Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Novi dimnik je velik projekt za stanovanjske hiše. Pri nas vam lahko pomagamo pri tem, kakšen dimnik potrebujete. Izjemno pomembena je kvalitetna izdelava novega dimnika.  
Poleg pestre izbire dimniških tuljav vam podjetje Dimniki Dimont v Ljubljani ponuja tudi inox dimnike. Inox dimniki so vedno bolj priljubljeni zaradi visoke odpornosti pri temperaturnih razlikah in vplivih okolice.
Dimniki Jeremias imajo vrsto prednosti pred drugimi dimniškimi rešitvami. So nerjaveči, sestavljeni iz inox cevi.
OGM šamotno moko in šamotno malto lako uporabite hitro in na enostaven način. V pomoč vam je podjetje OGM-BI v Vrhniki.
Šamotni dimniki so sestavljeni iz več delov. Šamotna tuljava, zunanji plašč in izolacija med njima. Šamotna malta je ključen element pri zidanju, zato je potrebno imeti zelo kakovostno malto. Za to poskrbi OGM-BI v Vrhniki. 
Vgradnja dimniških cevi v stare dimnike predstavlja najboljšo sanacijsko rešitev sistema ogrevanja. Obiščite našo trgovino, z veseljem vam bomo svetovali.
Šamotni izdelki so ognjevzdržni, zato so nujni za različne peči. OGM-BI v vrhniki izdeluje kvalitetne šamotne izdelke z šamotno malto in betonom. 
Potrebujete nov opečnat dimnik? Dimniki Dimont imajo že vrsto let izkušenj pri gradnji in sanaciji opečnatih dimnikov. Klasični opečnati dimniki niso le stvar preteklosti čeprav so jih v veliko primerih zamenjali drugi dimniški sistemi.
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.
Profesionalna obnova starega dimnika s podjetjem Dimniki Marko Zupanc. Za optimalno varen dimnik!
Šamotni dimnik po zaslugi okrogle šamotne dimniške cevi prinaša številne prednosti. Na voljo različni šamotni izdelki najboljše kakovosti, tudi šamotna opeka za kamin.
Natančen izračun dimenzij za dimnike naredijo strokovnjaki pri dimnikarstvu Hočevar.
Izdelava zgornje obrobe dimnika je nujna za zaščito vašega dimnika saj je najbolj na udaru. Tako podaljšate celostno življenjsko dobo šamotnega dimnika. 
Pri nas se lahko odločite tudi za gradnjo eko dimnika, katerega cev je narejena iz kakovostnih in trpežnih materialov.  Trislojni dimnik je dobro toplotno izoliran. 
Dimniki za kamine - inox dimniki oz. nerjavni dimniki so v stalni ponudba podjetja Dimniki Hočevar. Ponudbo dimnikov dopolnjuje tudi vzdrževanje dimnikov. Kvaliteten in obstojen dimnik za vašo hišo.
Sanacija starega zidanega dimnika je hitra in poceni z vgradnjo keramične dimniške cevi, rušenje starega in gradnja novega dimnika pa je lahko drago in dolgotrajno.
Najnižje cene dimnikov! Nizka cena slovenskega dimnika najvišje kakovosti pri podjetju OGM!
Kupite dimnik Schiedel po dostopni cenik. Na voljo enoslojni ali troslojni nerjaveči dimniki. Pokličite nas za več informacij.
Šamotni dimniki so najbolj varni in so odlična dolgotrajna rešitev za odvajanje plinov in dima.
Dimniške cevi so pomembna komponenta vsakega dimnika. Za kakovost in nizko ceno se obrnite na OGM!