Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Betonski elementi v obliki živali so na vrtu zaželeni pri veliko strankah, saj so odlična vrtna dekoracija. Ti motivi so na voljo tudi kot notranja dekoracija. Betonski elementi v obliki leva, sokola, orla, laboda ... Izbira betonskih živali na vrtu je pestra, zato ne odlašajte in nas kontaktiraje - Cementni izdelki Bogataj, Petelinje. V naši ponudbi so tudi betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonski kamini, betonski podstavki in drugi betonski izdelki.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Cvetlični lonec in betonski podstavki za betonsko korito so lep dodatek za na vrt. Betonski izdelki, primerni za balkon ali vrt. Betonska korita za rože in cvetlični lonci so na voljo v našem prodajnem programu. Cementni podstavki, betonska cvetlična korita, cvetlični lonci, betonsko korito. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Akcija tlakovcev najrazličnejših oblik, barv in dimenzij! Zagrabite priložnost in si priskrbite priznane betonske tlakovce podjetja Jarc po akcijskih cenah.
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc iz Medvod so vam na voljo betonske plošče - gladke, prane in kreativ. Prav tako vam nudmo zmrzlinsko obstojne dvoslojne travne plošče. Jarc d.o.o., Medvode.
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
V podjetju Jarc vam je na voljo pestra paleta cementnih izdelkov. Nudimo vam tudi kakovostne betonske cevi, ki so namenjeni tako uporabi na zasebnih kot javnih površinah. Cevi so v skladu z evropskimi standardi kakovosti - Jarc, Medvode.
Zidaki spadajo med ene najbolj univerzalnih gradbenih materialov. Betonski zidaki se pogosto uporabljajo za ograje in zidove.
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Montažne betonske ograje so nezahtevne, funkcionalne in lepega videza. Ograjni elementi Jarc s.p. v Medvodah so idealna izbira, če želite polepšati okolico vašega doma.
Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Boste pričeli z urejanjem okolice vašega doma? Potem boste verjetno potrebovali kakovostne betonske izdelke, kot so tlakovci, škarpnice, palisade, betonska korita in vaze, ograjne elemente, plošče, vrtne robnike ... Vse to in še več v podjetju Jarc iz Medvod.
Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
Betonski zidaki podjetja Jarc iz medvod so dvostrano ali štiristrano lomljeni. Betonski kvadri z videzom kamna za polepšanje vašega doma. Cementni izdelki za urejanje okolice hiše
Betonske kanalete – so visokokakovostni betonski izdelki za urejanje odvoda meteornih virov voda. Betonska kanaleta Hauraton z rešetko po ugodnih cenah.