Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Z ognjevzdržno malto bo vaš šamotni dimnik pripravljen na velike spremembe temperatur. Šamotna malta je ključen element pri zidanju s šamotno opeko in je cenjena po izredno viskoki vzdržljivosti.
Cevi za dimni, kape za dimnik in tuljave za dimnik dobite pri OGM-BI. Pester izbor kakovostnih proizvodov iz spektra dimniških sistemov.
Za varovanje pred prebojem strehe je obroba dimnika zelo pomembna. Dimniške obrobe vam ponujamo po nizkih cenah.
OGM šamotno moko in šamotno malto lako uporabite hitro in na enostaven način. V pomoč vam je podjetje OGM-BI v Vrhniki.
Izolirani dimniki so koristni v vseh pogledih - so varni, uporabni in mnogo bolj učinkoviti pri zadrževanju toplote v hiši. Zato se sčasoma povrne dodatna cena dobro izoliranih dimnikov. Pilremag na Grosupljem ima večletne izkušnje pri gradnji energetsko učinkovitih dimnikov.
Šamotni dimnik po zaslugi okrogle šamotne dimniške cevi prinaša številne prednosti. Na voljo različni šamotni izdelki najboljše kakovosti, tudi šamotna opeka za kamin.
S časom se stvari in produkti spreminjajo. Če so v preteklosti za najboljšo izbiro veljali klasični zidani dimniki, pa jih danes zaradi izjemnih lastnosti nadomeščajo inox nerjavni. Kakovosten dimnik oziroma proti koroziji odporne inox cevi vam izdelamo v podjetju Hočevar iz Ljubljane.
Poskrbite za pravočasno sanacijo dimnika, ki je cenovno ugodnejša od montaže novega dimnika.
Zaradi povečane požarne varnosti je potrebno pred gradnjo dimnika ugotoviti kakšno gorivo boste uporabljali. Preden se začne graditi ali obnavljati dimnik, opravimo tudi ogled trenutnega stanja.
Sanacija starega zidanega dimnika je hitra in poceni z vgradnjo keramične dimniške cevi, rušenje starega in gradnja novega dimnika pa je lahko drago in dolgotrajno.
Vgradnja dimniških cevi v stare dimnike predstavlja najboljšo sanacijsko rešitev sistema ogrevanja. Obiščite našo trgovino, z veseljem vam bomo svetovali.
Zagotovite si kakovostne Schiedel dimnike po ugodnih cenah. Preverite ponudbo dimnikov Schiedel.
Priklop kamina na dimnik izvedemo hitro in profesionalno. Zagotovite si ustrezen dimnik za kaminsko peč.
Pri dimniku za kamin uporabite koleno za dimnik! Dimenzije dimnika so pri gradnji dimnikov izredno pomembne, saj je od njih odvisen vlek dimnika.  
Podjetje OGM-BI v Vrhniki izdeluje toplotno izolirane dimnike in kamine. Zunanja izolacija dimnika tudi varuje dimnik pred poškodbami. Gradnja izoliranih šamotnih dimnikov je tudi enostavna!
Pri nas se lahko odločite tudi za gradnjo eko dimnika, katerega cev je narejena iz kakovostnih in trpežnih materialov.  Trislojni dimnik je dobro toplotno izoliran. 
Kupite dimnik Schiedel po dostopni cenik. Na voljo enoslojni ali troslojni nerjaveči dimniki. Pokličite nas za več informacij.
Natančen izračun dimenzij za dimnike naredijo strokovnjaki pri dimnikarstvu Hočevar.
Izdelava dimnikov je precej zapleten proces, pri katerem ne upoštevamo le premer dimnika in material. Življenjska doba naših dimnikov je izredno dolga saj smo podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, naša izdelava je kvalitetna in ugodna.
Profesionalna obnova starega dimnika s podjetjem Dimniki Marko Zupanc. Za optimalno varen dimnik!