Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Notranje ploščice lahko uporabite v vseh prostorih. Pestra izbira talne keramike v salonu Pilremag.
Keramične ploščice so prava izbira, kako izboljšati vaš dom z modernimi keramičnimi ploščicami za kopalnico.
Potrebujete stenske ali morda talne ploščice za v kopalnico, kuhinjo, za na teraso ali balkon? Kakorkoli že, pri nas je ponudba keramičnih ploščic zares bogata, zato ste prisrčno vabljeni v naš salon keramike. Trgocev, Logatec.
Keramične ploščice za kopalnice po vašem okusu. Poleg sanitarne keramike v ponudbi tudi program ploščic za kuhinje.
Keramika v imitaciji lesa za balkon odličnih italijanskih in španskih proizvajalcev. Ustvarite topel domač ambient s keramičnimi ploščicami Kersana.
Pri nas vam je na voljo visoko kakovostna sanitarna keramika priznanih blagovnih znamk, kot so Dolomite Ceramica, Catalano, Hatria, Roca, Zoom, Keramag in Villeroy Boch. Če potrebujete novo WC školjko, bide, umivalnik ali podstavek za tuš, smo pravi naslov - Na Pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.
Kuhinjske keramične ploščice so poleg tistih v kopalnici najbolj pogosto uporabljene notranje ploščice. Nudimo raznovrstno ponudbo kuhinjske in kopalniške keramike.
Kersan ima široko paleto raznovrstnih talnih ploščic, tudi nedrsečih. Izbirate lahko med mnogimi barvami, vzorci in dimenzijah. Nedrseče talne ploščice so tako varne kot vzdržljive.
V salonu kopalniške opreme Kersan v Trzinu poteka prodaja keramike. Tako so vam na voljo keramične ploščice za kopalnice, kuhinje, hodnike, balkone in terase ter vse ostalo kopalniško pohištvo. Obiščite salon keramike in se na lastne oči prepričajte o visoki estetiki in kakovosti produktov - Kersan d.o.o., Ljubljana.
Kuhinjske keramične ploščice se lahko uporabljajo v različne namene za različne površine. Zelo koristne so stenske keramične ploščice, ki zaščitijo steno pred mastjo in vlago.
Moderne ali klasične keramične ploščice že tisočletja dokazujejo, da so najboljša izbira. So trpežne, estetske in praktične.
Na pot v Brezovici ima vrhunsko kopalniško keramiko in druge keramične ploščice. Preberite več na njihovi spletni strani in se prepričajte o ugodnih cenah.
Stenske ploščice za kopalnico po naročilu. Obiščite nas v salonu keramike Pilremag.
Zunanje keramične ploščice morajo biti estetske, vzdržljive, funkcionalne in cenovno konkurenčne. Največja izbira granitogres ploščic vam je na voljo v našem salonu.
Naše stenske keramične plošče vas bodo navdušile. Pred izbiro vam bomo izrisali prostore v računalniškem programu, nato pa vam jih bomo montirali.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
Keramične ploščice za kopalnico so pomemben dekorativen element vsake kopalnice. Kopalniške ploščice podjetja Pilremag za popolno prenovo kopalnice.
Keramične ploščice za zunanje površine naj bodo res kvalitetne, da kasneje ne boste imeli težav. V našem salonu imate zelo pestro izbiro zunanje in notranje keramike.