Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Fasada hiše nudi zaščito objekta pred zunanjimi vplivi: kakovost je pomembna, da učinkovito prepreči toplotne izgube.  Pri pravi izbiri vam lahko pomaga fasaderstvo Kranj
S podjetjem Veli Beli do ugodnih fasad na gorenjskem. Naj bodo vaše fasade izdelane kakovostno.
Fasadne barve – barvna lestvica za vse okuse. Nanos kakovostne fasadne barve lahko začasno ustavi propadanje fasade. Bodite pozorni pri nakupu, saj naj cena ne bo edini faktor pri izbiri.
Do izdelave fasade že z enim samim klicem v podjetje Veli Beli, d.o.o. Poleg fasad nudimo tudi manjša zidarska dela.
Če se odločite za energetsko obnovo fasade smo mi pravi naslov za vas. Obnova fasade pri nas po ugodnih cenah.
Obnova fasade bloka zagotovljena po ugodnih cenah. Vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Veli Beli.
Fasade z barvami skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasade. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira izgleda fasade je povsem vaša odločitev. 
Oglejte si naš cenik fasaderskih del. Cene fasaderstva vas ne bo razočaral. Obiščite nas še danes.
Fasada lahko odraža vaš značaj. Moderne fasade lahko polepšajo umirjene ali žive barve. Ugodne cene fasade v barvnih odtenkih. Slikopleskarstvo in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Izbirate lahko med pestro ponudbo barv fasade za hiše. Izberite barvo, ki bo najboljša za vašo hišo.
Odločite se za zidarstvo in fasaderstvo visoke kvalitete pri podjetju Veli Beli, kjer fasaderji opravijo delo poceni, hitro in zanesljivo.
Stirodur plošče iz ekstrudiranega polistirena so odličen material za toplotno izolacijo za fasade. Ne vpija vode, zdrži velike obremenitve in je standardne dimenzije.   
Izbira barve fasade je odločitev, od katere je odvisen končni videz stavbe. Kadar se izvaja obnova fasade bloka, kjer gre za avtorsko delo arhitekta.
Od kakovostne izdelave in izolacije je odvisna toplotna izolacija fasade. K temu veliko pripomorejo tudi izolacijski materiali kot so stiropor, barve in lepilo za fasade. Zmanjšajte stroške za ogrevanje z dobro izolacijo. Obiščite našo trgovino oziroma poslovno enoto v Ljubljani, Velenju ali v Ponikvah.
Pločevinaste fasade imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami fasad. Kovinske se odlično podajo večjim industrijskim in trgovskim objektom.
Veli Beli so strokovnjaki na področju fasaderstva in fasaderskih del. Poleg ugodne cene dobite tudi 10-letno garancijo na fasade.
Želite moderno fasado? Pri nas lahko izbirate med pestro izbiro barv za fasade. Pokličite nas.
Za izdelavo toplotne izolacije fasad izberite za podjetje Veli Beli, d.o.o. V ponudbi imamo tudi pestro paleto barv za fasade.
Izolacija fasade za hiše – debela toplotna izolacija prinaša večjo energetsko učinkovitost. Nanjo vpliva tudi kakovost materialov.
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče