Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Podstrešno stanovanje oz. urejena mansarda je lahko prijetno bivališče, vendar je potrebno poskrbeti za ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Hidroizolacije ravnih streh so po navadi bolj pomembne kot izolacije temeljnih plošč, a izvedba mora biti profesionalna, da ne prihaja do težav.
Temeljna plošča mora biti kvalitetno izolirana, da preprečimo izgubo dragocene toplotne energije. SEISMIC temeljna blazina še dodatno ščiti proti potresu.
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Toplotno izolirana temeljna plošča omogoča prijetno in zdravo življenje v pritličnih prostorih. Zato je izredno pomembno, da dobro premislite o najboljših možnostih izolacije v vašem objektu.
Zelene strehe so dobro poznane v državah Severne Evrope, trend pa počasi prihaja tudi k nam.  
Mansardna stanovanja ali poslovni prostori velikokrat ne nudijo dobre kakovosti bivanja ravno zaradi slabe toplotne izolacije. Stroški za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti so lahko precej visoki. V podjetju Evromojster vam lahko pomagamo - primerna izolacija lahko bistveno zmanjša vaše stroške. Poskrbeli bomo tako za toplotno kot tudi za zvočno izolacijo. Evromojster, Ljubljana.
Hidroizolacija kleti, strehe in drugi tipi z izjemno kakovostnimi materiali.  Možna je tudi zvočna izolacija sten in toplotna izolacija notranjih sten.
Za dodatno udobje bivanja sta potrebni dobra zvočna in stenska izolacija.
Preverite ponudbo in cenik panelnih in izolacijskih fasadnih plošč. Kvalitetne izolacijske plošče po ugodni ceni, ki bodo zaščitile vaš dom pred zunanjimi vplivi.
Izolacija poševne in ravne strehe – tako toplotna kot hidroizolacija prinašata več udobja pod streho.
Zelena streha – zazelenitev ravne strehe prinaša estetske in praktične prednosti. Izdelava naj vključuje kakovostno hidroizolacijo in toplotno izolacijo. 
Kakovostni toplotni izolacijski materiali, toplotni izolatorji in toplotna izolacija balkona po nizki ceni.  
Pasivna hiša – nizkoenergijska gradnja zahteva izredno učinkovito toplotno zaščito, ki mora biti nameščena po celotnem ovoju stavbe, tudi pod objektom.
Izolacija balkona prepreči oblikovanje toplotnih mostov, kar prispeva k zmanjšanim stroškom ogrevanja.
Toplotna izolacija mansarde ali podstrešja vam bo koristila tako pozimi kot poleti. Prepreči nehoteno uhajanje toplote oziroma mraza, kar omogoča nemoteno bivanje ne glede na letni čas. Izolacija mansard s podjetjem Fibran v Ljubljani!
Poskrbite za celostno toplotno izolacijo hiše. Podjetje Norik vam nudi kakovostno toplotno izolacijo terase, podstrešja in poševne strehe po dostopni ceni.
Izolacijske plošče na fasadi nam pomagajo pri zniževanju stroškov ogrevanja in hlajenja objekta.
Dobra toplotno izolacija fasade je odvisna tudi od debeline izolacije. Preverite našo ugodno ponudbo in preverite cenik ter pomen fasadnega cokla.
Fasada – toplotno izolacijske fasadne plošče FIBRANxps trajna in učinkovita izolacija za fasade. Nepogrešljiva tudi kot izolacija za fasadni cokel.
Izolacija fasade debelina se spreminja glede na uporabljene materiale in ceno fasade z izolacijo. Cena fasade z izolacijo je odvisna kakšna je debelina izolacije fasade. Izolacija za fasade je nujna.