Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
V našem salonu v Grosuplju nudimo keramične ploščice raznovrstnih oblik in barv. Primerne so za kopalnice, kuhinje in ostale bivalne prostore.
Potrebujete zunanje talne ploščice? Morda talne ploščice za kuhinjo? V našem salonu vam nudimo najkvalitetnejše keramične ploščice ter tudi vso ostalo keramiko za vaš dom. Svetujemo vam tudi kako pravilno poteka polaganje talnih ploščic oz. vam priskrbimo strokovnjake s tega področja.
Prenavljate svojo kopalnico in si želite zamenjati stare keramične ploščice? Keramika za kopalnico podjetja Kersan vam omogoča nešteto možnosti, tako da se prilagodimo vašim željam.  
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Notranje ploščice ter vso drugo kopalniško pohištvo po meri lahko najdete pri podjetju Kersan. Njihov salon keramičnih izdelkov v Trzinu razkazuje široko paleto vrhunskih proizvajalcev notranje in zunanje keramike.
Keramične ploščice so prava izbira, kako izboljšati vaš dom z modernimi keramičnimi ploščicami za kopalnico.
Keramične ploščice za kopalnico so pomemben dekorativen element vsake kopalnice. Kopalniške ploščice podjetja Pilremag za popolno prenovo kopalnice.
Pri polaganju ploščic je priporočena previdnost, saj nenatančno polaganje vodi do kasnejših težav. Oglejte si ugodne cene naših ploščic.
Keramične ploščice ter druga keramika v našem raznolikem ceniku. Izkoristite ugodne cene za moderno prenovo kopalnice.
Si želite keramike, ki spominja na les? Preverite široko ponudbo keramike v podjetju Sarai d.o.o., kjer lahko najdete tudi keramiko v imitaciji lesa!
Zunanje ploščice za teraso ali balkon za polepšanje okolja vašega doma.
Moderne ali klasične keramične ploščice že tisočletja dokazujejo, da so najboljša izbira. So trpežne, estetske in praktične.
Moderne keramične ploščice za kopalnico in druge prostore. Potrebujete ugodne ploščice? Se vidimo v Trzinu. Kersan d.o.o.
Dobre keramične ploščice v imitaciji dekorativnega kamna omogočajo navdušujoč estetski videz prostora. Pri nas vam je na voljo keramika vseh vrst.
Keramične ploščice Sarai krasijo že prenekateri dom. Za nakup ugodnih modernih keramičnih ploščic, notranje opreme in ostalih storitev preverite naš cenik.
Talne ploščice za hodnik ali garažo so neprecenljive zaradi svoje visoke funkcionalnosti. Vzdrževanje je hitro in enostavno.
Oglejte si cenik keramičnih ploščic podjetja Gramat Gril, d.o.o. Cene kopalniških ploščic ugodne.
V podjetju Sarai v široki ponudbi keramike nudijo tudi kopalniško keramiko. Preverite ponudbo, v kateri boste našli mnoge estetsko dovršene ter učinkovite ploščice za svojo kopalnico.
Kakovostne keramične ploščice v stilu imitacije lesa v salonu STIL by Gramat Gril v Grosupljem.
Poceni keramične ploščice vas bodo navdušile pri podjetju Pilremag. Kuhinjske keramiče ploščice so vzdržljive, odporne na vlago in vročino.