Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Izolacija fasade za hiše – debela toplotna izolacija prinaša večjo energetsko učinkovitost. Nanjo vpliva tudi kakovost materialov.
Fasadne plošče priznanih proizvajalcev na našem prodajnem programu so zaščitene proti neugodnim zunanjim vplivom in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Preverite.
Fasada pomaga pri preprečevanju toplotnih izgub objekta. Tankoslojni zaključni fasadni omet, npr. akrilni, ščiti objekt pred zunanjimi vplivi. Ugodna cena fasadnih materialov.
Pločevinasta fasada je trpežna in zanesljiva, objekt ščiti pred vplivi okolja. Trapezna pločevina se lahko uporablja kot fasadna plošča, strešna kritina in nosilna podkonstrukcija.
Za manjšo porabo energije vam priporočamo izdelavo novih fasadnih sistemov. Prihranite pri stroških ogrevanja z vgradnjo boljših materialov izolacije.
Stirodur plošče iz ekstrudiranega polistirena so odličen material za toplotno izolacijo za fasade. Ne vpija vode, zdrži velike obremenitve in je standardne dimenzije.   
Cena lesene fasade Zeleni zajec d.o.o. Macesnov les – cena ugodna. Nudimo vam tudi les za fasade.
Fasade naj bodo pobarvane s kakovostno barvo. Fasada ima z dobro barvo daljšo življenjsko dobo. Barvanje fasad - cena fasade naj upošteva tudi barvanje - fasada z dobro barvo je zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi.
Fasada lahko odraža vaš značaj. Moderne fasade lahko polepšajo umirjene ali žive barve. Ugodne cene fasade v barvnih odtenkih. Slikopleskarstvo in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Fasade z barvami skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasade. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira izgleda fasade je povsem vaša odločitev. 
Od kakovostne izdelave in izolacije je odvisna toplotna izolacija fasade. K temu veliko pripomorejo tudi izolacijski materiali kot so stiropor, barve in lepilo za fasade. Zmanjšajte stroške za ogrevanje z dobro izolacijo. Obiščite našo trgovino oziroma poslovno enoto v Ljubljani, Velenju ali v Ponikvah.
Fasadne obloge in fasadni sistemi za sodoben videz.  Alu fasadne obloge (aluminijaste fasadne obloge) in alu fasadni sistemi (aluminijasti fasadni sistemi).
Fasadne barve – barvna lestvica za vse okuse. Nanos kakovostne fasadne barve lahko začasno ustavi propadanje fasade. Bodite pozorni pri nakupu, saj naj cena ne bo edini faktor pri izbiri.
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče
Pločevinaste fasade imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami fasad. Kovinske se odlično podajo večjim industrijskim in trgovskim objektom.