Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Opeke iz šamota vam zagotavljajo lahko vgradnjo, dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost, zato so odličen material za vaš dimnik.
Pri dimniku za kamin uporabite koleno za dimnik! Dimenzije dimnika so pri gradnji dimnikov izredno pomembne, saj je od njih odvisen vlek dimnika.  
Izdelki iz šamota so ognjevzdržni in imajo zelo ugodne cene. Priprava šamotnih izdelkov, tudi lepilo in malto, poteka v lastni proizvodnji.
Dimne cevi opravljajo zelo pomembno funkcijo odvajanja dimnih plinov in zagotavljanja vleka. V tem primeru priporočamo obnovo dimnika.
Sanacija novega ali starega dimnika. Ni potrebna sanacija celotnega dimnika, ampak se lahko sanira samo del dimniških cevi. Specializirani smo za sanacijo dimnikov v blokih.
Adaptacija dimnika je velik poseg v vsak dom. Po nizki ceni vam ponujamo sanacijo dimnika z nerjavečimi materiali. Odločite se lahko za sanacijo dimnikov različnih vrst. 
Med ključne dejavnosti podjetja Schiedel d.o.o. spada izdelava dimnikov, še posebej dimnikov in dimniških tuljav za kamine Oglejte si njihovo ugodno ponudbo na spletni strani in se prepričajte o njihovi kvaliteti.
Izdelava dimnikov je stvar profesionalcev. Prepustite izdelavo dimnika mojstrom podkrepljenimi z mnogimi referencami, da bo delo opravljeno brez napak!
Najboljši dimniški sistem. Dimnik za kaminsko peč, na pelete, drva in druga trda goriva; prav tako možen priklop drugih vrst peči na dimnik – plinska peč, peč na olje.
Dimniki Schiedel so iz nerjaveče pločevine in primerni za zadovoljitev veliko različnih potreb.
Izdelavo dimnikov za kamine je najbolje prepustiti usposobljenim izvajalcem, saj je pravilna izdelava dimnika absolutno nujna za vašo osebno varnost.
Nudimo gradnjo dimnikov za kamin in kaminske peči. Pokličite nas in si zagotovite kakovostne dimnike že danes.
Priklop kamina na dimnik izvedemo hitro in profesionalno. Zagotovite si ustrezen dimnik za kaminsko peč.
Ogm iz okolice Ljubljane nudi kakovostne dimnike in opremo za dimnike - tudi dimniška vratca oziroma vratca za dimnike.
Profesionalna obnova starega dimnika s podjetjem Dimniki Marko Zupanc. Za optimalno varen dimnik!
Če želite najboljšo kvaliteto po odlični ceni, se odločite za slovenski dimnik podjetja OGM-BI. Ugoden cenik dimnikov si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
Inox dimniki so ugodna rešitev za vse vrste peči. Njihova montaža je enostavna in hitra. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nam pišite.
Potrebujete nov opečnat dimnik? Dimniki Dimont imajo že vrsto let izkušenj pri gradnji in sanaciji opečnatih dimnikov. Klasični opečnati dimniki niso le stvar preteklosti čeprav so jih v veliko primerih zamenjali drugi dimniški sistemi.
Šamotna malta prenese izredno visoke temperaturne obremenitve, zato je idealna za izdelavo dimnikov. Služi kot trajno vezivo, odlikuje jo pa njena enostavna in hitra priprava.
Zagotovite si kakovostne Schiedel dimnike po ugodnih cenah. Preverite ponudbo dimnikov Schiedel.