Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Notranja izolacija sten bo poleg prihranka pri kurjavi omogočila tudi udobnejše bivanje. Ko razmišljate o toplotni izolaciji, ne pozabite na izolacijo temeljev.
Toplotna izolacija poleg izolacije fasade vključuje tudi izolacijo strehe, podstrešja, notranjih sten ter toplotno izolacijo stropa. Na ta način zagotovite primeren energijski ščit. 
Izolacija kleti v zemlji je prav tako pomembna kot izolacija preostalih protorov. Izolacija sten v zemlji ščiti pred vlažnostjo zemlje. Pri nas poskrbimo tudi za izolacijo cevi.
Izolacija sten preprečuje izgubo toplote in vdor vlage. Poleg tega nudi učinkovito zvočno izolacijo.
Za dodatno udobje bivanja sta potrebni dobra zvočna in stenska izolacija.
Izolacija temeljev je pomembna tako pri novogradnjah kot tudi starejših hišah. Zaupajte nam izdelavo temeljne plošče ali izolacijo že obstoječih temeljev stare hiše.
Cena izdelave ravne strehe se lahko med ponudniki precej razlikuje. Pri nas vam ceno izdelave ravne ali poševne strehe ter njeno izolacijo uredimo po konkurenčni ceni.
Če želimo imeti v hiši/stanovanju suho je pametno da, stavbo zavarujemo s hidroizolacijo že tekom gradnje. Možna je tudi hidroizolacija starejših objektov, ki med gradnjo ni bila zavarovana z hidroizolacijo.
Izolacija temeljev je zelo pomembna pri temeljenju pasivnih hiš. Sistem pasivne hiše namreč ne tolerira niti najmanjših toplotnih izgub – zahteva popolnost.
Poševne strehe izoliramo z izdelki Fibran, ki nudijo izjemno toplotno izolativnost in dolgo življenjsko dobo materiala. 
Zelene strehe so dobro poznane v državah Severne Evrope, trend pa počasi prihaja tudi k nam.  
Izolacija notranjih sten ali izolacija stene iz notranje strani redko izvaja. Toplotna izolacija notranjih sten mora biti premišljena in s pravih materialov.
Za energetsko varčnost objekta je nujno potrebno izolirati toplotne mostove. Toplotni mostovi nastanejo pri balkonih, oknih, strehi...
Izolacija sten – notranja ravno tako lahko prepreči toplotne izgube skozi stene. Pomembna tudi toplotna zaščita stropa kletnih prostorov.
Za dobro počutje v pritličnih prostorih hiše je treba dobro poskrebeti za izolacijo temelja. Izolacija temeljev stare hiše je še posebej priporočljiva pri sanacijah. Fibran Nord, Novo mesto
Izolacija temeljne plošče predstavlja pomemben del celovite izolacije hiše. Pri nas vam uredimo hidroizolacij temeljne plošče, ki bo zagotovila, da bodo vaša tla zaščitena.
kološka toplotna izolacija je vse bolj priljubljena, saj jo odlikujejo izjemne lastnosti. Ekološke izolacije nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo, omogočajo enostavno in hitro montažo, široko možnost uporabe (za pregradne stene, razmejevanje prostorov, zunanje stene) in so zelo trdne in stabilne.
Toplotna izolacija mansarde ali podstrešja vam bo koristila tako pozimi kot poleti. Prepreči nehoteno uhajanje toplote oziroma mraza, kar omogoča nemoteno bivanje ne glede na letni čas. Izolacija mansard s podjetjem Fibran v Ljubljani!
Napušč nudi zaščito fasade in preprečuje prevelike temperaturne spremembe objekta. Zaščitite vašo fasado s storitvami Fibran Nord.
Si želite urediti mansardno stanovanje? Bivanje v mansardi je lahko zelo prijetno, če je zadoščeno določenim kriterijem. Eden izmed njih je tudi toplotna izolacija podstrešja, ki omogoča prijetno bivanje v toplem stanovanju. Obiščite našo stran - Nermin Mahmutović s.p., Bled.