Vsi.si > Dom in vrt > Jedilnice

Jedilnice. Najlepše jedilnice za vaš dom. Jedilne mize in jedilni stoli. Pohištvo za jedilnice.

Jedilnice. Si želite nove jedilnice? Klasične jedilnice, moderne jedilnice, rustikalne jedilnice in jedilnice po meri. Oglejte si našo ponudbo za jedilnice. Jedilnica po vaših željah.

Različne mize za jedilnico. Kuhinje Erjavec
Opremite svojo jedilnico ali jedilni kot z moderno jedilno garnituro. Obiščite našo spletno stran in si oglejte akcijsko ponudbo jedilnih miz in stolov.
Jedilnica v kuhinji. Kuhinjska miza ali jedilna miza lahko ustvari jedilnico v kateremkoli prostoru. Pohištvo za jedilnice. Kuhinjska napa za odprte prostore brez zidov. Kuhinje Erjavec, Ljubljana
Obiščite nas in si oglejte ponudbo modernih, usnjenih sedežnih garniture iz blaga ali mikrotkanine – udobje, kvaliteta in estetika. 
Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov. Kotne sedežne garniture z ležiščem podjetja Maros potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. 
Ste opremili kuhinjo, zdaj pa je prišel na vrsto jedilniški prostor? Oglasite se v našem salonu in si oglejte moderne jedilnice, ki vas bodo zagotovo navdušile. Nudimo vam kakovostno pohištvo iz vrhunskih materialov. Pohištvo Erjavec d.o.o. iz Ljubljane.
Vrhunske jedilnice nudimo skupaj v paketu s kuhinjami. Izkoristite akcijo pri Pohištvu Erjavec.
Jedilni kot lahko uredimo v kuhinji ali ločenem prostoru. V podjetju Maros d.o.o. vam nudijo bogato ponudbo jedilnih kotov. Pri nakupu jedilne garniture vam profesionalno svetujejo.
Jedilnice so danes del sodobne kuhinje. Kuhinja z jedilnico in dnevno sobo tvori glavni bivalni prostor. Jedilnica naj bo prijetno in okusno opremljena.
Preverite pestro ponudbo jedilnih garnitur: okrogle jedilne mize, jedilniški stoli in barski stoli podjetja Maros, d.o.o.
Jedilni kot, ki ga sestavljajo različne jedilne mize in stoli, poskrbi za maksimalno izkoriščenost kuhinje. Velikost in oblika kuhinjske mize pomembna. 
Na voljo je vsa oprema stanovanj, kuhinjska oprema po naročilu, kuhinjske mize ter mize za jedilnico. Kuhinjska oprema za vašo kuhinjo in vaše udobje v kuhinji. Kvalitetne jedilne mize. Mizarstvo Urbanija, Cerklje.
Opremite vašo jedilnico z modernimi stoli pa zadnjih trendih. Leseni ali usnjeni stoli za jedilnico bodo lepo poživili vašo jedilnico ali jedilni kot.
  Zunanji stoli, mize in drugo pohištvo. V ponudbi tudi zunanji gostinski stoli. Velika izbira artiklov. Pohištvo odporno tudi na manj ugodne pogoje. Dostopne cene!
Mize za jedilnico visoke elegance. Steklene jedilne mize v različnih dimenzijah, praktične okrogle jedilne mize ter raztegljive mize za številčnejše obiske. Jedilne mize Mobalpa in jedilni stoli. Oprema za jedilnice. Ambienti D.C., Ljubljana
Podjetje Maros d.o.o. nudi mize in stole za jedilnice po ugodnih cenah. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o ugodnih cenah okroglih in kvadratnih miz za jedilnico.