Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Notranje ploščice lahko uporabite v vseh prostorih. Pestra izbira talne keramike v salonu Pilremag.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
Keramične ploščice v imitaciji lesa in parketa so tako prijetnega videza kot praktične. So bolj vzdržljive kot dejanski les in domače živali jih ne opraskajo tako zlahka. Poceni, funkcionalno in estetsko.
Talne keramične ploščice za kopalnico so na voljo v našem salonu Pilremag v Grosupljem. Kakovostna keramika za kopalnice zagotavlja dolgo življenjsko dobo talnih površin.
Moderna keramika za kopalnico z dovršenim dizajnom bo vaši kopalnici dvignila imidž. V podjetju Kersan imamo posluh za naše cenjene stranke.
Če želite najboljše iz ponudbe salona keramičnih ploščic Pilremag po ugodnih cenah, ujemite akcijske cene zunanjih in notranjih keramičnih ploščic. Visoko kvalitetne keramične ploščice so vam na voljo v mnogih dimenzijah, barvah in vzorcih.
Če potrebujete poceni kuhinjske ali zunanje keramične ploščice, ne iščite dlje. Podjetje Pilremag ima vse na enem mestu. Izbirate lahko med talnimi, stenskimi in zunanjimi keramičnimi ploščicami priznanih proizvajalcev. Vabljeni v njihov prodajni salon keramične opreme v Grosuplju.
Ploščice granitogres omogočajo odtekanje dežja in snega. Imajo protizdrsno keramiko, zato so idealne kot zunanje ploščice.
Na pot v Brezovici ima vrhunsko kopalniško keramiko in druge keramične ploščice. Preberite več na njihovi spletni strani in se prepričajte o ugodnih cenah.
Talne ploščice za hodnik ali garažo so neprecenljive zaradi svoje visoke funkcionalnosti. Vzdrževanje je hitro in enostavno.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.
Pri nas vam je na voljo visoko kakovostna sanitarna keramika priznanih blagovnih znamk, kot so Dolomite Ceramica, Catalano, Hatria, Roca, Zoom, Keramag in Villeroy Boch. Če potrebujete novo WC školjko, bide, umivalnik ali podstavek za tuš, smo pravi naslov - Na Pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Stenske keramične ploščice se od talnih razlikujejo v obremenitvi, ki jih lahko prenesejo. Prav tako pa ni potrebe po protizdrsni obdelavi. Podjetje Pilremag ima dolgoletno tradicijo dobave in montaže sanitarne keramike.
Z unikatnimi keramičnimi ploščicami lahko svoji v svoji kopalnici, kuhinji ali drugem prostoru ustvarite prav posebno vzdušje. Keramične ploščice z dekorativnim kamenjem na primer, se odlično podajo na stene kot mozaiki.
Zunanje keramične ploščice morajo biti estetske, vzdržljive, funkcionalne in cenovno konkurenčne. Največja izbira granitogres ploščic vam je na voljo v našem salonu.
Kopalniške ploščice in keramika za kopalnico določajo imidž vaše kopalnice. Prvovrstni izdelki vam bodo omogočili lep izgled in komfort kopalnice.
Notranje ploščice ter vso drugo kopalniško pohištvo po meri lahko najdete pri podjetju Kersan. Njihov salon keramičnih izdelkov v Trzinu razkazuje široko paleto vrhunskih proizvajalcev notranje in zunanje keramike.
V salonu kopalniške opreme Kersan v Trzinu poteka prodaja keramike. Tako so vam na voljo keramične ploščice za kopalnice, kuhinje, hodnike, balkone in terase ter vse ostalo kopalniško pohištvo. Obiščite salon keramike in se na lastne oči prepričajte o visoki estetiki in kakovosti produktov - Kersan d.o.o., Ljubljana.
Keramične ploščice za zunanje površine naj bodo res kvalitetne, da kasneje ne boste imeli težav. V našem salonu imate zelo pestro izbiro zunanje in notranje keramike.
Naše keramične ploščice so trenutno v akciji! Na voljo so vam različne dimenzije talnih in stenskih keramičnih plošč. Zdaj je odlična priložnost dostopati do kakovostnih izdelkov, če imate omejeni proračun.