Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki > Gradnja

Gradnja dimnikov. Izdelava dimnikov. Ugodna cena dimnika.

Gradnja dimnika. Cena dimnika je ugodna. Gradnja dimnikov za različne vrste ogrevalnih sistemov.

Podjetje Dimniki Hočevar nudi kakovostne in ugodne cevi za dimnik, preverite ugodno ponudbo cevi za dimnike!
Oglejte si cene povrtanja dimnika na naši spletni strani ali nas kontaktirajte za več informacij.
Kakovostna streha za dimnik vam bo izboljšala energetski izkoristek. V ponudbi Dimniki Hočevar imamo strehe priznanega proizvajalca Schiedel in še več.
Pri nas si lahko zagotovite hitro in kvalitetno izdelavo dimnikov po ugodnih cenah - izdelava je preprosta, hitra, ekonomična, sodobna in seveda ugodna.
Pri montaži inox dimnika bodite pozorni na kakovstne inox materiale in pravilno montažo dimnika - najboljši naslov je Dimont!
Pomemben dejavnik pri izdelavi dimnika je njegova višina. Kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka, jo je potrebno povečati z vrtanjem. Potrebno je upoštevati tudi druge dejavnike kot je vpliv vetra in lege sosednjih stavb.
Hitra izdelava dimnikov iz nerjavečega jekla - inox. Omenjeni dimniki so vedno bolj popularni zaradi odpornosti, dolge življenjske dobe in ugodne cene.
Vrtanje v dimnik je postopek, ki ga opravimo, kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka in jo je treba povečati, da lahko vanj vstavimo inox tuljavo. Postopek uporabljamo tako pri gradnji oz. obnovi dimnika kot tudi pri vrtanju v beton. Nudimo vam natančno diamantno vrtanje, pri čemer uporabljamo visoko kakovostne diamantne svedre - Hočevar, Ljubljana.
Gradnja dimnika in izdelava dimnikov v podjetju Dimniki Hočevar. Specializirano podjetje za gradnjo in izdelavo dimnikov. Nudimo celostno oskrbo od načrtovanja, gradnje in vzdrževanja dimnikov. Kamini, kaminske peči, dimnikarstvo.
Obroba za dimnik je pomemben zaključni del vsake strehe, zato obiščite podjetje Hočevar, ki vam nudi pestro izbiro materialov, barv in dolžin obrob.
Vratca za dimnik omogočajo neoviran dostop do dimniške cevi in dimnikov za kamine, kar je nujno potrebno pri čiščenju in pregledu.
Montažni dimniki nosijo s seboj številne prednosti, saj sta tako izdelava kot tudi montaža hitri in ekonomični.
Eko dimniki iz keramike so vrhunsko kakovostni proizvodi. Cenik za izdelavo dimnika lahko najdete na spletni strani podjetja OGM-BI, ki vas bo prepričal o njihovih cenovnih ugodnostih.
Med ključne dejavnosti podjetja Schiedel d.o.o. iz Prebolda spada izdelava dimnikov, še posebej inox dimnikov in dimniških tuljav. Oglejte si njihovo ugodno ponudbo na spletni strani in se prepričajte o njihovi kvaliteti.
Natančno zidanje dimnika omogoča optimalno in varno delovanje. Pokličite nas! Dimniki Dimont d.o.o., okolica Ljubljane
Pri procesu gradnje hiše pogosto zanemarimo načrtovanje izdelave novega dimnika. Potrebno se je prepričati o najboljšem načinu kurjenja pri novem dimniku.
Troslojni dimnik je namenjen za gradnjo izoliranih dimnikov. Kakovostni troslojni inox dimniki pomenijo končni člen sistema ogrevanja.
Diamantno vrtanje omogoča izredno natančno vrtanje v beton, opeko, siporeks ter kamnine. Vrtamo s posebnimi diamantnimi svedri, največkrat pa je razlog povečanje odprtine za vgradnjo inox dimnika. Kontaktirajte nas za izgradnjo nerjavečega dimnika!
Če potrebujete novi dimnik, si omislite troslojni dimnik Ekoker, ki ga po ugodnih cenah ponuja podjetje OGM-BI. Čeprav so locirani v Vrhniki, nudijo svoje storitve celi sloveniji - montaža troslojnih dimnikov še nikoli ni bila tako enostavna! 
Rozeta za dimnik je v podjetju Hočevar na voljo v različnih velikosti in barvah. V podjetju Hočevar na voljo v različnih barvah, premerih in debelinah.