Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kamini

Kamini in kaminske peči za vaš dom

Kamini različnih izvedb: sodobno oblikovani, retro ali rustikalni kamini, kaminske peči klasičnih oblik. Zunanji in vrtni ter sobni kamini in peči. Preverite kakovost in cene ter izberite svoj kamin.

Klasični in moderni kamini - Kamini Kočevar d.o.o.
Kamin Flamerite Omni Argento - Eximma d.o.o.
Kaminske police in obloge - Marnit d.o.o.  
V podjetju Furlan štedilniki d.o.o. lahko najdete široko ponudbo kvalitetnih peči, kaminov in štedilnikov po ugodnih cenah! Na voljo tudi zidane kuhinje in keramika.
Kamini na pelete za čisto, enostavno in ugodno ogrevanje.
Kamin za ogrevanje na drva nima konkurence. Kamin na drva je cenovno ugoden in okolju prijazen. Cenik s kamini na drva je na voljo na spletni strani.
Če vas zanimajo kamini za centralno ogrevanje, ste vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Furlan štedilniki.
Toplozračni kamini za kakovostno in hitro ogrevanje prostorov. Toplozračni kamin na drva nudi okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Eximma.
Vrtni kamini in žari omogočajo nepozabne trenutke s prijatelji in družino v toplih dneh. Nudimo vam vrhunske zidane zunanje kamine na drva, oglje, plin in elektriko.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Eximma iz Ljubljane in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Figura iz Trzina in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
V podjetju Furlan štedilniki lahko poiščite pravi moderni kamin na drva zase. Vabljeni k ogledu spletne strani.
Kamini so primerni za različne prostore. Najpogosteje vidimo kamine v dnevni sobi. Kamini so ponavadi na trda groiva. Obstaja pa tudi možnost da nad kaminom postavimo napo.
Najboljša izbira za fleksibilne dimne cevi in kolena za kamine so izdelki iz keramike. Pri OGM-BI si lahko ogledate široko izbiro izdelkov po izjemnih cenah.
Vrtni kamini in žari omogočajo nepozabne trenutke s prijatelji in družino v toplih dneh. Nudimo vam vrhunske zidane zunanje kamine na drva, oglje, plin in elektriko. 
Kamini za centralno ogrevanje visoke kvalitete podjetja z bogato tradicijo. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu, podetju s tradicijo.
Kamini na pelete za čisto, enostavno in ugodno ogrevanje.
Kaminske peči so estetska rešitev za ogrevanje stanovanja. Vgradnja kaminske peči ne zahteva večjih gradbenih posegov, je cenovno ugodna in prijetno polepša prostor v katerem se nahaja.
Obzidava kamina s šamotom dobro vpliva na postopno sproščanje toplote v prostor. Pokličite nas za več informacij o obzidavi kaminov. Z veseljem vam bomo svetovali. Dimont d.o.o., bližina Ljubljane.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Na pot.
Vrtni kamini na drva so kakovostni zunanji kamini, s katerimi lahko pripravite okusen obrok na prostem. Vrtni žari in kamini za piknike in zabave.
Si želite, da bi vas v hladnih zimskih dneh grel čudovit sobni kamin? Pri nas so vam na voljo kamini priznanih blagovnih znamk, kot so npr. Ruegg, Piazzetta, MCZ in Scmid. Izredno priljubljen je tudi električni kamin Dimplex. Obiščite nas - Eximma d.o.o. iz Ljubljane.