Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kamini

Kamini in kaminske peči za vaš dom

Kamini različnih izvedb: sodobno oblikovani, retro ali rustikalni kamini, kaminske peči klasičnih oblik. Zunanji in vrtni ter sobni kamini in peči. Preverite kakovost in cene ter izberite svoj kamin.

Kaminske police in obloge - Marnit d.o.o.  
Klasični in moderni kamini - Kamini Kočevar d.o.o.
Kamin Flamerite Omni Argento - Eximma d.o.o.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Figura iz Trzina in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
Kamin za ogrevanje na drva nima konkurence. Kamin na drva je cenovno ugoden in okolju prijazen. Cenik s kamini na drva je na voljo na spletni strani.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Na pot.
Toplozračni kamini se lahko uporabljajo za centralno ogrevanje. Oglejte si naš cenik in bodite prijetno presenečeni.
V podjetju Furlan štedilniki lahko poiščite pravi moderni kamin na drva zase. Vabljeni k ogledu spletne strani.
Kamini na drva za centralno ogrevanje za toploto v različnih izvedbah, velikostih in zasteklitvah. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu.
Si želite, da bi vas v hladnih zimskih dneh grel čudovit sobni kamin? Pri nas so vam na voljo kamini priznanih blagovnih znamk, kot so npr. Ruegg, Piazzetta, MCZ in Scmid. Izredno priljubljen je tudi električni kamin Dimplex. Obiščite nas - Eximma d.o.o. iz Ljubljane.
Če vas zanimajo kamini za centralno ogrevanje, ste vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Furlan štedilniki.
Kaminske peči so estetska rešitev za ogrevanje stanovanja. Vgradnja kaminske peči ne zahteva večjih gradbenih posegov, je cenovno ugodna in prijetno polepša prostor v katerem se nahaja.
Kamini za centralno ogrevanje visoke kvalitete podjetja z bogato tradicijo. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu, podetju s tradicijo.
Vrtni kamini in žari omogočajo nepozabne trenutke s prijatelji in družino v toplih dneh. Nudimo vam vrhunske zidane zunanje kamine na drva, oglje, plin in elektriko.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Eximma iz Ljubljane in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
Kamini na pelete za čisto, enostavno in ugodno ogrevanje.
Kaminske peči so estetska rešitev za ogrevanje stanovanja. Vgradnja kaminske peči ne zahteva večjih gradbenih posegov, je cenovno ugodna in prijetno polepša prostor v katerem se nahaja.
Bi doma na vrtu radi organizirali piknik, pa imate le star električni žar? Ste že pomislili, da bi postavili zunanji kamin? Pri nas je ponudba zares bogata, zato boste zagotovo našli primerno rešitev. Vabljeni k raziskovanju! Eximma d.o.o. iz Ljubljane.
Toplozračni vgradni kamini za kakovostno in hitro ogrevanje prostorov. Toplozračni kamin na drva nudi okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja.
Obzidava kamina s šamotom dobro vpliva na postopno sproščanje toplote v prostor. Pokličite nas za več informacij o obzidavi kaminov. Z veseljem vam bomo svetovali. Dimont d.o.o., bližina Ljubljane.
Iščete kamine v Ljubljani? Oglejte si najboljšo ponudbo kaminov iz kamna podjetja Furlan štedilniki, d.o.o.
Vrtni kamini na drva so kakovostni zunanji kamini, s katerimi lahko pripravite okusen obrok na prostem. Vrtni žari in kamini za piknike in zabave.
Toplozračni kamini za kakovostno in hitro ogrevanje prostorov. Toplozračni kamin na drva nudi okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja.