v našem salonu.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.