Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Od kakovostne izdelave in izolacije je odvisna toplotna izolacija fasade. K temu veliko pripomorejo tudi izolacijski materiali kot so stiropor, barve in lepilo za fasade. Zmanjšajte stroške za ogrevanje z dobro izolacijo. Obiščite našo trgovino oziroma poslovno enoto v Ljubljani, Velenju ali v Ponikvah.
Do izdelave fasade že z enim samim klicem v podjetje Veli Beli, d.o.o. Poleg fasad nudimo tudi manjša zidarska dela.
Fasadne plošče priznanih proizvajalcev na našem prodajnem programu so zaščitene proti neugodnim zunanjim vplivom in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Preverite.
Cena izdelave fasade ali obnove fasade: cena je odvisna od številnih dejavnikov. Je potrebna obnova fasade? Cena že od 12€/m2, če vi zagotovite material!  
Veli Beli so strokovnjaki na področju fasaderstva in fasaderskih del. Poleg ugodne cene dobite tudi 10-letno garancijo na fasade.
Preverite naš cenik obnove fasade in se odločite za novo podobo hiše še danes. Energetska obnova fasad pri nas je konkurenčna in ugodna.
Oglejte si naš cenik fasaderskih del. Cene fasaderstva vas ne bo razočaral. Obiščite nas še danes.
Obnova fasade bloka zagotovljena po ugodnih cenah. Vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Veli Beli.
Če se odločite za energetsko obnovo fasade smo mi pravi naslov za vas. Obnova fasade pri nas po ugodnih cenah.
Fasada lahko odraža vaš značaj. Moderne fasade lahko polepšajo umirjene ali žive barve. Ugodne cene fasade v barvnih odtenkih. Slikopleskarstvo in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Pločevinasta fasada je trpežna in zanesljiva, objekt ščiti pred vplivi okolja. Trapezna pločevina se lahko uporablja kot fasadna plošča, strešna kritina in nosilna podkonstrukcija.
Barve fasade za hiše dajo pečat ulicam in naseljem. Šele z barvami objekti dobijo končno podobo. Fasaderstvo gorenjska za lažjo odločitev za vas izdela barvno študijo!  
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče
Za izdelavo toplotne izolacije fasad izberite za podjetje Veli Beli, d.o.o. V ponudbi imamo tudi pestro paleto barv za fasade.
S podjetjem Veli Beli do ugodnih fasad na gorenjskem. Naj bodo vaše fasade izdelane kakovostno.
Fasada pomaga pri preprečevanju toplotnih izgub objekta. Tankoslojni zaključni fasadni omet, npr. akrilni, ščiti objekt pred zunanjimi vplivi. Ugodna cena fasadnih materialov.
Želite moderno fasado? Pri nas lahko izbirate med pestro izbiro barv za fasade. Pokličite nas.
Izolacija fasade za hiše – debela toplotna izolacija prinaša večjo energetsko učinkovitost. Nanjo vpliva tudi kakovost materialov.
Fasade z barvami skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasade. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira izgleda fasade je povsem vaša odločitev. 
Fasadne barve – barvna lestvica za vse okuse. Nanos kakovostne fasadne barve lahko začasno ustavi propadanje fasade. Bodite pozorni pri nakupu, saj naj cena ne bo edini faktor pri izbiri.