Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Kersan ima široko paleto raznovrstnih talnih ploščic, tudi nedrsečih. Izbirate lahko med mnogimi barvami, vzorci in dimenzijah. Nedrseče talne ploščice so tako varne kot vzdržljive.
Keramične ploščice so prava izbira, kako izboljšati vaš dom z modernimi keramičnimi ploščicami za kopalnico.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Potrebujete novo tuš ali kopalno kad? Pri keramičnemu salonu Kersan vam ponujamo bogato ponudbo keramičnih kopalniških kadi ter ostale keramike.
Moderne ali klasične keramične ploščice že tisočletja dokazujejo, da so najboljša izbira. So trpežne, estetske in praktične.
WC školjke, klasične ter masažne tuš kabine in kadi, umivalniki in ostala kopalniška oprema. Oglasite se v salonu kopalnic, kjer vam je na voljo kakovostna sanitarna keramika vrhunskih evropskih proizvajalcev. Naj bo tudi vaša kopalnica prostor, v katerega boste z veseljem vstopali. Kersan d.o.o., Ljubljana - Trzin.
Notranje keramične ploščice so praktične, vzdržljive in cenovno ugodne. Na voljo več vrst ploščic za specifično uporabo - talne ali stenske ter kuhinjske ali kopalniške.
Zunanje keramične ploščice morajo biti estetske, vzdržljive, funkcionalne in cenovno konkurenčne. Največja izbira granitogres ploščic vam je na voljo v našem salonu.
Keramične ploščice za kuhinjo dajo notranjosti vaše hiše lep izgled in dober vtis čistoče. Talne ploščice v našem prodajnem programu so zelo vzdržljive. 
Se zanimate za nakup keramičnih ploščic? Potrebujete novo sanitarno opremo za vašo kopalnico? Oglasite se v našem salonu keramike, kjer vam je na voljo bogata izbira izdelkov vrhunskih proizvajalcev. Trgocev, d.o.o., Logatec.  
Keramične ploščice za zunanje površine naj bodo res kvalitetne, da kasneje ne boste imeli težav. V našem salonu imate zelo pestro izbiro zunanje in notranje keramike.
Keramika za kopalnice je osnova, ki jo lahko nadgradijo masažne kadi, umivalniki in drugo ustrezno kopalniško pohištvo.
Pri nas vam je na voljo visoko kakovostna sanitarna keramika priznanih blagovnih znamk, kot so Dolomite Ceramica, Catalano, Hatria, Roca, Zoom, Keramag in Villeroy Boch. Če potrebujete novo WC školjko, bide, umivalnik ali podstavek za tuš, smo pravi naslov - Na Pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Če potrebujete poceni kuhinjske ali zunanje keramične ploščice, ne iščite dlje. Podjetje Pilremag ima vse na enem mestu. Izbirate lahko med talnimi, stenskimi in zunanjimi keramičnimi ploščicami priznanih proizvajalcev. Vabljeni v njihov prodajni salon keramične opreme v Grosuplju.
Potrebujete stenske ali morda talne ploščice za v kopalnico, kuhinjo, za na teraso ali balkon? Kakorkoli že, pri nas je ponudba keramičnih ploščic zares bogata, zato ste prisrčno vabljeni v naš salon keramike. Trgocev, Logatec.
Keramične ploščice za kopalnice po vašem okusu. Poleg sanitarne keramike v ponudbi tudi program ploščic za kuhinje.
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran kersan.si, kjer najdete razne akcije in razprodaje keramičnih ploščic in pohištva. Lahko pa nas obiščete na licu mesta v prodajnem salonu Kersan v Trzinu.
Če želite najboljše iz ponudbe salona keramičnih ploščic Pilremag po ugodnih cenah, ujemite akcijske cene zunanjih in notranjih keramičnih ploščic. Visoko kvalitetne keramične ploščice so vam na voljo v mnogih dimenzijah, barvah in vzorcih.
Stenske keramične ploščice se od talnih razlikujejo v obremenitvi, ki jih lahko prenesejo. Prav tako pa ni potrebe po protizdrsni obdelavi. Podjetje Pilremag ima dolgoletno tradicijo dobave in montaže sanitarne keramike.