Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Opeke iz šamota vam zagotavljajo lahko vgradnjo, dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost, zato so odličen material za vaš dimnik.
Ponujamo vam ugodno izdelavo troslojnega inox dimnika. Obiščite nas ali si oglejte ponudbo na naši spletni strani.
Dimniki morajo biti strokovno in skrbno načrtovani. Zato je za pravilno izvedbo potrebno izmeriti pravo višino dimnika in dimniških cevi.
Kapa za dimnik, rozeta za dimnik ali vrata za dimnik so dodatni elementi, ki so prav tako pomembni za optimalno oziroma kvalitetno delovanje dimniškega sistema.
Inox dimniki po meri, natančen izračun dimenzij za dimnike naredijo strokovnjaki pri dimnikarstvu Hočevar.
Najnižje cene dimnikov! Nizka cena slovenskega dimnika najvišje kakovosti pri podjetju OGM!
Najcenejši dimniki pri podjetju Dimniki Marko Zupanc. Nudijo kvalitetne dimnike znamke Schiedel.
Prodaja šamotne plošče za gradbene potrebe (kot je na primer postavljanje osnove za montažo kaminskega vložka) ali za potrebe kulinarike (peka na plošči).
Naše nerjaveče dimne cevi so izjemno odporne, saj so izdelane iz vrhunske keramike! Naši izdelki imajo tudi dolgo življenjsko dobo.
Izdelava dimnikov je precej zapleten proces, pri katerem ne upoštevamo le premer dimnika in material. Življenjska doba naših dimnikov je izredno dolga saj smo podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, naša izdelava je kvalitetna in ugodna.
Slovenski dimnik EKOKER je izdelan v Sloveniji, na podlagi izkušenj in znanj slovenskih delavcev.  Višina dimnika vpliva na vlek, zato je pomemben del gradnje dimnika.
Pri dimniku za kamin uporabite koleno za dimnik! Dimenzije dimnika so pri gradnji dimnikov izredno pomembne, saj je od njih odvisen vlek dimnika.  
Podjetje OGM-BI v Vrhniki se že vrsto let ukvarja z izdelavo, montažo in obnovo montažnih dimnikov. Imajo številne reference - tudi priznanih podjetij. Če se zanimate za montažni dimnik vas vabimo, da jih obiščete na www.ogm-bi.si!
S časom se stvari in produkti spreminjajo. Če so v preteklosti za najboljšo izbiro veljali klasični zidani dimniki, pa jih danes zaradi izjemnih lastnosti nadomeščajo inox nerjavni. Kakovosten dimnik oziroma proti koroziji odporne inox cevi vam izdelamo v podjetju Hočevar iz Ljubljane.
Izolirani dimniki so koristni v vseh pogledih - so varni, uporabni in mnogo bolj učinkoviti pri zadrževanju toplote v hiši. Zato se sčasoma povrne dodatna cena dobro izoliranih dimnikov.
Odločite se za vrhunsko obzidavo kamina, izdelavo dimnika za kamine ter namestitev različnih elementov, kot so zračniki, vratca, rozete, itd.
Vas zanima zakaj je potrebno povrtavanje dimnika? Vse to in še več lahko izveste pri podjetju Dimniki Marko Zupanc.
Podjetje OGM-BI v Vrhniki izdeluje toplotno izolirane dimnike in kamine. Zunanja izolacija dimnika tudi varuje dimnik pred poškodbami. Gradnja izoliranih šamotnih dimnikov je tudi enostavna!
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.
Izdelava dimnikov je stvar profesionalcev. Prepustite izdelavo dimnika mojstrom podkrepljenimi z mnogimi referencami, da bo delo opravljeno brez napak!