Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Talne keramične ploščice za kopalnico so na voljo v našem salonu Pilremag v Grosupljem. Kakovostna keramika za kopalnice zagotavlja dolgo življenjsko dobo talnih površin.
Kersan ima široko paleto raznovrstnih talnih ploščic, tudi nedrsečih. Izbirate lahko med mnogimi barvami, vzorci in dimenzijah. Nedrseče talne ploščice so tako varne kot vzdržljive.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.
Kuhinjske keramične ploščice se lahko uporabljajo v različne namene za različne površine. Zelo koristne so stenske keramične ploščice, ki zaščitijo steno pred mastjo in vlago.
Moderne ali klasične keramične ploščice že tisočletja dokazujejo, da so najboljša izbira. So trpežne, estetske in praktične.
Zanimivi dizajni notranjih in zunanjih ploščic. Primerne za različne prostore v vašem domu.
Kersan vam ponuja pestro izbiro ključnih elementov pri urejanju vašega doma in okolice.
Kuhinjske keramične ploščice so poleg tistih v kopalnici najbolj pogosto uporabljene notranje ploščice. Nudimo raznovrstno ponudbo kuhinjske in kopalniške keramike.
Keramične ploščice za kopalnico so pomemben dekorativen element vsake kopalnice. Kopalniške ploščice podjetja Pilremag za popolno prenovo kopalnice.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Polaganje keramičnih ploščic - ugodna cena. Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo. Cena ploščic ni odvisna od kvalitete, ampak tudi od cene polaganja ploščic. Keramične ploščice kuhinj. Keramične ploščice za kopalnico. Polaganje ploščic - cena, ki vas prepriča. Pri prenovi kopalnice izberite naše ploščice. Na pot, Brezovica pri Ljubljani
Keramične ploščice velikega formata (večje od 60x60cm) so odlične za vzdrževanje in nego, saj je njihovo čiščenje enostavno. Pogosto se uporabljajo tako pri notranjem kot zunanjem polaganju. Obiščite outlet keramike Kersan za kvalitetne keramične ploščice!
Španske keramične ploščice slovijo po trpežnosti in vrhunski kvaliteti. Uporabljajo se po vsem svetu! V razstavnih salonih keramičnih ploščic Pilremag lahko kupite poceni in kvalitetne keramične ploščice.
Je napočil čas, da zamenjate stenske ploščice v kuhinji? Jih boste morda potrebovali prvič? Kakorkoli že, pri nas so vam na voljo keramične kuhinjske ploščice priznanih proizvajalcev, ki bodo v vašem kuhinjskem prostoru ustvarile prijetno atmosfero. Na pot, Ljubljana  
Keramične ploščice za kopalnice po vašem okusu. Poleg sanitarne keramike v ponudbi tudi program ploščic za kuhinje.
Če želite najboljše iz ponudbe salona keramičnih ploščic Pilremag po ugodnih cenah, ujemite akcijske cene zunanjih in notranjih keramičnih ploščic. Visoko kvalitetne keramične ploščice so vam na voljo v mnogih dimenzijah, barvah in vzorcih.
V podjetju Srebrna žlica ima posebno mesto ročno obdelana keramika – ročno poslikana keramika. Na voljo Gmundner keramika. Keramika Gmundner je ena izmed najboljših!
Zunanje keramične ploščice so odlične za zaščito balkona ali terase. Obdelane so s protizdrsno tehniko v primeru dežja ali pluskanja bazena. Malenkostno se razlikujejo od stenskih ploščic po teksturi, saj bolj groba površina keramičnih ploščic preprečuje zdrse.
Če ste v časovni stiski oziroma niste preveč zbirčni lahko pri  podjetju Kersan kupite keramične ploščice na zalogi. Za prenvo kopalnice vam nudijo tudi ostalo sanitano keramiko in armature.