Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Sanacija starega zidanega dimnika je hitra in poceni z vgradnjo keramične dimniške cevi, rušenje starega in gradnja novega dimnika pa je lahko drago in dolgotrajno.
Izdelava dimnikov je stvar profesionalcev. Prepustite izdelavo dimnika mojstrom podkrepljenimi z mnogimi referencami, da bo delo opravljeno brez napak!
Šamotne opeke omogočajo kakovostno in hitro zidanje oziroma montažo grelnih sistemov v vaš dom. OGM-BI vam nudi šamotne opeke po najcenejših cenah.
Dimniki za kamine - inox dimniki oz. nerjavni dimniki so v stalni ponudba podjetja Dimniki Hočevar. Ponudbo dimnikov dopolnjuje tudi vzdrževanje dimnikov. Kvaliteten in obstojen dimnik za vašo hišo.
Šamotna malta prenese izredno visoke temperaturne obremenitve, zato je idealna za izdelavo dimnikov. Služi kot trajno vezivo, odlikuje jo pa njena enostavna in hitra priprava.
Podjetje OGM-BI v Vrhniki se že vrsto let ukvarja z izdelavo, montažo in obnovo montažnih dimnikov. Imajo številne reference - tudi priznanih podjetij. Če se zanimate za montažni dimnik vas vabimo, da jih obiščete na www.ogm-bi.si!
S časom se stvari in produkti spreminjajo. Če so v preteklosti za najboljšo izbiro veljali klasični zidani dimniki, pa jih danes zaradi izjemnih lastnosti nadomeščajo inox nerjavni. Kakovosten dimnik oziroma proti koroziji odporne inox cevi vam izdelamo v podjetju Hočevar iz Ljubljane.
Šamotni izdelki so ognjevzdržni, zato so nujni za različne peči. OGM-BI v vrhniki izdeluje kvalitetne šamotne izdelke z šamotno malto in betonom. 
Slovenski dimnik EKOKER je izdelan v Sloveniji, na podlagi izkušenj in znanj slovenskih delavcev.  Višina dimnika vpliva na vlek, zato je pomemben del gradnje dimnika.
Izdelava nerjavečih dimnikov iz keramike oziroma šamota z OGM-BI. Zagotovite si naravi prijazen eko dimnik.
Podjetje OGM-BI v Vrhniki izdeluje toplotno izolirane dimnike in kamine. Zunanja izolacija dimnika tudi varuje dimnik pred poškodbami. Gradnja izoliranih šamotnih dimnikov je tudi enostavna!
Potrebujete obnovo dimnika in ostalih dimniških elementov? Cevi za dimnike in ostale dimniške elemente vam nudi podjetje Na pot d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte ponudbo, za strokovne nasvete pa vas vabimo v našo trgovino na Brezovici pri Ljubljani.
Slovensko dimnikarsko podjetje Hočevar že vrsto let skrbi za dimnikarske storitve, ne glede na dimnezije in premer dimnika. 
Na podlagi dolgoletnih izkušenj s sanacijo starih zidanih dimnikov vas podjetje Dimont zagotovo ne bo razočaralo. Uporabljajo zgolj najkakovostnejše materiale za sanacijo dimnikov. 
Naše šamotne opeke za kamine so najboljše kvalitete in so edini priporočljivi materijal za izgradnjo kaminov. Oglejte si našo ponudbo najboljše šamotne opeke.
Opeke iz šamota vam zagotavljajo lahko vgradnjo, dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost, zato so odličen material za vaš dimnik.
Pri podjetju OGM d.o.o. iz Vrhnike vam nudimo kvalitetne in cenovno ugodne dimniške elemente, kot so dimniške rozete, dimniške tuljave in drugi elementi. 
Dimniki nemškega proizvajalca Jeremias nudijo optimalen izkoristek toplote. Montažni dimniki za kamin podjetja Pilremag Grosuplje, prostor napolnijo s toploto in hkrati estetsko izboljšajo.
Izdelki iz šamota so ognjevzdržni in imajo zelo ugodne cene. Priprava šamotnih izdelkov, tudi lepilo in malto, poteka v lastni proizvodnji.
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.