Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Za manjšo porabo energije vam priporočamo izdelavo novih fasadnih sistemov. Prihranite pri stroških ogrevanja z vgradnjo boljših materialov izolacije.
Od kakovostne izdelave in izolacije je odvisna toplotna izolacija fasade. K temu veliko pripomorejo tudi izolacijski materiali kot so stiropor, barve in lepilo za fasade. Zmanjšajte stroške za ogrevanje z dobro izolacijo. Obiščite našo trgovino oziroma poslovno enoto v Ljubljani, Velenju ali v Ponikvah.
Za izdelavo toplotne izolacije fasad izberite za podjetje Veli Beli, d.o.o. V ponudbi imamo tudi pestro paleto barv za fasade.
Cena izdelave fasade ali obnove fasade: cena je odvisna od številnih dejavnikov. Je potrebna obnova fasade? Cena že od 12€/m2, če vi zagotovite material!  
Veli Beli so strokovnjaki na področju fasaderstva in fasaderskih del. Poleg ugodne cene dobite tudi 10-letno garancijo na fasade.
Fasadne plošče priznanih proizvajalcev na našem prodajnem programu so zaščitene proti neugodnim zunanjim vplivom in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Preverite.
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče
Fasadne obloge in fasadni sistemi za sodoben videz.  Alu fasadne obloge (aluminijaste fasadne obloge) in alu fasadni sistemi (aluminijasti fasadni sistemi).
Fasada pomaga pri preprečevanju toplotnih izgub objekta. Tankoslojni zaključni fasadni omet, npr. akrilni, ščiti objekt pred zunanjimi vplivi. Ugodna cena fasadnih materialov.
Izbira barve fasade je odločitev, od katere je odvisen končni videz stavbe. Kadar se izvaja obnova fasade bloka, kjer gre za avtorsko delo arhitekta.
Pločevinaste fasade imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami fasad. Kovinske se odlično podajo večjim industrijskim in trgovskim objektom.
Stirodur plošče iz ekstrudiranega polistirena so odličen material za toplotno izolacijo za fasade. Ne vpija vode, zdrži velike obremenitve in je standardne dimenzije.   
Do izdelave fasade že z enim samim klicem v podjetje Veli Beli, d.o.o. Poleg fasad nudimo tudi manjša zidarska dela.
Fasade naj bodo pobarvane s kakovostno barvo. Fasada ima z dobro barvo daljšo življenjsko dobo. Barvanje fasad - cena fasade naj upošteva tudi barvanje - fasada z dobro barvo je zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi.
Fasada lahko odraža vaš značaj. Moderne fasade lahko polepšajo umirjene ali žive barve. Ugodne cene fasade v barvnih odtenkih. Slikopleskarstvo in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Če se odločite za energetsko obnovo fasade smo mi pravi naslov za vas. Obnova fasade pri nas po ugodnih cenah.
Želite moderno fasado? Pri nas lahko izbirate med pestro izbiro barv za fasade. Pokličite nas.
Barve fasade za hiše dajo pečat ulicam in naseljem. Šele z barvami objekti dobijo končno podobo. Fasaderstvo gorenjska za lažjo odločitev za vas izdela barvno študijo!  
S podjetjem Veli Beli do ugodnih fasad na gorenjskem. Naj bodo vaše fasade izdelane kakovostno.
Fasada hiše nudi zaščito objekta pred zunanjimi vplivi: kakovost je pomembna, da učinkovito prepreči toplotne izgube.  Pri pravi izbiri vam lahko pomaga fasaderstvo Kranj