Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Naravna izolacija hiše je investicija z ogromnim ekološkim učinkom. Zeleni zajec d.o.o.
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Fasadna izolacija je ključni element pri toplotni izoliranosti vašega doma, saj pokriva največjo površino, ki je izpostavljena zunanji temperaturi.
kološka toplotna izolacija je vse bolj priljubljena, saj jo odlikujejo izjemne lastnosti. Ekološke izolacije nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo, omogočajo enostavno in hitro montažo, široko možnost uporabe (za pregradne stene, razmejevanje prostorov, zunanje stene) in so zelo trdne in stabilne.
Zelene strehe so dobro poznane v državah Severne Evrope, trend pa počasi prihaja tudi k nam.  
Izolacija fasade hiše, temeljne plošče in notranjih sten preprečuje toplotne izgube.
Vas v stanovanju ali na delovnem mestu moti hrup iz sosednjih prostorov? Se vaši sosedi zaradi preglasne glasbe pritožujejo nad vami? Zakaj se ne bi raje odločili za dobro izolacijo? Zvočna in akustična izolacija notranjih sten in stropa s pomočjo Fonaterm-granular je prava rešitev. Gre za izolacijo iz kosmičev avtomobilskega tekstila, ki je zaradi dodanih snovi praktično neuničljiva. Odlično absorbira in duši zvok, deluje pa tudi kot toplotna izolacija.
Za pravo klimo v mansardnem stanovanju morate izbrati ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. Kot odlična se je izkazala celulozna izolacija, ki jo lahko uporabimo tako pri novogradnjah kot sanacijah. Nermin Mahmutović s.p., Bled.  
Izolacija sten preprečuje izgubo toplote in vdor vlage. Poleg tega nudi učinkovito zvočno izolacijo.
Ugodna, odlična in v različnih trdotah izolacija hiše je naša ponudba za vas. Gre za del gradnje, pri katerem nikakor ni pametno varčevati. Stiropor izolacija je visoko izolativna in cenovno nadvse ugodna. Fibran Nord, Novo mesto.
Toplotna izolacija fasade mora biti bogato zastavljena, saj je bila v preteklosti  mačehovsko obravnavana, kar pa ni nudilo kvalitetno bivanje. Fibran Nord, Novo mesto
Ekopaneli – ekološka toplotna izolacija iz stisnjene slame. Ekološka izolacija zlahka zamenja klasične izolacije. Zeleni zajec – ugodne ekološke izolacije.
Fasada – toplotno izolacijske fasadne plošče FIBRANxps trajna in učinkovita izolacija za fasade. Nepogrešljiva tudi kot izolacija za fasadni cokel.
Toplotno izolirana temeljna plošča omogoča prijetno in zdravo življenje v pritličnih prostorih. Zato je izredno pomembno, da dobro premislite o najboljših možnostih izolacije v vašem objektu.
Strešna izolacija – tako ravne kot poševne strehe je treba toplotno izolirat, saj so največje toplotne izgube ravno skozi strešne površine.
Notranja izolacija sten bo poleg prihranka pri kurjavi omogočila tudi udobnejše bivanje. Ko razmišljate o toplotni izolaciji, ne pozabite na izolacijo temeljev.
Izolacija notranjih sten dopolni zunanjo izolacijo. Notranja izolacija opravi z vsemi preostalimi toplotnimi mostovi. Zvočna izolacija stropa za popoln mir.
Izolacija hiše od strehe do tal. Proizvodi Fibran za izoliranje strehe, notranjih in zunanjih sten ter temeljne plošče.
Pasivna hiša velja za precej moderen koncept, ki združuje ekološko usmerjenost in energetsko varčnost.  
Pasivna hiša – nizkoenergijska gradnja zahteva izredno učinkovito toplotno zaščito, ki mora biti nameščena po celotnem ovoju stavbe, tudi pod objektom.
Strešna izolacija Fibran nudi izjemno toplotno izolacijo tako za ravne kot tudi poševne strehe. 
Izolacija iz lesnih vlaken je prijazna do okolja. Toplotna izolacija montažne hiše bo varovala pred vlago, izgubo toplote, vdorom vročine in zvokom.