Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
V salonu keramike si lahko ogledate čudovite keramične ploščice priznanih evropskih proizvajalcev. Različne barve, vzorci in dimenzije po meri so le nekateri izmed razlogov, zakaj vas bo keramika v našem salonu zagotovo navdušila. Pričakujemo vaš obisk - Kersan d.o.o., Trzin - Ljubljana.
Keramične ploščice so lahko z lahkoto ugodna alternativa drugim materialom. Pri Kersanu so vam na voljo kakovostne in poceni keramične ploščice za hišo in okolico.
Talne ploščice za hodnik ali garažo so neprecenljive zaradi svoje visoke funkcionalnosti. Vzdrževanje je hitro in enostavno.
Če želite najboljše iz ponudbe salona keramičnih ploščic Pilremag po ugodnih cenah, ujemite akcijske cene zunanjih in notranjih keramičnih ploščic. Visoko kvalitetne keramične ploščice so vam na voljo v mnogih dimenzijah, barvah in vzorcih.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Keramične ploščice v imitaciji lesa in parketa so tako prijetnega videza kot praktične. So bolj vzdržljive kot dejanski les in domače živali jih ne opraskajo tako zlahka. Poceni, funkcionalno in estetsko.
Cena keramičnih ploščic Pilremag je konkurenčna kateremukoli drugemu salonu sanitarne in kopalniške keramike v Ljubljani. Njihovo strokovno usposobljeno osebje vam z veseljem svetuje pri izbiri popolnih keramičnih ploščic.
Moderne ali klasične keramične ploščice že tisočletja dokazujejo, da so najboljša izbira. So trpežne, estetske in praktične.
Kuhinjske keramične ploščice se lahko uporabljajo v različne namene za različne površine. Zelo koristne so stenske keramične ploščice, ki zaščitijo steno pred mastjo in vlago.
Barvanje keramičnih ploščic je odlična rešitev, ko si želimo spremembe v prostoru. Velika ponudba ploščice vseh vrst. Španske keramične ploščice še posebej ugodne.
Keramične ploščice vrhunske kakovosti so lahko tudi poceni. Podjetje Pilremag vam ponuja napotke kako najceneje do kakovostnih keramičnih ploščic - primernih za prekrivanje tako notranjih kot zunanjih površin.
Španske keramične ploščice slovijo po trpežnosti in vrhunski kvaliteti. Uporabljajo se po vsem svetu! V razstavnih salonih keramičnih ploščic Pilremag lahko kupite poceni in kvalitetne keramične ploščice.
Nudimo vam hitro in enostavno polaganje talnih ploščic. Tako notranje kot zunanje ploščice je potrebno polagati na trdo, radno in čisto podlago.
Keramične ploščice v imitaciji lesa so cenovno zelo dostopne. Prav tako imajo dolgo življenjsko dobo. Odlične so za zunanje polaganje saj slovijo po visoki odpornosti proti vremenskim vplivom. Omogočite si ugoden nakup in obiščite salon keramike Kersan! 
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran kersan.si, kjer najdete razne akcije in razprodaje keramičnih ploščic in pohištva. Lahko pa nas obiščete na licu mesta v prodajnem salonu Kersan v Trzinu.
Izjemno bogata izbira zunanjuh keramičnih ploščic priznanih proizvajalcev. Enostavno za vzdrževanje.
Notranje ploščice ter vso drugo kopalniško pohištvo po meri lahko najdete pri podjetju Kersan. Njihov salon keramičnih izdelkov v Trzinu razkazuje široko paleto vrhunskih proizvajalcev notranje in zunanje keramike.
Potrebujete novo tuš ali kopalno kad? Pri keramičnemu salonu Kersan vam ponujamo bogato ponudbo keramičnih kopalniških kadi ter ostale keramike.
Pri polaganju ploščic je priporočena previdnost, saj nenatančno polaganje vodi do kasnejših težav. Oglejte si ugodne cene naših ploščic.
Keramika za kopalnice je osnova, ki jo lahko nadgradijo masažne kadi, umivalniki in drugo ustrezno kopalniško pohištvo.