Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Naravna izolacija hiše je investicija z ogromnim ekološkim učinkom. Zeleni zajec d.o.o.
Podstrešno stanovanje oz. urejena mansarda je lahko prijetno bivališče, vendar je potrebno poskrbeti za ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Notranja in zunanja izolacija - zvočna in toplotna za visoko kvaliteto bivanja. V ponudbi so izolacijski materiali, ki jih potrebujete za izolacijo hiše: siporex zidaki, kamena volna, steklena volna, ekstrudirani polistiren in ekspandirani polistiren, mineralna volna, stiropor za fasade ... Znižajte visoko ceno ogrevanja z dobro izolacijo doma. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Nizka cena termobloka in visoka kakovost je razlog, zakaj je termoblok kot izolacijsk element prihodnost v gradnji!
Izolacija strehe mora biti pravilno izvedena, saj ima vsak tip strehe svoje specifične zahteve. 
Izolacija hiše z kakovostnimi izolacijskimi materiali (steklena volna, stiropor ...). Izolacija strehe, fasade, notranjih sten in cevi je ključna za prijeten dom. Ves potreben material vam je na voljo v trgovini Mix v Ljubljani. Posrbite tudi za zvočno izolacijo z okni proizvajalcev FAKRO in ROVER PLASTIK.
Strešna izolacija – tako ravne kot poševne strehe je treba toplotno izolirat, saj so največje toplotne izgube ravno skozi strešne površine.
Napušč nudi zaščito fasade in preprečuje prevelike temperaturne spremembe objekta. Zaščitite vašo fasado s storitvami Fibran Nord.
Odlična toplotna izolacija Ursa. Vgradnja Ursa izolacije je hitra in enostavna. Steklena volna Ursa je zaradi svojih odličnih lastnosti med največkrat uporabljenimi izolacijskimi materiali. Uporabljamo jo lahko za poštevne in predelne stene, konstrukcije podov, ravne strehe, fasade ... Izolacijski materiali, strešne kritine, hidroizolacija, izolacija cevi. Mix d.o.o., Ljubljana.
Izolacija fasade hiše, temeljne plošče in notranjih sten preprečuje toplotne izgube.
Izolacija balkona prepreči oblikovanje toplotnih mostov, kar prispeva k zmanjšanim stroškom ogrevanja.
Izolacija za betonske ravne strehe in toplotna izolacija za ravne strehe in betonske strehe. Nizke cene in visoka kakovost pri Margop d.o.o.
Toplotna izolacija iz naravnih materialov ni nevarna za zdravje in obenem cenovno primerna.
Toplotna izolacija balkona, ki je pri Margop-u visoko kakovostna in po nizkih cenah!
Izolacija poševne in ravne strehe – tako toplotna kot hidroizolacija prinašata več udobja pod streho.
Za dodatno udobje bivanja sta potrebni dobra zvočna in stenska izolacija.
Vas v stanovanju ali na delovnem mestu moti hrup iz sosednjih prostorov? Se vaši sosedi zaradi preglasne glasbe pritožujejo nad vami? Zakaj se ne bi raje odločili za dobro izolacijo? Zvočna in akustična izolacija notranjih sten in stropa s pomočjo Fonaterm-granular je prava rešitev. Gre za izolacijo iz kosmičev avtomobilskega tekstila, ki je zaradi dodanih snovi praktično neuničljiva. Odlično absorbira in duši zvok, deluje pa tudi kot toplotna izolacija.
Hidroizolacije ravnih streh so po navadi bolj pomembne kot izolacije temeljnih plošč, a izvedba mora biti profesionalna, da ne prihaja do težav.
Cokel ali podnožje hiše predstavlja enega najbolj problematičnih delov zunanjega ovoja stavbe, saj je v stalnem stiku s tlemi, vlago in hladom.
Zelena streha – zazelenitev ravne strehe prinaša estetske in praktične prednosti. Izdelava naj vključuje kakovostno hidroizolacijo in toplotno izolacijo. 
Cokel hiše je podzidek pri fasadi ob vznožju objekta. Cokel je potrebno toplotno izolirati in poskrbeti za primerno hidroizolacijo.