Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Kakovostni toplotni izolacijski materiali, toplotni izolatorji in toplotna izolacija balkona po nizki ceni.  
Izolacije Fibran iz ekstrudiranega polistirena nudijo vaši hiši učinkovito toplotno izolativnost, trdnost ter zaščito pred vlago in mehanskimi poškodbami. 
Mansardna stanovanja ali poslovni prostori velikokrat ne nudijo dobre kakovosti bivanja ravno zaradi slabe toplotne izolacije. Stroški za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti so lahko precej visoki. V podjetju Evromojster vam lahko pomagamo - primerna izolacija lahko bistveno zmanjša vaše stroške. Poskrbeli bomo tako za toplotno kot tudi za zvočno izolacijo. Evromojster, Ljubljana.
Izolacija iz konoplje ali rogoza. Toplotna in zvočna izolacija. Naravni izolacijski material za vaš objekt  in primerjava z umetnimi izolacijskimi materiali.
Zagotovite si dobro izolacijo mansrde za dobro kvaliteto bivanja, da ne bo vaše življenje v mansardi mučno. Za kvaliteto bivanja je pomembna tudi dobra toplotna izolacija stropa. Fibran Nord d.o.o., Novo mesto
Notranja izolacija zmanjšuje stroške ogrevanja in znatno izboljšuje kvaliteto bivanja.
Izolacija vaše hiše naj bo trdna in dovolj izolativna - Fibran XPS je prava izbira. Stirodur je še posebno primeren za izolacijo sten.
Izolacijske plošče na fasadi nam pomagajo pri zniževanju stroškov ogrevanja in hlajenja objekta.
Podstrešja oziroma mansarde so najbolj vroči deli stavbe. Bivanje v mansardi je zlasti poleti lahko precej neprijetno. Namesto uporabe klimatske naprave se raje odločite za dobro toplotno izolacijo, ki vas bo varovala tudi pred visokimi izgubami toplote v zimskem času. V podjetju Evromojster vam bomo tudi svetovali pri izbiri prave toplotne izolacije za vaše stanovanje. Evromojster, Ljubljana.
Dobra zvočna izolacija stropa in sten poveča tako ugodje kot kakovost bivanja. Hrupa, šumov in drugim motečih zvokov okoli nas je danes vse več.  
Toplotna izolacija in hidroizolacija balkona vam bo zaščitila dom pred ostrimi vplivi vremenskih razmer. Toplotna izolacija predstavlja obleko vašega doma. 
Cokel ali podnožje hiše predstavlja enega najbolj problematičnih delov zunanjega ovoja stavbe, saj je v stalnem stiku s tlemi, vlago in hladom.
Toplotna izolacija balkona, ki je pri Margop-u visoko kakovostna in po nizkih cenah!
Hidroizolacija kleti, strehe in drugi tipi z izjemno kakovostnimi materiali.  Možna je tudi zvočna izolacija sten in toplotna izolacija notranjih sten.
Izolacija strehe – najbolje jo je namestiti z zunanje strani, možno pa jo je namestiti tudi z notranje strani. Cena odvisna od več dejavnikov.  
Izolacija hiše od strehe do tal. Proizvodi Fibran za izoliranje strehe, notranjih in zunanjih sten ter temeljne plošče.
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Toplotna izolacija balkona je potrebna, da zagotovimo trajnost površin in varčnost celotne zgradbe. Izolacija balkona na novo ali boste lahko dolgo uživali v vseh prednostih balkona in terase. 
Zelena streha – zazelenitev ravne strehe prinaša estetske in praktične prednosti. Izdelava naj vključuje kakovostno hidroizolacijo in toplotno izolacijo. 
So vaši stroški ogrevanja visoki? Imate poleti v stanovanju zelo visoke temperature? Nudimo vam pravo rešitev - izolacijo strehe in stropa. Nudimo vam izolacijo visoke kvalitete, ki bo bistveno pripomogla k zmanjšanju toplote. Izolacijo vgrajujemo tako na klasične kot tudi na ravne strehe. Zaupajte našim strokovnjakom - Evromojster, Ljubljana.