Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Naravna izolacija hiše je investicija z ogromnim ekološkim učinkom. Zeleni zajec d.o.o.
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Toplotna izolacija podstrešja za manj stroškov in več udobja. Debelina plošč različna. Pri notranji izolaciji strehe zagotovljena tudi zaščita hidroizolacije
Konstanten hrup lahko bistveno zmanjša vašo kakovost bivanja. Zakaj ne bi raje uživali v miru? V podjetju Evromojster iz Ljubljane vam nudimo strokovno zvočno izolacijo sten - prostore obdamo s protihrupnimi ploščami ali z izolacijo FonaTerm. Pred hrupom lahko s protihrupnimi ograjami zaščitimo tudi stavbe. Evromojster, Ljubljana.
Izolacija je izredno pomembna na vsakem objektu, ne smemo pozabiti pa tudi na izolacijo balkonov.
Ravne strehe postajajo čedalje bolj priljubljene, saj omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora in toplotne energije v objektu. 
Izolacija notranjih sten dopolni zunanjo izolacijo. Notranja izolacija opravi z vsemi preostalimi toplotnimi mostovi. Zvočna izolacija stropa za popoln mir.
Izolacija strehe – najbolje jo je namestiti z zunanje strani, možno pa jo je namestiti tudi z notranje strani. Cena odvisna od več dejavnikov.  
Notranja izolacija zmanjšuje stroške ogrevanja in znatno izboljšuje kvaliteto bivanja.
Toplotna izolacija notranjih sten na naraven način vam pomaga varčevati z energijo.
Pasivna hiša – nizkoenergijska gradnja zahteva izredno učinkovito toplotno zaščito, ki mora biti nameščena po celotnem ovoju stavbe, tudi pod objektom.
Perlit izolacija  (na tleh, v stropih in zidovih) se največkrat uporablja v obliki materiala za zasipavanje, redkeje pa v obliki plošč. V podjetju Zeleni zajec smo v ponudbo vključili štiri vrste perlitgradbenega materiala.
Vas v stanovanju ali na delovnem mestu moti hrup iz sosednjih prostorov? Se vaši sosedi zaradi preglasne glasbe pritožujejo nad vami? Zakaj se ne bi raje odločili za dobro izolacijo? Zvočna in akustična izolacija notranjih sten in stropa s pomočjo Fonaterm-granular je prava rešitev. Gre za izolacijo iz kosmičev avtomobilskega tekstila, ki je zaradi dodanih snovi praktično neuničljiva. Odlično absorbira in duši zvok, deluje pa tudi kot toplotna izolacija.
Zelene strehe so dobro poznane v državah Severne Evrope, trend pa počasi prihaja tudi k nam.  
Izolacija vaše hiše naj bo trdna in dovolj izolativna - Fibran XPS je prava izbira. Stirodur je še posebno primeren za izolacijo sten.
Toplotna izolacija podstrešja iz naravnih materialov, kot so lan, volna, lesena vlakna, konoplja prinaša številne prednosti. Poleg toplotne izolacije tudi zvočna.
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Izolacija strehe zahteva temeljit premislek, saj so zaradi velike površine izgube ob pomanjkljivi montaži ali slabem materialu lahko zelo velike. 
kološka toplotna izolacija je vse bolj priljubljena, saj jo odlikujejo izjemne lastnosti. Ekološke izolacije nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo, omogočajo enostavno in hitro montažo, široko možnost uporabe (za pregradne stene, razmejevanje prostorov, zunanje stene) in so zelo trdne in stabilne.
Strešna izolacija Fibran nudi izjemno toplotno izolacijo tako za ravne kot tudi poševne strehe. 
Hidroizolacije ravnih streh so po navadi bolj pomembne kot izolacije temeljnih plošč, a izvedba mora biti profesionalna, da ne prihaja do težav.
Ugodna, odlična in v različnih trdotah izolacija hiše je naša ponudba za vas. Gre za del gradnje, pri katerem nikakor ni pametno varčevati. Stiropor izolacija je visoko izolativna in cenovno nadvse ugodna. Fibran Nord, Novo mesto.

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0