Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Moderna keramika za kopalnico z dovršenim dizajnom bo vaši kopalnici dvignila imidž. V podjetju Kersan imamo posluh za naše cenjene stranke.
Ploščice granitogres omogočajo odtekanje dežja in snega. Imajo protizdrsno keramiko, zato so idealne kot zunanje ploščice.
Pri polaganju ploščic je priporočena previdnost, saj nenatančno polaganje vodi do kasnejših težav. Oglejte si ugodne cene naših ploščic.
Zunanje keramične ploščice so odlične za zaščito balkona ali terase. Obdelane so s protizdrsno tehniko v primeru dežja ali pluskanja bazena. Malenkostno se razlikujejo od stenskih ploščic po teksturi, saj bolj groba površina keramičnih ploščic preprečuje zdrse.
Barvanje keramičnih ploščic je odlična rešitev, ko si želimo spremembe v prostoru. Velika ponudba ploščice vseh vrst. Španske keramične ploščice še posebej ugodne.
Potrebujete stenske ali morda talne ploščice za v kopalnico, kuhinjo, za na teraso ali balkon? Kakorkoli že, pri nas je ponudba keramičnih ploščic zares bogata, zato ste prisrčno vabljeni v naš salon keramike. Trgocev, Logatec.
Keramične ploščice za kuhinjo dajo notranjosti vaše hiše lep izgled in dober vtis čistoče. Talne ploščice v našem prodajnem programu so zelo vzdržljive. 
Keramične ploščice Pilremag krasijo že prenekateri dom. Za nakup ugodnih modernih keramičnih ploščic, notranje opreme in ostalih storitev preverite naš cenik.
Keramične ploščice so prava izbira, kako izboljšati vaš dom z modernimi keramičnimi ploščicami za kopalnico.
Zanimivi dizajni notranjih in zunanjih ploščic. Primerne za različne prostore v vašem domu.
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
Prenavljate svojo kopalnico in si želite zamenjati stare keramične ploščice? Keramika za kopalnico podjetja Kersan vam omogoča nešteto možnosti, tako da se prilagodimo vašim željam.  
Poceni keramične ploščice vas bodo navdušile pri podjetju Pilremag. Kuhinjske keramiče ploščice so vzdržljive, odporne na vlago in vročino.  
Keramične ploščice za kopalnico so pomemben dekorativen element vsake kopalnice. Kopalniške ploščice podjetja Pilremag za popolno prenovo kopalnice.
Salon keramike Pilremag v Grosupljem ponuja prvovrstne keramične kuhinjske ploščice. Z našo pomočjo si izberite keramične ploščice kopalnice in kuhinje, ki bodo polepšale vaš dom.
Kersan vam ponuja pestro izbiro ključnih elementov pri urejanju vašega doma in okolice.
Kopalniške ploščice in keramika za kopalnico določajo imidž vaše kopalnice. Prvovrstni izdelki vam bodo omogočili lep izgled in komfort kopalnice.
Kuhinjske keramične ploščice se lahko uporabljajo v različne namene za različne površine. Zelo koristne so stenske keramične ploščice, ki zaščitijo steno pred mastjo in vlago.
Kuhinjske keramične ploščice so poleg tistih v kopalnici najbolj pogosto uporabljene notranje ploščice. Nudimo raznovrstno ponudbo kuhinjske in kopalniške keramike.
Pri nas vam je na voljo visoko kakovostna sanitarna keramika priznanih blagovnih znamk, kot so Dolomite Ceramica, Catalano, Hatria, Roca, Zoom, Keramag in Villeroy Boch. Če potrebujete novo WC školjko, bide, umivalnik ali podstavek za tuš, smo pravi naslov - Na Pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.