Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Zunanje keramične ploščice so odlične za zaščito balkona ali terase. Obdelane so s protizdrsno tehniko v primeru dežja ali pluskanja bazena. Malenkostno se razlikujejo od stenskih ploščic po teksturi, saj bolj groba površina keramičnih ploščic preprečuje zdrse.
Keramične ploščice velikega formata (večje od 60x60cm) so odlične za vzdrževanje in nego, saj je njihovo čiščenje enostavno. Pogosto se uporabljajo tako pri notranjem kot zunanjem polaganju. Obiščite outlet keramike Kersan za kvalitetne keramične ploščice!
Notranje ploščice ter vso drugo kopalniško pohištvo po meri lahko najdete pri podjetju Kersan. Njihov salon keramičnih izdelkov v Trzinu razkazuje široko paleto vrhunskih proizvajalcev notranje in zunanje keramike.
Notranje keramične ploščice so praktične, vzdržljive in cenovno ugodne. Na voljo več vrst ploščic za specifično uporabo - talne ali stenske ter kuhinjske ali kopalniške.
Skupina Topdom vam nudi talne keramične ploščice, zunanje keramične ploščice, stenske keramične ploščice za vse prostore. Keramične ploščice in oprema za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo.
Salon keramike Pilremag v Grosupljem ponuja prvovrstne keramične kuhinjske ploščice. Z našo pomočjo si izberite keramične ploščice kopalnice in kuhinje, ki bodo polepšale vaš dom.
Moderne keramične ploščice za kopalnico in druge prostore. Potrebujete ugodne ploščice? Se vidimo v Trzinu. Kersan d.o.o.
Ne more se vseh keramičnih ploščic uporabiti kot notranjih ploščic. Zato izberite le najbolj primerne notranje stenske ploščice za kuhinjo.
Salon keramike v Ljubljani vam nudi najrazličnejšo ponudbo keramičnih ploščic. Izberite si sebi najljubše keramične ploščice za kopalnico in si polepšajte dom.
Zunanje ploščice za različne zunanje površine. Zunanje ploščice iz granitogresa so nedreseče ploščice po ugodnih cenah.
Zanimivi dizajni notranjih in zunanjih ploščic. Primerne za različne prostore v vašem domu.
Najcenejše je investirati v visoko kvaliteto keramičnih ploščic. Najdete jo v salonu Kersan.
Zunanje keramične ploščice so narejene iz nedrsečega materiala. Na voljo imamo keramične ploščice različnih debelin. Preverite tudi ponudbo zunanjih ploščic granitogres.
Keramične ploščice Sarai krasijo že prenekateri dom. Za nakup ugodnih modernih keramičnih ploščic, notranje opreme in ostalih storitev preverite naš cenik.
Obiščite spletno stran podjetja Gramat Gril d.o.o. in si oglejte ugodno akcijsko ponudbo zunanjih in talnih keramičnih ploščic!
Široka prodajna ponudba keramičnih ploščic v Ljubljani. Preverite naše izdelke in si zagotovite ploščice po vašem okusu.
Je napočil čas, da zamenjate stenske ploščice v kuhinji? Jih boste morda potrebovali prvič? Kakorkoli že, pri nas so vam na voljo keramične kuhinjske ploščice priznanih proizvajalcev, ki bodo v vašem kuhinjskem prostoru ustvarile prijetno atmosfero. Na pot, Ljubljana  
Niso vsake keramične ploščice kopalniške keramične ploščice. Keramične ploščice za kopalnico odlikuje tudi modern izgled.
V našem salonu v bližini Grosuplja nudimo moderne keramične ploščice raznovrstnih oblik in barv. Primerne so za kopalnice, kuhinje in ostale bivalne prostore.
Izbira kakovostnih ploščic se splača, saj vam bodo služile še vrsto let. Preverite našo ponudbo!