Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kamini

Kamini in kaminske peči za vaš dom

Kamini različnih izvedb: sodobno oblikovani, retro ali rustikalni kamini, kaminske peči klasičnih oblik. Zunanji in vrtni ter sobni kamini in peči. Preverite kakovost in cene ter izberite svoj kamin.

Kamin Flamerite Omni Argento - Eximma d.o.o.
Kaminske police in obloge - Marnit d.o.o.  
V podjetju Furlan štedilniki d.o.o. lahko najdete široko ponudbo kvalitetnih peči, kaminov in štedilnikov po ugodnih cenah! Na voljo tudi zidane kuhinje in keramika.
Vrtni kamini na drva so kakovostni zunanji kamini, s katerimi lahko pripravite okusen obrok na prostem. Vrtni žari in kamini za piknike in zabave.
Kaminske peči so estetska rešitev za ogrevanje stanovanja. Vgradnja kaminske peči ne zahteva večjih gradbenih posegov, je cenovno ugodna in prijetno polepša prostor v katerem se nahaja.
Če vas zanimajo kamini za centralno ogrevanje, ste vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Furlan štedilniki.
Kamin za ogrevanje na drva nima konkurence. Kamin na drva je cenovno ugoden in okolju prijazen. Cenik s kamini na drva je na voljo na spletni strani.
Kamini na drva za centralno ogrevanje za toploto v različnih izvedbah, velikostih in zasteklitvah. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu.
Bi doma na vrtu radi organizirali piknik, pa imate le star električni žar? Ste že pomislili, da bi postavili zunanji kamin? Pri nas je ponudba zares bogata, zato boste zagotovo našli primerno rešitev. Vabljeni k raziskovanju! Eximma d.o.o. iz Ljubljane.
Združite funkcionalnost in prijeten vizualen izgled s kamini podjetja Furlan štedilniki, d.o.o. V ponudbi lahko najdete številne modele kaminov iz različnih materlialov - kamen, pečnice, keramika ali omet.
Vrtni kamini in žari omogočajo nepozabne trenutke s prijatelji in družino v toplih dneh. Nudimo vam vrhunske zidane zunanje kamine na drva, oglje, plin in elektriko. 
Kamin za ogrevanje na drva nima konkurence. Kamin na drva je cenovno ugoden in okolju prijazen. Cenik s kamini na drva je na voljo na spletni strani.
Obzidava kamina s šamotom dobro vpliva na postopno sproščanje toplote v prostor. Pokličite nas za več informacij o obzidavi kaminov. Z veseljem vam bomo svetovali. Dimont d.o.o., bližina Ljubljane.
Ogrevanje s kaminom na drva prinaša številne prednosti. Obiščite našo spletno stran in si preberite o kaminih in kaminskih pečeh na drva.
Večina zidanih kaminov se nahaja v notranjih prostorih. Postavimo vam kamin, ki bo ustrezal vašim potrebam ter specifikam prostora, v katerm se bo nahajal.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Eximma iz Ljubljane in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
Toplozračni kamini za kakovostno in hitro ogrevanje prostorov. Toplozračni kamin na drva nudi okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja.
Kamini za centralno ogrevanje visoke kvalitete podjetja z bogato tradicijo. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu, podetju s tradicijo.
Iščete kamine v Ljubljani? Oglejte si najboljšo ponudbo kaminov iz kamna podjetja Furlan štedilniki, d.o.o.
Kamini so primerni za različne prostore. Najpogosteje vidimo kamine v dnevni sobi. Kamini so ponavadi na trda groiva. Obstaja pa tudi možnost da nad kaminom postavimo napo.
Bi se radi poveselili s prijatelji? Če vreme dopušča, vam priporočamo, da pripravite piknik na prostem. Uporabite kakovosten vrtni kamin podjetja Figura iz Trzina in pripravite okusno  hrano, nad katero bodo zagotovo navdušeni prav vsi.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Na pot.