Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Čistilne naprave

Biološke čistilne naprave za vaš dom

Iščete ugodno biološko čistilno napravo? Vas zanima kako jo vgraditi ali kako deluje? Potem ste na pravem mestu. Preverite različne ponudnike čistilnih naprav.

Delovanje biološke čistilne naprave: čistilna naprava, brez elektrike za delovanje uporablja le bakterije. Vas zanima čistilna naprava brez elektrike? Za informacije pokličite Ekohit!  
Filter za vodo – cena za filtriranje vode doma zelo dostopna. Na voljo zelo kakovosten filter za vodo, cena izjemno dostopna.
Velika izbira čistilnih naprav za hiše, vikende in druge objekte. Preverite našo ponudbo!
Naše čistilne naprave brez elektrike so dolgoročna, ugodna investicija.  Čistilna naprava brez elektrike z enostavno montažo, brez potrebe po rednih servisih. 
Za čiščenje odpadnih vod si priskrbite kakovostno biološko čistilno napravo. Pokličite nas za več informacij o vgradnji naprave.
 Gre za enostavno rešitev zbiranje deževnice, ki vam bo služila na vrtu. Zbiralnik vode za vrt je odlična izbira, saj moramo varovati naše vodne vire.
Kakovostne cisterne za pitno in meteorno vodo po ugodnih cenah.
Potrebujete najnovejše izdelke ekološke tehnologije? Potem je podjetje Eko Tehnologija, d.o.o. pravi naslov za vas.
Kakovostni hidroforji za vodo. Izdelujemo kakovostne hidroforne sisteme z večletno garancijo. Pokličite nas za več informacij.
Nudimo zanesljive in ugodne čistilne naprave malih, srednjih in velikih dimenzij. Kontaktirajte nas za ugoden nakup.
Čiščenje vode oz. filtriranje pitne vode je hitro in enostavno. Na voljo učinkovita in cenovno dostopna naprava za čiščenje vode s tremi različnimi vrstami filtrov.
Zbiralniki deževnice: cenik in dodatne informacije najdete na naši spletni strani. Kontaktirajte nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani!
Najbolj enostaven način čiščenja vode so čistilne naprave brez elektrike in čistilne naprave na ključ.
Najbolj ekonomična čistilna naprava je tista, ki deluje brez elektrike. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo posebno ponudbo.
Vodni filter, ki poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo, odstranjuje škodljive snovi. Vabimo vas k ogledu spletne strani, oglejte si ugodne cene vodnih filtrov.
Čistilne naprave, ki vam jih ponujamo so kvalitetne in ugodne. Oglejte si široko ponudbo bioloških čistilnih naprav in se odločite za nakup.
Kakovostne biološke greznice lahko kupite pri podjetju Eko hit. Obiščite našo trgovino.