Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Kvalitetni in ugodni betonski izdelki pri podjetju Cementni izdelki Jarc! Ugodna cena tudi za betonske škarpnike!
Tlakovci različnih dimenzij in brav ki ustrezaj vašim željam zato da lahko dosežemo unikatnost in skladnost. Obiščite nas.
V podjetju Jarc vam je na voljo pestra paleta cementnih izdelkov. Nudimo vam tudi kakovostne betonske cevi, ki so namenjeni tako uporabi na zasebnih kot javnih površinah. Cevi so v skladu z evropskimi standardi kakovosti - Jarc, Medvode.
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonska okna. Vse za vrt – Cementni izdelki Bogataj.Betonska korita za rože ali vrtni umivalnik so lep dodatek za popestritev vašega vrta. Vse za vrt | Betonska okna | Vrtni umivalnik
Če ste se odločili za izdelavo okrasnega zidu iz lomljenih zidakov, bodo vrh zidu estetsko odlično dopolnile betonske kape. Lahko jih uporabite tudi pri betonskih ograjah, stebrih in drugih betonskih strukturah. Vabljeni v podjetje Jarc, Medvode.
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Bi radi kupili kakovostne robnike, pa ne veste, na koga se obrniti? Priporočamo vam podjetje Jarc, kjer so vam na voljo različne vrste betonskih robnikov. Po ugodni ceni boste dobili vrtne, dvoriščne ali cestne robnike v različnih dimenzijah in barvah. Jarc d.o.o., Medvode.
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Cestni robniki so namenjeni urejanju cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Služijo lahko za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo. Jarc, Medvode.
Podjetje Jarc občasno izvaja obnovo betonskih tlakovcev. Izdelava betonskih tlakovcev vključuje le naravne materiale, ki se odzivajo na dejavnike zunanjega okolja.
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
Kupujete nova korita za rože? Podjetje Jarc nudi najcenejša kamnita korita za rože. Poglejte še ostalo ponudbo.
Cvetlični lonec in betonski podstavki za betonsko korito so lep dodatek za na vrt. Betonski izdelki, primerni za balkon ali vrt. Betonska korita za rože in cvetlični lonci so na voljo v našem prodajnem programu. Cementni podstavki, betonska cvetlična korita, cvetlični lonci, betonsko korito. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Estetsko dovršeni montažni elementi so namenjeni izdelavi okrasnih ograjnih zidov. Lomljeni zidaki so vam na voljo v različnih dimenzijah in barvah, prav tako pa lahko izbirate med dvostrano in štiristrano lomljenimi. Na vrh okrasnega zidu se bodo lepo podale betonske kape. Jarc d.o.o., Medvode.
Boste pričeli z urejanjem okolice vašega doma? Potem boste verjetno potrebovali kakovostne betonske izdelke, kot so tlakovci, škarpnice, palisade, betonska korita in vaze, ograjne elemente, plošče, vrtne robnike ... Vse to in še več v podjetju Jarc iz Medvod.
Betonske kanalete – so visokokakovostni betonski izdelki za urejanje odvoda meteornih virov voda. Betonska kanaleta Hauraton z rešetko po ugodnih cenah.
Izbirate lahko med različnimi fasadnimi sistemi priznanih znamk. Fasada s ceno, ki ni nikjer v Sloveniji tako ugodna.