Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
Betonski izdelki, kot so zunanja korita za rože, lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo.
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Betonski vodnjaki oziroma vodne fontane za popestritev vašega vrta. Betonski umivaliniki ali lijaki za uporabo zunaj doma. Odločite se lahko tudi za vrtni vodnjak. V ponudbi so tudi betonska korita za rože, okrasni stebri, betonski dekorativni elementi v obliki živali ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.  
Izdelki iz betona - cementni izdelki Bogataj obsegajo široko paleto izdelkov kot so reliefi, kipi in ostali dekorativni elementi. Izdelki iz betona: beli cement za prefinjen stil. Cementni izdelki Bogataj | Reliefi | Kipi | Dekorativni elementi | Cementni
Tlakovci različnih dimenzij in brav ki ustrezaj vašim željam zato da lahko dosežemo unikatnost in skladnost. Obiščite nas.
Betonski umivalniki za vrt so funkcionalna in estetka dopolnitev k urejenosti okolice vaše hiše. Še posebno so primerni za opremo letne kuhinje.
Si želite lepe in urejene okolice vaše hiše? Podjetje Jarc poskrbi za najcenejše betonske plošče in betonske stebričke!
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni betonski zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. 
Betonski izdelki kot so zidaki, plošče, umivalniki in pokrovi so naprodaj v podjetju Jarc d.o.o. po ugodni ceni. Preverite ponudbo!
Si želite lepe in uporabne betonske umivalnike za vrt? Podjetje Jarc nudi ugodne in kvalitetne betonske izdelke! Vabljeni k ogledu naše spletne strani.
Če ste se odločili za izdelavo okrasnega zidu iz lomljenih zidakov, bodo vrh zidu estetsko odlično dopolnile betonske kape. Lahko jih uporabite tudi pri betonskih ograjah, stebrih in drugih betonskih strukturah. Vabljeni v podjetje Jarc, Medvode.
Vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonska okna. Vse za vrt – Cementni izdelki Bogataj.Betonska korita za rože ali vrtni umivalnik so lep dodatek za popestritev vašega vrta. Vse za vrt | Betonska okna | Vrtni umivalnik
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Cestni robniki so namenjeni urejanju cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Služijo lahko za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo. Jarc, Medvode.
Betonski vrtni vodnjaki so lahko poleg lepega videza tudi zelo priročnega in praktičnega pomena.
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc so vam na voljo različne betonske plošče. Nudimo tudi nasvete za polaganje betonskih plošč.