Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Šamotni izdelki so ognjevzdržni, zato so nujni za različne peči. OGM-BI v vrhniki izdeluje kvalitetne šamotne izdelke z šamotno malto in betonom. 
Ogm iz okolice Ljubljane nudi kakovostne dimnike in opremo za dimnike - tudi dimniška vratca oziroma vratca za dimnike.
Cene so ugodne, storitev pa kvalitetna. Cenik dimnikov lahko najdete na naši spletni strani. Oglejte si cenik eko dimnika, adaptacije ali gradnje dimnika. 
Nerjaveče cevi, izdelane iz obstojnih materialov z dolgo življenjsko dobo. Dimne cevi in kolena iz inoxa preverite tukaj.
Šamotni dimniki so sestavljeni iz več delov. Šamotna tuljava, zunanji plašč in izolacija med njima. Šamotna malta je ključen element pri zidanju, zato je potrebno imeti zelo kakovostno malto. Za to poskrbi OGM-BI v Vrhniki. 
Izdelava dimnikov iz nerjaveče pločevine. Nerjaveči dimniki so izdelani zgolj iz najbolj kvalitetnih materialov. Cene rostfrei dimnikov so ugodne.
Nudimo gradnjo dimnikov za kamin in kaminske peči. Pokličite nas in si zagotovite kakovostne dimnike že danes.
Nerjavni dimniki za kamin so trpežni in trajni. Ponujamo vam svetovanje in izdelavo dimnikov po meri. Več informacij najdete na naši spletni strani.
Naše šamotne opeke za kamine so najboljše kvalitete in so edini priporočljivi materijal za izgradnjo kaminov. Oglejte si našo ponudbo najboljše šamotne opeke.
OGM šamotno moko in šamotno malto lako uporabite hitro in na enostaven način. V pomoč vam je podjetje OGM-BI v Vrhniki.
Izdelava zgornje obrobe dimnika je nujna za zaščito vašega dimnika saj je najbolj na udaru. Tako podaljšate celostno življenjsko dobo šamotnega dimnika. 
Izdelava dimnikov je zahteven proces, ki zahteva natančnost. Montažo dimnika hiše in izdelavo vam ponujamo po ugodni ceni.
Sanacija Inox dimnikov vseh vrst. Poleg sanacije oppravljamo tudi montažo inox dimnikov. Med inox dimniki so najbolj popularni troslojni dimniki.
Izdelavo dimnikov za kamine je najbolje prepustiti usposobljenim izvajalcem, saj je pravilna izdelava dimnika absolutno nujna za vašo osebno varnost.
Pri dimniku za kamin uporabite koleno za dimnik! Dimenzije dimnika so pri gradnji dimnikov izredno pomembne, saj je od njih odvisen vlek dimnika.  
Šamotni dimnik po zaslugi okrogle šamotne dimniške cevi prinaša številne prednosti. Na voljo različni šamotni izdelki najboljše kakovosti, tudi šamotna opeka za kamin.
Se sprašujete zakaj izbrati nerjaveče dimnike svetovno priznanega proizvajalca Schiedel? Njihovi nerjaveči dimniki so narejeni iz lahkih elementov, ki kljubujejo vremenskim vplivom. Zato slovijo po dolgi življenjski dobi.
Najcenejši dimniki! Izjemna cena dimnikov in preostalih dimniških elementov. Najnižja cena dimnikov za zelo kvalitetne dimnike in obrobe za dimnike.
Ponujamo vam ugodno izdelavo troslojnega inox dimnika. Obiščite nas ali si oglejte ponudbo na naši spletni strani.
Ali potrebujete kakovostno in hitro sanacijo dimnika? Delo je opravljeno hitro, kakovostno in profesionalno- izberite kakovost!