Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice so najboljša izbira za vašo kuhinjo in kopalnico.
Je napočil čas, da zamenjate stenske ploščice v kuhinji? Jih boste morda potrebovali prvič? Kakorkoli že, pri nas so vam na voljo keramične kuhinjske ploščice priznanih proizvajalcev, ki bodo v vašem kuhinjskem prostoru ustvarile prijetno atmosfero. Na pot, Ljubljana  
Dovršena estetika in visoka kvaliteta, sta glavni lastnosti keramičnih ploščic z vzorci za kuhinjo.
Polaganje keramičnih ploščic - ugodna cena. Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo. Cena ploščic ni odvisna od kvalitete, ampak tudi od cene polaganja ploščic. Keramične ploščice kuhinj. Keramične ploščice za kopalnico. Polaganje ploščic - cena, ki vas prepriča. Pri prenovi kopalnice izberite naše ploščice. Na pot, Brezovica pri Ljubljani
Potrebujete novo tuš ali kopalno kad? Pri keramičnemu salonu Kersan vam ponujamo bogato ponudbo keramičnih kopalniških kadi ter ostale keramike.
Se odločate za nakup talnih ploščic? Ne veste točno, kakšne bi izbrali? Oglasite se v našem salonu keramike in si oglejte čudovite ploščice vrhunskih proizvajalcev. Nudimo vam tako notranje kot zunanje ploščice, npr. za na teraso ali balkon. Trgocev, Logatec.
Keramične ploščice Sarai krasijo že prenekateri dom. Za nakup ugodnih modernih keramičnih ploščic, notranje opreme in ostalih storitev preverite naš cenik.
Keramične ploščice velikega formata (večje od 60x60cm) so odlične za vzdrževanje in nego, saj je njihovo čiščenje enostavno. Pogosto se uporabljajo tako pri notranjem kot zunanjem polaganju. Obiščite outlet keramike Kersan za kvalitetne keramične ploščice!
Keramika za kopalnico, nad katero boste očarani. Obsežna ponudba, akcije kopalniške opreme, keramike za kopalnico, kuhinjo, zunanje prostore, bazen in še več.
Cena keramičnih ploščic, ki vas bo prepričala k nakupu keramičnih ploščic različnih proizvajalcev. Talne kopalniške ploščice z ugodno ceno in dolgo življenjsko dobo.
Salon keramike Pilremag v Grosupljem ponuja prvovrstne keramične kuhinjske ploščice. Z našo pomočjo si izberite keramične ploščice kopalnice in kuhinje, ki bodo polepšale vaš dom.
Keramične ploščice predstavljajo nepogrešljivo rešitev za zaščito sten vaše kopalnice. Na voljo so različne dimenzije keramičnih ploščic ter barve, ki bodo popestrile kopalnico.
Prenavljate svojo kopalnico in si želite zamenjati stare keramične ploščice? Keramika za kopalnico podjetja Kersan vam omogoča nešteto možnosti, tako da se prilagodimo vašim željam.  
Oglejte si ugodno ceno zunanjih keramičnih ploščic pri Kersanu v Trzinu. Pestra ponudba, od ploščic za teraso do ploščic za balkon v imitaciji lesa.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Keramične ploščice v imitaciji kamna, črno-bele oz. rdeče keramične ploščice in bele  keramične ploščice 15x15 – pri nas najceneje! Vse o barvanju ploščic.
Najcenejša vrhunska kopalniška oprema v Ljubljani je na razpolago v naši trgovini. Pri nas se dobi najcenejša oprema za kopalnico, kot so denimo kopalniške kadi in WC školjke.
Izbira kakovostnih ploščic se splača, saj vam bodo služile še vrsto let. Preverite našo ponudbo!
Keramične ploščice v imitaciji lesa in parketa so tako prijetnega videza kot praktične. So bolj vzdržljive kot dejanski les in domače živali jih ne opraskajo tako zlahka. Poceni, funkcionalno in estetsko.
Akcija keramičnih ploščic za kopalnice podjetja Gramat Gril. Vabljeni k ogledu spletne strani, kjer boste našli pestro ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice.