Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Cestni robniki so namenjeni urejanju cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Služijo lahko za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo. Jarc, Medvode.
Montažne betonske ograje so nezahtevne, funkcionalne in lepega videza. Ograjni elementi Jarc s.p. v Medvodah so idealna izbira, če želite polepšati okolico vašega doma.
Betonski vodnjaki oziroma vodne fontane za popestritev vašega vrta. Betonski umivaliniki ali lijaki za uporabo zunaj doma. Odločite se lahko tudi za vrtni vodnjak. V ponudbi so tudi betonska korita za rože, okrasni stebri, betonski dekorativni elementi v obliki živali ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.  
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc iz Medvod so vam na voljo betonske plošče - gladke, prane in kreativ. Prav tako vam nudmo zmrzlinsko obstojne dvoslojne travne plošče. Jarc d.o.o., Medvode.
Boste pričeli z urejanjem okolice vašega doma? Potem boste verjetno potrebovali kakovostne betonske izdelke, kot so tlakovci, škarpnice, palisade, betonska korita in vaze, ograjne elemente, plošče, vrtne robnike ... Vse to in še več v podjetju Jarc iz Medvod.
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonska okna. Vse za vrt – Cementni izdelki Bogataj.Betonska korita za rože ali vrtni umivalnik so lep dodatek za popestritev vašega vrta. Vse za vrt | Betonska okna | Vrtni umivalnik
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. Po ugodni ceni vam nudimo tudi betonske kape, ki izdelek zaključijo v celoto. Jarc d.o.o., Medvode.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
Zidaki spadajo med ene najbolj univerzalnih gradbenih materialov. Betonski zidaki se pogosto uporabljajo za ograje in zidove.
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Izdelki iz betona - cementni izdelki Bogataj obsegajo široko paleto izdelkov kot so reliefi, kipi in ostali dekorativni elementi. Izdelki iz betona: beli cement za prefinjen stil. Cementni izdelki Bogataj | Reliefi | Kipi | Dekorativni elementi | Cementni
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Kanalete so namenjene odvodnjavanju površinskih voda. V našem podjetju so vam na voljo kakovostne betonske kanalete Živex in Hauraton, prav tako pa tudi primerne rešetke. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami kanalet. Jarc, Medvode.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Estetsko dovršeni montažni elementi so namenjeni izdelavi okrasnih ograjnih zidov. Lomljeni zidaki so vam na voljo v različnih dimenzijah in barvah, prav tako pa lahko izbirate med dvostrano in štiristrano lomljenimi. Na vrh okrasnega zidu se bodo lepo podale betonske kape. Jarc d.o.o., Medvode.