Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Izolacija fasade hiše, temeljne plošče in notranjih sten preprečuje toplotne izgube.
Toplota vašega doma uhaja iz hiše? Preverite našo ponudbo stirodur plošč za optimalno izolacijo.
Toplotna izolacija fasade mora biti bogato zastavljena, saj je bila v preteklosti  mačehovsko obravnavana, kar pa ni nudilo kvalitetno bivanje. Fibran Nord, Novo mesto
Izolacija je izredno pomembna na vsakem objektu, ne smemo pozabiti pa tudi na izolacijo balkonov.
Zagotovite si kvalitetno hidroizolacijo temeljev , da voda nikakor ne bo pršla v objekt. Zaščita hidroizolacije in hidroizolacija temeljne plošče. Fibran Nord, Novo mesto.
Kakovostni toplotni izolacijski materiali, toplotni izolatorji in toplotna izolacija balkona po nizki ceni.  
Podjetje Fibran v Novem mestu ima dolgoletne izkušnje s strokovno izolacijo fasad in streh v tako zasebnih kot poslovnih objektih. S toplotno izolacijo fasade ali balkona boste lahko doma uživali v tišini in hkrati prihranili pri ogrevanju hiše ali stanovanja.
Strešna izolacija – tako ravne kot poševne strehe je treba toplotno izolirat, saj so največje toplotne izgube ravno skozi strešne površine.
Temeljna plošča mora biti kvalitetno izolirana, da preprečimo izgubo dragocene toplotne energije. SEISMIC temeljna blazina še dodatno ščiti proti potresu.
Podjetje Fibran v Novem mestu se zelo dobro zaveda pomena notranje izolacije hiše - zato položijo njihove izolacijske plošče nadvse skrbno.
Odlična toplotna izolacija Ursa. Vgradnja Ursa izolacije je hitra in enostavna. Steklena volna Ursa je zaradi svojih odličnih lastnosti med največkrat uporabljenimi izolacijskimi materiali. Uporabljamo jo lahko za poštevne in predelne stene, konstrukcije podov, ravne strehe, fasade ... Izolacijski materiali, strešne kritine, hidroizolacija, izolacija cevi. Mix d.o.o., Ljubljana.
Pasivna hiša – nizkoenergijska gradnja zahteva izredno učinkovito toplotno zaščito, ki mora biti nameščena po celotnem ovoju stavbe, tudi pod objektom.
Vas v stanovanju ali na delovnem mestu moti hrup iz sosednjih prostorov? Se vaši sosedi zaradi preglasne glasbe pritožujejo nad vami? Zakaj se ne bi raje odločili za dobro izolacijo? Zvočna in akustična izolacija notranjih sten in stropa s pomočjo Fonaterm-granular je prava rešitev. Gre za izolacijo iz kosmičev avtomobilskega tekstila, ki je zaradi dodanih snovi praktično neuničljiva. Odlično absorbira in duši zvok, deluje pa tudi kot toplotna izolacija.
Ravne strehe postajajo čedalje bolj priljubljene, saj omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora in toplotne energije v objektu. 
Izolacija sten preprečuje izgubo toplote in vdor vlage. Poleg tega nudi učinkovito zvočno izolacijo.
Odločitev za toplotno izolacijo ravne strehe nad špirovci vam bo preprečila, da se boste pozimi neprijetno počutili v mansardah - najboljša toplotna izolacija ravne in poševne strehe pri podjetju Fibran! 
Podstrešja oziroma mansarde so najbolj vroči deli stavbe. Bivanje v mansardi je zlasti poleti lahko precej neprijetno. Namesto uporabe klimatske naprave se raje odločite za dobro toplotno izolacijo, ki vas bo varovala tudi pred visokimi izgubami toplote v zimskem času. V podjetju Evromojster vam bomo tudi svetovali pri izbiri prave toplotne izolacije za vaše stanovanje. Evromojster, Ljubljana.
Izolacija hiše z kakovostnimi izolacijskimi materiali (steklena volna, stiropor ...). Izolacija strehe, fasade, notranjih sten in cevi je ključna za prijeten dom. Ves potreben material vam je na voljo v trgovini Mix v Ljubljani. Posrbite tudi za zvočno izolacijo z okni proizvajalcev FAKRO in ROVER PLASTIK.
Toplotna izolacija notranjih sten na naraven način vam pomaga varčevati z energijo.
Izolacija iz konoplje ali rogoza. Toplotna in zvočna izolacija. Naravni izolacijski material za vaš objekt  in primerjava z umetnimi izolacijskimi materiali.