Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Dimniške cevi oziroma cevi za dimnik iz inoxa imajo dolgo življenjsko dobo. Inox dimniška cev je primerna za novogradnje in sanacije dotrajanih dimnikov.
Sanacija Inox dimnikov vseh vrst. Poleg sanacije oppravljamo tudi montažo inox dimnikov. Med inox dimniki so najbolj popularni troslojni dimniki.
Novi dimnik je velik projekt za stanovanjske hiše. Pri nas vam lahko pomagamo pri tem, kakšen dimnik potrebujete. Izjemno pomembena je kvalitetna izdelava novega dimnika.  
Opeke iz šamota vam zagotavljajo lahko vgradnjo, dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost, zato so odličen material za vaš dimnik.
Odločite se za vrhunsko obzidavo kamina, izdelavo dimnika za kamine ter namestitev različnih elementov, kot so zračniki, vratca, rozete, itd.
Šamotni izdelki so ognjevzdržni, zato so nujni za različne peči. OGM-BI v vrhniki izdeluje kvalitetne šamotne izdelke z šamotno malto in betonom. 
Dimniki nemškega proizvajalca Jeremias nudijo optimalen izkoristek toplote. Montažni dimniki za kamin podjetja Pilremag Grosuplje, prostor napolnijo s toploto in hkrati estetsko izboljšajo.
Nerjavni dimniki za kamin so trpežni in trajni. Ponujamo vam svetovanje in izdelavo dimnikov po meri. Več informacij najdete na naši spletni strani.
Zagotovite si kakovostne Schiedel dimnike po ugodnih cenah. Preverite ponudbo dimnikov Schiedel.
V predelih dimnika, ki niso ogrevani je izolacija zelo pomembna. Neizoliran dimnik ima slabši vlek, kot izoliran dimnik.  Izolacija dimnih cevi poteka z izolacijsko opeko.
S časom se stvari in produkti spreminjajo. Če so v preteklosti za najboljšo izbiro veljali klasični zidani dimniki, pa jih danes zaradi izjemnih lastnosti nadomeščajo inox nerjavni. Kakovosten dimnik oziroma proti koroziji odporne inox cevi vam izdelamo v podjetju Hočevar iz Ljubljane.
Izdelava zgornje obrobe dimnika je nujna za zaščito vašega dimnika saj je najbolj na udaru. Tako podaljšate celostno življenjsko dobo šamotnega dimnika. 
Ponujamo vam ugodno izdelavo troslojnega inox dimnika. Obiščite nas ali si oglejte ponudbo na naši spletni strani.
Podjetje Dimont v Škofljici ima dolgoletne izkušnje z izdelavo montažnih inox dimnikov. Prepričajte se o kakovosti in si oglejte reference na njihovi spletni strani!
Podjetje OGM-BI v Vrhniki se že vrsto let ukvarja z izdelavo, montažo in obnovo montažnih dimnikov. Imajo številne reference - tudi priznanih podjetij. Če se zanimate za montažni dimnik vas vabimo, da jih obiščete na www.ogm-bi.si!
Dimniki morajo biti strokovno in skrbno načrtovani. Zato je za pravilno izvedbo potrebno izmeriti pravo višino dimnika in dimniških cevi.
Ali potrebujete kakovostno in hitro sanacijo dimnika? Delo je opravljeno hitro, kakovostno in profesionalno- izberite kakovost!
Montažni dimniki, dimniki za kamine in tudi Inox dimniki oz. nerjaveči dimniki – vse to vam ponujamo podjetje Dimniki Hočevar. Gradnja dimnikov za kamine in dimniki za kaminske peči. Montažni dimniki - hitra in ekonomična gradnja.
Šamotni dimniki so sestavljeni iz več delov. Šamotna tuljava, zunanji plašč in izolacija med njima. Šamotna malta je ključen element pri zidanju, zato je potrebno imeti zelo kakovostno malto. Za to poskrbi OGM-BI v Vrhniki. 
Potrebujete obnovo dimnika in ostalih dimniških elementov? Cevi za dimnike in ostale dimniške elemente vam nudi podjetje Na pot d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte ponudbo, za strokovne nasvete pa vas vabimo v našo trgovino na Brezovici pri Ljubljani.