Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
V primerjavi s klasičnim ima troslojni dimnik številne prednosti. Podjetje Dimont vam nudi kakovostno montažo podkrepljeno z bogatimi izkušnjami. 
Izdelava dimnikov je stvar profesionalcev. Prepustite izdelavo dimnika mojstrom podkrepljenimi z mnogimi referencami, da bo delo opravljeno brez napak!
Na podlagi dolgoletnih izkušenj s sanacijo starih zidanih dimnikov vas podjetje Dimont zagotovo ne bo razočaralo. Uporabljajo zgolj najkakovostnejše materiale za sanacijo dimnikov. 
Izdelava dimnikov je zahteven proces, ki zahteva natančnost. Montažo dimnika hiše in izdelavo vam ponujamo po ugodni ceni.
Poleg pestre izbire dimniških tuljav vam podjetje Dimniki Dimont v Ljubljani ponuja tudi inox dimnike. Inox dimniki so vedno bolj priljubljeni zaradi visoke odpornosti pri temperaturnih razlikah in vplivih okolice.
Pri podjetju OGM d.o.o. iz Vrhnike vam nudimo kvalitetne in cenovno ugodne dimniške elemente, kot so dimniške rozete, dimniške tuljave in drugi elementi. 
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.
Potrebujete obnovo dimnika in ostalih dimniških elementov? Cevi za dimnike in ostale dimniške elemente vam nudi podjetje Na pot d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte ponudbo, za strokovne nasvete pa vas vabimo v našo trgovino na Brezovici pri Ljubljani.
Različne vrste dimnikov, gradnja dimnikov, obnova dimnikov in servis dimnikov oziroma vzdrževanje. Dimniki za vaš dom in dimniki za druge stavbe. Dimniki Hočevar, Ljubljana
Včasih so sanacije dimnikov vsekakor nujno opravilo, še posebej če gre za star in dotrajan dimnik. Cene sanacij dimnikov se precej razlikujejo, so pa močno odvisne od obsežnosti poškodb dimnika.
Dimniki Schiedel so iz nerjaveče pločevine in primerni za zadovoljitev veliko različnih potreb.
Se sprašujete zakaj izbrati nerjaveče dimnike svetovno priznanega proizvajalca Schiedel? Njihovi nerjaveči dimniki so narejeni iz lahkih elementov, ki kljubujejo vremenskim vplivom. Zato slovijo po dolgi življenjski dobi.
Dimniki morajo biti strokovno in skrbno načrtovani. Zato je za pravilno izvedbo potrebno izmeriti pravo višino dimnika in dimniških cevi.
Opeke iz šamota vam zagotavljajo lahko vgradnjo, dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost, zato so odličen material za vaš dimnik.
Inox dimniki po meri, natančen izračun dimenzij za dimnike naredijo strokovnjaki pri dimnikarstvu Hočevar.
Odločite se za vrhunsko obzidavo kamina, izdelavo dimnika za kamine ter namestitev različnih elementov, kot so zračniki, vratca, rozete, itd.
Naše nerjaveče dimne cevi so izjemno odporne, saj so izdelane iz vrhunske keramike! Naši izdelki imajo tudi dolgo življenjsko dobo.
Odločitev glede vrste dimnika je zelo pomembna, saj bo od izbire odvisna kakovost celotnega ogrevalnega sistema. Zaradi izjemnih lastnosti vse bolj priljubljeni postajajo inox oziroma nerjavni dimniki, ki so odlično odporni na visoke temperature in različne vremenske vplive. Pokličite nas - Hočevar, Ljubljana.
Prodaja šamotne plošče za gradbene potrebe (kot je na primer postavljanje osnove za montažo kaminskega vložka) ali za potrebe kulinarike (peka na plošči).
Šamotni dimniki so sestavljeni iz več delov. Šamotna tuljava, zunanji plašč in izolacija med njima. Šamotna malta je ključen element pri zidanju, zato je potrebno imeti zelo kakovostno malto. Za to poskrbi OGM-BI v Vrhniki.