Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Čistilne naprave

Biološke čistilne naprave za vaš dom

Iščete ugodno biološko čistilno napravo? Vas zanima kako jo vgraditi ali kako deluje? Potem ste na pravem mestu. Preverite različne ponudnike čistilnih naprav.

Čistilne naprave, ki vam jih ponujamo so kvalitetne in ugodne. Oglejte si široko ponudbo bioloških čistilnih naprav in se odločite za nakup.
Najbolj enostaven način čiščenja vode so čistilne naprave brez elektrike in čistilne naprave na ključ.
Filter za vodo – cena za filtriranje vode doma zelo dostopna. Na voljo zelo kakovosten filter za vodo, cena izjemno dostopna.
Naše čistilne naprave brez elektrike so dolgoročna, ugodna investicija.  Čistilna naprava brez elektrike z enostavno montažo, brez potrebe po rednih servisih. 
Kakovostne cisterne za pitno in meteorno vodo po ugodnih cenah.
Kakovostne biološke greznice lahko kupite pri podjetju Eko hit. Obiščite našo trgovino.
Kakovostni hidroforji za vodo. Izdelujemo kakovostne hidroforne sisteme z večletno garancijo. Pokličite nas za več informacij.
Potrebujete najnovejše izdelke ekološke tehnologije? Potem je podjetje Eko Tehnologija, d.o.o. pravi naslov za vas.
Nudimo zanesljive in ugodne čistilne naprave malih, srednjih in velikih dimenzij. Kontaktirajte nas za ugoden nakup.
Vodni filter, ki poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo, odstranjuje škodljive snovi. Vabimo vas k ogledu spletne strani, oglejte si ugodne cene vodnih filtrov.
Delovanje biološke čistilne naprave: čistilna naprava, brez elektrike za delovanje uporablja le bakterije. Vas zanima čistilna naprava brez elektrike? Za informacije pokličite Ekohit!  
Velika izbira čistilnih naprav za hiše, vikende in druge objekte. Preverite našo ponudbo!
Zbiralniki deževnice: cenik in dodatne informacije najdete na naši spletni strani. Kontaktirajte nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani!
 Gre za enostavno rešitev zbiranje deževnice, ki vam bo služila na vrtu. Zbiralnik vode za vrt je odlična izbira, saj moramo varovati naše vodne vire.
V podjetju Eko hit nudijo kar 5 tipov malih bioloških čistilnih naprav, ki ustrezajo pogojem za pridobitev subvencije s strani gospodarske zbornice. Naredite uslugo okolju in sebi ter si zagotovite svojo lastno čistilno napravo!
Za čiščenje odpadnih vod si priskrbite kakovostno biološko čistilno napravo. Pokličite nas za več informacij o vgradnji naprave.
Čiščenje vode oz. filtriranje pitne vode je hitro in enostavno. Na voljo učinkovita in cenovno dostopna naprava za čiščenje vode s tremi različnimi vrstami filtrov.
V podjetju Eko hit nudijo biološke čistilne naprave brez elektrike po dostopnih cenah. Naredite uslugo sebi in okolju - priskrbite si lastno čistilno napravo. V ponudbi je tudi EKO TECH mala čistilna naprava, ki je popolna izbira za vaš vikend ali brunarico!
Najbolj ekonomična čistilna naprava je tista, ki deluje brez elektrike. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo posebno ponudbo.