Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Pločevinaste fasade imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami fasad. Kovinske se odlično podajo večjim industrijskim in trgovskim objektom.
Fasade naj bodo pobarvane s kakovostno barvo. Fasada ima z dobro barvo daljšo življenjsko dobo. Barvanje fasad - cena fasade naj upošteva tudi barvanje - fasada z dobro barvo je zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi.
Za manjšo porabo energije vam priporočamo izdelavo novih fasadnih sistemov. Prihranite pri stroških ogrevanja z vgradnjo boljših materialov izolacije.
Izolacija fasade za hiše – debela toplotna izolacija prinaša večjo energetsko učinkovitost. Nanjo vpliva tudi kakovost materialov.
Fasade z barvami skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasade. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira izgleda fasade je povsem vaša odločitev. 
Fasada pomaga pri preprečevanju toplotnih izgub objekta. Tankoslojni zaključni fasadni omet, npr. akrilni, ščiti objekt pred zunanjimi vplivi. Ugodna cena fasadnih materialov.
Želite moderno fasado? Pri nas lahko izbirate med pestro izbiro barv za fasade. Pokličite nas.
Za izdelavo toplotne izolacije fasad izberite za podjetje Veli Beli, d.o.o. V ponudbi imamo tudi pestro paleto barv za fasade.
S podjetjem Veli Beli do ugodnih fasad na gorenjskem. Naj bodo vaše fasade izdelane kakovostno.
Oglejte si naš cenik fasaderskih del. Cene fasaderstva vas ne bo razočaral. Obiščite nas še danes.
Fasadne obloge in fasadni sistemi za sodoben videz.  Alu fasadne obloge (aluminijaste fasadne obloge) in alu fasadni sistemi (aluminijasti fasadni sistemi).
Fasada hiše nudi zaščito objekta pred zunanjimi vplivi: kakovost je pomembna, da učinkovito prepreči toplotne izgube.  Pri pravi izbiri vam lahko pomaga fasaderstvo Kranj
Cena izdelave fasade ali obnove fasade: cena je odvisna od številnih dejavnikov. Je potrebna obnova fasade? Cena že od 12€/m2, če vi zagotovite material!  
Odločite se za zidarstvo in fasaderstvo visoke kvalitete pri podjetju Veli Beli, kjer fasaderji opravijo delo poceni, hitro in zanesljivo.
Če se odločite za energetsko obnovo fasade smo mi pravi naslov za vas. Obnova fasade pri nas po ugodnih cenah.
Barve fasade za hiše dajo pečat ulicam in naseljem. Šele z barvami objekti dobijo končno podobo. Fasaderstvo gorenjska za lažjo odločitev za vas izdela barvno študijo!  
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče
Izbira barve fasade je odločitev, od katere je odvisen končni videz stavbe. Kadar se izvaja obnova fasade bloka, kjer gre za avtorsko delo arhitekta.
Izbirate lahko med pestro ponudbo barv fasade za hiše. Izberite barvo, ki bo najboljša za vašo hišo.
Pločevinasta fasada je trpežna in zanesljiva, objekt ščiti pred vplivi okolja. Trapezna pločevina se lahko uporablja kot fasadna plošča, strešna kritina in nosilna podkonstrukcija.