Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Akcija tlakovcev najrazličnejših oblik, barv in dimenzij! Zagrabite priložnost in si priskrbite priznane betonske tlakovce podjetja Jarc po akcijskih cenah.
Podjetje Jarc občasno izvaja obnovo betonskih tlakovcev. Izdelava betonskih tlakovcev vključuje le naravne materiale, ki se odzivajo na dejavnike zunanjega okolja.
Podjetje Jarc nudi izdelke iz betona, ki so izdelani po visokih evropskih standardih. So trdni, trajni in odporni, kljub temu pa na voljo po dostopni ceni.
Zidaki spadajo med ene najbolj univerzalnih gradbenih materialov. Betonski zidaki se pogosto uporabljajo za ograje in zidove.
Preverite atraktivne cene betonskhi izdelkov v akciji. Pri tem pa vam ponujamo tudi samo izdelavo tlakovec.
Betonske kanalete – so visokokakovostni betonski izdelki za urejanje odvoda meteornih virov voda. Betonska kanaleta Hauraton z rešetko po ugodnih cenah.
Cestni robniki so namenjeni urejanju cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Služijo lahko za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo. Jarc, Medvode.
Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.
Kvalitetni in ugodni betonski izdelki pri podjetju Cegram d.o.o.! Ugodna cena tudi za betonske škarpnike!
V podjetju Jarc vam je na voljo pestra paleta cementnih izdelkov. Nudimo vam tudi kakovostne betonske cevi, ki so namenjeni tako uporabi na zasebnih kot javnih površinah. Cevi so v skladu z evropskimi standardi kakovosti - Jarc, Medvode.
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Pri nas vam pomagamo z uporabnimi nasveti kako se polaganja lotiti. Polaganje betonskih, travnih ali pranih plošč je enostavno, če se ga lotimo pravilno.
Zunanji in vrtni betonski umivalnik je odlična izbira za vrtno pipo urejenega videza, ki funkcijsko in estetsko obogati vašo vikendico, vrt ali letno kuhinjo
Tlakovci različnih dimenzij in brav ki ustrezaj vašim željam zato da lahko dosežemo unikatnost in skladnost. Obiščite nas.
Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Cena betonskih zidakov je pri podjetju Jarc ugodna. V ponudbi tudi betonska kapa za zid, korita za rože,...