Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki > Gradnja

Gradnja dimnikov. Izdelava dimnikov. Ugodna cena dimnika.

Gradnja dimnika. Cena dimnika je ugodna. Gradnja dimnikov za različne vrste ogrevalnih sistemov.

Eko dimniki iz keramike so vrhunsko kakovostni proizvodi. Cenik za izdelavo dimnika lahko najdete na spletni strani podjetja OGM-BI, ki vas bo prepričal o njihovih cenovnih ugodnostih.
Če potrebujete novi dimnik, si omislite troslojni dimnik Ekoker, ki ga po ugodnih cenah ponuja podjetje OGM-BI. Čeprav so locirani v Vrhniki, nudijo svoje storitve celi sloveniji - montaža troslojnih dimnikov še nikoli ni bila tako enostavna! 
Med ključne dejavnosti podjetja Schiedel d.o.o. iz Prebolda spada izdelava dimnikov, še posebej inox dimnikov in dimniških tuljav. Oglejte si njihovo ugodno ponudbo na spletni strani in se prepričajte o njihovi kvaliteti.
Povrtavanje dimnika je najugodnejši način sanacije dimnika. Cena povrtavanja dimnika, ki je zelo dostopna. Nudimo tudi izdelavo dimnika za vrtni kamin.
Montažni dimniki nosijo s seboj številne prednosti, saj sta tako izdelava kot tudi montaža hitri in ekonomični.
Podjetje Dimniki Hočevar nudi kakovostne in ugodne cevi za dimnik, preverite ugodno ponudbo cevi za dimnike!
Pri procesu gradnje hiše pogosto zanemarimo načrtovanje izdelave novega dimnika. Potrebno se je prepričati o najboljšem načinu kurjenja pri novem dimniku.
Rozeta za dimnik je v podjetju Hočevar na voljo v različnih velikosti in barvah. V podjetju Hočevar na voljo v različnih barvah, premerih in debelinah.
Oglejte si cene povrtanja dimnika na naši spletni strani ali nas kontaktirajte za več informacij.
Pomemben dejavnik pri izdelavi dimnika je njegova višina. Kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka, jo je potrebno povečati z vrtanjem. Potrebno je upoštevati tudi druge dejavnike kot je vpliv vetra in lege sosednjih stavb.
Hitra izdelava dimnikov iz nerjavečega jekla - inox. Omenjeni dimniki so vedno bolj popularni zaradi odpornosti, dolge življenjske dobe in ugodne cene.
Gradnja dimnika in izdelava dimnikov v podjetju Dimniki Hočevar. Specializirano podjetje za gradnjo in izdelavo dimnikov. Nudimo celostno oskrbo od načrtovanja, gradnje in vzdrževanja dimnikov. Kamini, kaminske peči, dimnikarstvo.
Pri Dimnikarstvu Hočevar uporabljamo le najboljše materiale in storitve, saj je dimnikarstvo pomembnga panoga, ki skrbi da je naš dom varen in varčen.
Je novogradnja vaš naslednji projekt? Ko se boste odločali glede izbire dimnika, vam vsekakor svetujemo, da je le ta izdelan iz inoxa. V podjetju Hočevar iz Ljubljane vam omogočamo izdelavo in gradnjo inox dimnika, ki bo poskrbel za kakovosten odvod dimnih plinov. Pokličite nas za strokovni nasvet.  
Vratca za dimnik omogočajo neoviran dostop do dimniške cevi in dimnikov za kamine, kar je nujno potrebno pri čiščenju in pregledu.
Vrtanje v dimnik je postopek, ki ga opravimo, kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka in jo je treba povečati, da lahko vanj vstavimo inox tuljavo. Postopek uporabljamo tako pri gradnji oz. obnovi dimnika kot tudi pri vrtanju v beton. Nudimo vam natančno diamantno vrtanje, pri čemer uporabljamo visoko kakovostne diamantne svedre - Hočevar, Ljubljana.
Ker je dimnik končni člen ogrevalnega sistema je pomembno, da je kakovosten in varen. Naloga dimnika je, da odvaja dimne pline iz kurilnih naprav. V našem podjetju bomo poskrbeli, da bo dimnik in njegovi elementi zgrajen kakovostno in v skladu s predpisi. 
Obroba za dimnik je pomemben zaključni del vsake strehe, zato obiščite podjetje Hočevar, ki vam nudi pestro izbiro materialov, barv in dolžin obrob.
Diamantno vrtanje omogoča izredno natančno vrtanje v beton, opeko, siporeks ter kamnine. Vrtamo s posebnimi diamantnimi svedri, največkrat pa je razlog povečanje odprtine za vgradnjo inox dimnika. Kontaktirajte nas za izgradnjo nerjavečega dimnika!
Natančno zidanje dimnika omogoča optimalno in varno delovanje. Pokličite nas! Dimniki Dimont d.o.o., okolica Ljubljane