Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Podstrešno stanovanje oz. urejena mansarda je lahko prijetno bivališče, vendar je potrebno poskrbeti za ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Toplotna izolacija balkona, ki je pri Margop-u visoko kakovostna in po nizkih cenah!
Zagotovite si kvalitetno hidroizolacijo temeljev , da voda nikakor ne bo pršla v objekt. Zaščita hidroizolacije in hidroizolacija temeljne plošče. Fibran Nord, Novo mesto.
Toplotna izolacija fasade mora biti bogato zastavljena, saj je bila v preteklosti  mačehovsko obravnavana, kar pa ni nudilo kvalitetno bivanje. Fibran Nord, Novo mesto
Izolacija iz lesnih vlaken je prijazna do okolja. Toplotna izolacija montažne hiše bo varovala pred vlago, izgubo toplote, vdorom vročine in zvokom. 
Izolacija poševne in ravne strehe – tako toplotna kot hidroizolacija prinašata več udobja pod streho.
Zelena streha – zazelenitev ravne strehe prinaša estetske in praktične prednosti. Izdelava naj vključuje kakovostno hidroizolacijo in toplotno izolacijo. 
Fasada – toplotno izolacijske fasadne plošče FIBRANxps trajna in učinkovita izolacija za fasade. Nepogrešljiva tudi kot izolacija za fasadni cokel.
Toplotna izolacija mansarde ali podstrešja vam bo koristila tako pozimi kot poleti. Prepreči nehoteno uhajanje toplote oziroma mraza, kar omogoča nemoteno bivanje ne glede na letni čas. Izolacija mansard s podjetjem Fibran v Ljubljani!
Izolacija strehe mora biti pravilno izvedena, saj ima vsak tip strehe svoje specifične zahteve. 
Izolacija notranjih sten dopolni zunanjo izolacijo. Notranja izolacija opravi z vsemi preostalimi toplotnimi mostovi. Zvočna izolacija stropa za popoln mir.
Za dobro počutje v pritličnih prostorih hiše je treba dobro poskrebeti za izolacijo temelja. Izolacija temeljev stare hiše je še posebej priporočljiva pri sanacijah. Fibran Nord, Novo mesto
Izolacija hiše od strehe do tal. Proizvodi Fibran za izoliranje strehe, notranjih in zunanjih sten ter temeljne plošče.
Naravna izolacija hiše: naravna izolacija tal, stene in fasade s strokovno izbiro naravnih izolacijskih materialov. Najboljša toplotna in zvočna izolacija vašega doma!
Fasada predstavlja obleko hiše. Nudimo vam fasadne plošče za optimalno izolacijo zunanjih zidov. Na voljo različne debeline.
Ravne strehe postajajo čedalje bolj priljubljene, saj omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora in toplotne energije v objektu. 
Cokel hiše je podzidek pri fasadi ob vznožju objekta. Cokel je potrebno toplotno izolirati in poskrbeti za primerno hidroizolacijo.
Podjetje Fibran v Novem mestu ima dolgoletne izkušnje s strokovno izolacijo fasad in streh v tako zasebnih kot poslovnih objektih. S toplotno izolacijo fasade ali balkona boste lahko doma uživali v tišini in hkrati prihranili pri ogrevanju hiše ali stanovanja.
Izolacija balkona prepreči oblikovanje toplotnih mostov, kar prispeva k zmanjšanim stroškom ogrevanja.
Izolacijske plošče na fasadi nam pomagajo pri zniževanju stroškov ogrevanja in hlajenja objekta.