Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Iščete nove keramične ploščice? Oglejte si cenik keramičnih ploščic podjetja Gramat Gril z ugodnimi akcijskimi cenami!
Potrebujete nove ploščice za kuhinjo? Obiščite našo trgovino in izbirajte med bogato ponudbo ploščic.
V podjetju Top Keramika nudijo širok izbor kvalitetnih keramičnih ploščic po ugodnih cenah. Preverite ponudbo na spletni strani topkeramika.si
Se odločate za nakup talnih ploščic? Ne veste točno, kakšne bi izbrali? Oglasite se v našem salonu keramike in si oglejte čudovite ploščice vrhunskih proizvajalcev. Nudimo vam tako notranje kot zunanje ploščice, npr. za na teraso ali balkon. Trgocev, Logatec.
Najcenejša vrhunska kopalniška oprema v Ljubljani je na razpolago v naši trgovini. Pri nas se dobi najcenejša oprema za kopalnico, kot so denimo kopalniške kadi in WC školjke.
Podjetje SARAI d.o.o. vam ponuja bogat izbor talnih in stenskih keramičnih ploščic. Obiščite jih v njihovem salonu keramike, kjer vam bodo strokovno svetovali pri vašem naslednjem nakupu.
Kopalniške ploščice in keramika za kopalnico določajo imidž vaše kopalnice. Prvovrstni izdelki vam bodo omogočili lep izgled in komfort kopalnice.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Keramične ploščice za kuhinjo dajo notranjosti vaše hiše lep izgled in dober vtis čistoče. Talne ploščice v našem prodajnem programu so zelo vzdržljive. 
Keramične ploščice v imitaciji kamna ali parketa za uporabo v kopalnici ali kuhinji, kjer bi ti materiali v navadni izvedbi težko obstajali. V izvedbi keramičnih ploščih tako ohranijo izgled želenega materiala obenem pa tudi lastnosti keramike.
Dobre keramične ploščice v imitaciji dekorativnega kamna omogočajo navdušujoč estetski videz prostora. Pri nas vam je na voljo keramika vseh vrst.
Notranje keramične ploščice so praktične, vzdržljive in cenovno ugodne. Na voljo več vrst ploščic za specifično uporabo - talne ali stenske ter kuhinjske ali kopalniške.
Cena keramičnih ploščic, ki vam omogoča ugoden nakup talnih ali stenskih ploščic. Preverite ponudbo najbolj poceni keramičnih ploščic različnih barv in velikosti.
Španske keramične ploščice slovijo po trpežnosti in vrhunski kvaliteti. Uporabljajo se po vsem svetu! V razstavnih salonih keramičnih ploščic Pilremag lahko kupite poceni in kvalitetne keramične ploščice.
Si želite keramike, ki spominja na les? Preverite široko ponudbo keramike v podjetju Sarai d.o.o., kjer lahko najdete tudi keramiko v imitaciji lesa!
Dovršena estetika in visoka kvaliteta, sta glavni lastnosti keramičnih ploščic z vzorci za kuhinjo.
Prodaja vrhunskih in cenovno ugodnih keramičnih ploščic za kopalnico in kuhinjo v podjetju Pilremag Grosuplje.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
V podjetju Gramat Gril nudijo keramične ploščice vseh dimnezij - odvisne so od vaših potreb in želja. Strokovnjaki v podjetju vam bodo z veseljem svetovali glede izbire dimenzij za vaš prostor.