Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Kanalete so namenjene odvodnjavanju površinskih voda. V našem podjetju so vam na voljo kakovostne betonske kanalete Živex in Hauraton, prav tako pa tudi primerne rešetke. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami kanalet. Jarc, Medvode.
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. Po ugodni ceni vam nudimo tudi betonske kape, ki izdelek zaključijo v celoto. Jarc d.o.o., Medvode.
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
Betonski elementi v obliki živali so na vrtu zaželeni pri veliko strankah, saj so odlična vrtna dekoracija. Ti motivi so na voljo tudi kot notranja dekoracija. Betonski elementi v obliki leva, sokola, orla, laboda ... Izbira betonskih živali na vrtu je pestra, zato ne odlašajte in nas kontaktiraje - Cementni izdelki Bogataj, Petelinje. V naši ponudbi so tudi betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonski kamini, betonski podstavki in drugi betonski izdelki.
Betonski zidaki podjetja Jarc iz medvod so dvostrano ali štiristrano lomljeni. Betonski kvadri z videzom kamna za polepšanje vašega doma. Cementni izdelki za urejanje okolice hiše
Zidaki spadajo med ene najbolj univerzalnih gradbenih materialov. Betonski zidaki se pogosto uporabljajo za ograje in zidove.
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Montažne betonske ograje so nezahtevne, funkcionalne in lepega videza. Ograjni elementi Jarc s.p. v Medvodah so idealna izbira, če želite polepšati okolico vašega doma.
Vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonska okna. Vse za vrt – Cementni izdelki Bogataj.Betonska korita za rože ali vrtni umivalnik so lep dodatek za popestritev vašega vrta. Vse za vrt | Betonska okna | Vrtni umivalnik
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Izdelki iz betona - cementni izdelki Bogataj obsegajo široko paleto izdelkov kot so reliefi, kipi in ostali dekorativni elementi. Izdelki iz betona: beli cement za prefinjen stil. Cementni izdelki Bogataj | Reliefi | Kipi | Dekorativni elementi | Cementni
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc iz Medvod so vam na voljo betonske plošče - gladke, prane in kreativ. Prav tako vam nudmo zmrzlinsko obstojne dvoslojne travne plošče. Jarc d.o.o., Medvode.
Bi radi kupili kakovostne robnike, pa ne veste, na koga se obrniti? Priporočamo vam podjetje Jarc, kjer so vam na voljo različne vrste betonskih robnikov. Po ugodni ceni boste dobili vrtne, dvoriščne ali cestne robnike v različnih dimenzijah in barvah. Jarc d.o.o., Medvode.
V podjetju Jarc vam je na voljo pestra paleta cementnih izdelkov. Nudimo vam tudi kakovostne betonske cevi, ki so namenjeni tako uporabi na zasebnih kot javnih površinah. Cevi so v skladu z evropskimi standardi kakovosti - Jarc, Medvode.
Če ste se odločili za izdelavo okrasnega zidu iz lomljenih zidakov, bodo vrh zidu estetsko odlično dopolnile betonske kape. Lahko jih uporabite tudi pri betonskih ograjah, stebrih in drugih betonskih strukturah. Vabljeni v podjetje Jarc, Medvode.
Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.