Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Odločite se za vrhunsko obzidavo kamina, izdelavo dimnika za kamine ter namestitev različnih elementov, kot so zračniki, vratca, rozete, itd.
Nerjaveče cevi, izdelane iz obstojnih materialov z dolgo življenjsko dobo. Dimne cevi in kolena iz inoxa preverite tukaj.
Odločitev glede vrste dimnika je zelo pomembna, saj bo od izbire odvisna kakovost celotnega ogrevalnega sistema. Zaradi izjemnih lastnosti vse bolj priljubljeni postajajo inox oziroma nerjavni dimniki, ki so odlično odporni na visoke temperature in različne vremenske vplive. Pokličite nas - Hočevar, Ljubljana.
Se sprašujete zakaj izbrati nerjaveče dimnike svetovno priznanega proizvajalca Schiedel? Njihovi nerjaveči dimniki so narejeni iz lahkih elementov, ki kljubujejo vremenskim vplivom. Zato slovijo po dolgi življenjski dobi.
Vas zanima zakaj je potrebno povrtavanje dimnika? Vse to in še več lahko izveste pri podjetju Dimniki Marko Zupanc.
Različne vrste dimnikov, gradnja dimnikov, obnova dimnikov in servis dimnikov oziroma vzdrževanje. Dimniki za vaš dom in dimniki za druge stavbe. Dimniki Hočevar, Ljubljana
Pri podjetju OGM d.o.o. iz Vrhnike vam nudimo kvalitetne in cenovno ugodne dimniške elemente, kot so dimniške rozete, dimniške tuljave in drugi elementi. 
Izdelava dimnikov je zahteven proces, ki zahteva natančnost. Montažo dimnika hiše in izdelavo vam ponujamo po ugodni ceni.
Adaptacija dimnika je velik poseg v vsak dom. Po nizki ceni vam ponujamo sanacijo dimnika z nerjavečimi materiali. Odločite se lahko za sanacijo dimnikov različnih vrst. 
S časom se stvari in produkti spreminjajo. Če so v preteklosti za najboljšo izbiro veljali klasični zidani dimniki, pa jih danes zaradi izjemnih lastnosti nadomeščajo inox nerjavni. Kakovosten dimnik oziroma proti koroziji odporne inox cevi vam izdelamo v podjetju Hočevar iz Ljubljane.
Dimne cevi so pomebna komponenta vsakega dimnika. Cev za dimnik dobite po nizki ceni pri OGM!
Troslojni inox dimniki so preprosti za namestitev in ponujajo vrhunsko termično zaščito. O njihovi kvaliteti se prepričajte v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali.
Slovensko dimnikarsko podjetje Hočevar že vrsto let skrbi za dimnikarske storitve, ne glede na dimnezije in premer dimnika. 
Naše šamotne opeke za kamine so najboljše kvalitete in so edini priporočljivi materijal za izgradnjo kaminov. Oglejte si našo ponudbo najboljše šamotne opeke.
Uporabite uporabniško aplikacijo na naši spletni strani in si izračunajte ceno za vaš novi slovenski dimnik.
Naše nerjaveče dimne cevi so izjemno odporne, saj so izdelane iz vrhunske keramike! Naši izdelki imajo tudi dolgo življenjsko dobo.
Dimniki Schiedel so iz nerjaveče pločevine in primerni za zadovoljitev veliko različnih potreb.
Dimniki nemškega proizvajalca Jeremias nudijo optimalen izkoristek toplote. Montažni dimniki za kamin podjetja Pilremag Grosuplje, prostor napolnijo s toploto in hkrati estetsko izboljšajo.
Šamotni dimniki so najbolj varni in so odlična dolgotrajna rešitev za odvajanje plinov in dima.
Šamotni izdelki so ognjevzdržni, zato so nujni za različne peči. OGM-BI v vrhniki izdeluje kvalitetne šamotne izdelke z šamotno malto in betonom.