Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Izdelava zgornje obrobe dimnika je nujna za zaščito vašega dimnika saj je najbolj na udaru. Tako podaljšate celostno življenjsko dobo šamotnega dimnika. 
Vgradnja dimniških cevi v stare dimnike predstavlja najboljšo sanacijsko rešitev sistema ogrevanja. Obiščite našo trgovino, z veseljem vam bomo svetovali.
Tudi rabljene šamotne opeke imajo svojo korist. Zaradi ognjevzdržnih lastnosti so primerne za kurjenje s trdimi gorivi ali kurilnim oljem.
Dimniki morajo biti strokovno in skrbno načrtovani. Zato je za pravilno izvedbo potrebno izmeriti pravo višino dimnika in dimniških cevi.
Naše šamotne opeke za kamine so najboljše kvalitete in so edini priporočljivi materijal za izgradnjo kaminov. Oglejte si našo ponudbo najboljše šamotne opeke.
Podjetje OGM-BI v Vrhniki se že vrsto let ukvarja z izdelavo, montažo in obnovo montažnih dimnikov. Imajo številne reference - tudi priznanih podjetij. Če se zanimate za montažni dimnik vas vabimo, da jih obiščete na www.ogm-bi.si!
Včasih so sanacije dimnikov vsekakor nujno opravilo, še posebej če gre za star in dotrajan dimnik. Cene sanacij dimnikov se precej razlikujejo, so pa močno odvisne od obsežnosti poškodb dimnika.
Zaradi povečane požarne varnosti je potrebno pred gradnjo dimnika ugotoviti kakšno gorivo boste uporabljali. Preden se začne graditi ali obnavljati dimnik, opravimo tudi ogled trenutnega stanja.
Nudimo gradnjo dimnikov za kamin in kaminske peči. Pokličite nas in si zagotovite kakovostne dimnike že danes.
Slovensko dimnikarsko podjetje Hočevar že vrsto let skrbi za dimnikarske storitve, ne glede na dimnezije in premer dimnika. 
Šamotni dimniki so sestavljeni iz več delov. Šamotna tuljava, zunanji plašč in izolacija med njima. Šamotna malta je ključen element pri zidanju, zato je potrebno imeti zelo kakovostno malto. Za to poskrbi OGM-BI v Vrhniki. 
Izdelava dimnikov je precej zapleten proces, pri katerem ne upoštevamo le premer dimnika in material. Življenjska doba naših dimnikov je izredno dolga saj smo podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, naša izdelava je kvalitetna in ugodna.
Montažni dimniki, dimniki za kamine in tudi Inox dimniki oz. nerjaveči dimniki – vse to vam ponujamo podjetje Dimniki Hočevar. Gradnja dimnikov za kamine in dimniki za kaminske peči. Montažni dimniki - hitra in ekonomična gradnja.
Kupite dimnik Schiedel po dostopni cenik. Na voljo enoslojni ali troslojni nerjaveči dimniki. Pokličite nas za več informacij.
Dimnik je zelo pomemben del siatema za ogrevanje, sa preko njega lhako izgubimo precejšen del energije.
Šamotna malta prenese izredno visoke temperaturne obremenitve, zato je idealna za izdelavo dimnikov. Služi kot trajno vezivo, odlikuje jo pa njena enostavna in hitra priprava.
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.
Odločitev glede vrste dimnika je zelo pomembna, saj bo od izbire odvisna kakovost celotnega ogrevalnega sistema. Zaradi izjemnih lastnosti vse bolj priljubljeni postajajo inox oziroma nerjavni dimniki, ki so odlično odporni na visoke temperature in različne vremenske vplive. Pokličite nas - Hočevar, Ljubljana.
Izdelava nerjavečih dimnikov iz keramike oziroma šamota z OGM-BI. Zagotovite si naravi prijazen eko dimnik.
Ogm iz okolice Ljubljane nudi kakovostne dimnike in opremo za dimnike - tudi dimniška vratca oziroma vratca za dimnike.