Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Podstrešno stanovanje oz. urejena mansarda je lahko prijetno bivališče, vendar je potrebno poskrbeti za ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Ekološke toplotne izolacije podjetja Zeleni zajec d.o.o.
Ugodna, odlična in v različnih trdotah izolacija hiše je naša ponudba za vas. Gre za del gradnje, pri katerem nikakor ni pametno varčevati. Stiropor izolacija je visoko izolativna in cenovno nadvse ugodna. Fibran Nord, Novo mesto.
Izolacija sten – notranja ravno tako lahko prepreči toplotne izgube skozi stene. Pomembna tudi toplotna zaščita stropa kletnih prostorov.
Dobra zvočna izolacija stropa in sten poveča tako ugodje kot kakovost bivanja. Hrupa, šumov in drugim motečih zvokov okoli nas je danes vse več.  
Si želite urediti mansardno stanovanje? Bivanje v mansardi je lahko zelo prijetno, če je zadoščeno določenim kriterijem. Eden izmed njih je tudi toplotna izolacija podstrešja, ki omogoča prijetno bivanje v toplem stanovanju. Obiščite našo stran - Nermin Mahmutović s.p., Bled.
Poševna streha – toplotna izolacija poševne strehe ravno tako pomembna, kot je izvedba izolacije ravne strehe.
Izolacijske plošče na fasadi nam pomagajo pri zniževanju stroškov ogrevanja in hlajenja objekta.
Ravne strehe postajajo čedalje bolj priljubljene, saj omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora in toplotne energije v objektu. 
Naravna izolacija hiše - v ponudbi tako toplotna kot zvočna notranja izolacija. Naravni izolacijski materiali za vaš dom ali drug objekt. Izolacija iz konoplje, lesena vlakna, celuloza...
Kakovostna zaščita hidroizolacije je zelo pomembna, saj hidroizolacija ščiti pred vdorom vode v objekt. Ščiti objekte in konstrukcije pred zunanjimi vremenskimi vplivi.
Zagotovite si dobro izolacijo mansrde za dobro kvaliteto bivanja, da ne bo vaše življenje v mansardi mučno. Za kvaliteto bivanja je pomembna tudi dobra toplotna izolacija stropa. Fibran Nord d.o.o., Novo mesto
Izolacija za betonske ravne strehe in toplotna izolacija za ravne strehe in betonske strehe. Nizke cene in visoka kakovost pri Margop d.o.o.
Izolacija strehe mora biti pravilno izvedena, saj ima vsak tip strehe svoje specifične zahteve. 
Podjetje Fibran v Novem mestu ima dolgoletne izkušnje s strokovno izolacijo fasad in streh v tako zasebnih kot poslovnih objektih. S toplotno izolacijo fasade ali balkona boste lahko doma uživali v tišini in hkrati prihranili pri ogrevanju hiše ali stanovanja.
Cokel ali podnožje hiše predstavlja enega najbolj problematičnih delov zunanjega ovoja stavbe, saj je v stalnem stiku s tlemi, vlago in hladom.
Pasivna hiša velja za precej moderen koncept, ki združuje ekološko usmerjenost in energetsko varčnost.  
Za dodatno udobje bivanja sta potrebni dobra zvočna in stenska izolacija.
Ekopaneli – ekološka toplotna izolacija iz stisnjene slame. Ekološka izolacija zlahka zamenja klasične izolacije. Zeleni zajec – ugodne ekološke izolacije.
Toplotna izolacija notranjih sten na naraven način vam pomaga varčevati z energijo.
Izolacija notranjih sten dopolni zunanjo izolacijo. Notranja izolacija opravi z vsemi preostalimi toplotnimi mostovi. Zvočna izolacija stropa za popoln mir.
Naravna izolacija hiše: naravna izolacija tal, stene in fasade s strokovno izbiro naravnih izolacijskih materialov. Najboljša toplotna in zvočna izolacija vašega doma!