Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Kvalitetni in ugodni betonski izdelki pri podjetju Cegram d.o.o.! Ugodna cena tudi za betonske škarpnike!
Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Podjetje Jarc občasno izvaja obnovo betonskih tlakovcev. Izdelava betonskih tlakovcev vključuje le naravne materiale, ki se odzivajo na dejavnike zunanjega okolja.
Betonski elementi v obliki živali so na vrtu zaželeni pri veliko strankah, saj so odlična vrtna dekoracija. Ti motivi so na voljo tudi kot notranja dekoracija. Betonski elementi v obliki leva, sokola, orla, laboda ... Izbira betonskih živali na vrtu je pestra, zato ne odlašajte in nas kontaktiraje - Cementni izdelki Bogataj, Petelinje. V naši ponudbi so tudi betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonski kamini, betonski podstavki in drugi betonski izdelki.
Estetsko dovršeni montažni elementi so namenjeni izdelavi okrasnih ograjnih zidov. Lomljeni zidaki so vam na voljo v različnih dimenzijah in barvah, prav tako pa lahko izbirate med dvostrano in štiristrano lomljenimi. Na vrh okrasnega zidu se bodo lepo podale betonske kape. Jarc d.o.o., Medvode.
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
Betonski vodnjaki oziroma vodne fontane za popestritev vašega vrta. Betonski umivaliniki ali lijaki za uporabo zunaj doma. Odločite se lahko tudi za vrtni vodnjak. V ponudbi so tudi betonska korita za rože, okrasni stebri, betonski dekorativni elementi v obliki živali ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.  
Montažne betonske ograje so nezahtevne, funkcionalne in lepega videza. Ograjni elementi Jarc s.p. v Medvodah so idealna izbira, če želite polepšati okolico vašega doma.
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. Po ugodni ceni vam nudimo tudi betonske kape, ki izdelek zaključijo v celoto. Jarc d.o.o., Medvode.
Betonski zidaki podjetja Jarc iz medvod so dvostrano ali štiristrano lomljeni. Betonski kvadri z videzom kamna za polepšanje vašega doma. Cementni izdelki za urejanje okolice hiše
Cvetlični lonec in betonski podstavki za betonsko korito so lep dodatek za na vrt. Betonski izdelki, primerni za balkon ali vrt. Betonska korita za rože in cvetlični lonci so na voljo v našem prodajnem programu. Cementni podstavki, betonska cvetlična korita, cvetlični lonci, betonsko korito. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Če ste se odločili za izdelavo okrasnega zidu iz lomljenih zidakov, bodo vrh zidu estetsko odlično dopolnile betonske kape. Lahko jih uporabite tudi pri betonskih ograjah, stebrih in drugih betonskih strukturah. Vabljeni v podjetje Jarc, Medvode.
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc iz Medvod so vam na voljo betonske plošče - gladke, prane in kreativ. Prav tako vam nudmo zmrzlinsko obstojne dvoslojne travne plošče. Jarc d.o.o., Medvode.