Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

V podjetju Jarc vam je na voljo pestra paleta cementnih izdelkov. Nudimo vam tudi kakovostne betonske cevi, ki so namenjeni tako uporabi na zasebnih kot javnih površinah. Cevi so v skladu z evropskimi standardi kakovosti - Jarc, Medvode.
Pri nas vam pomagamo z uporabnimi nasveti kako se polaganja lotiti. Polaganje betonskih, travnih ali pranih plošč je enostavno, če se ga lotimo pravilno.
Betonski zidaki podjetja Jarc iz medvod so dvostrano ali štiristrano lomljeni. Betonski kvadri z videzom kamna za polepšanje vašega doma. Cementni izdelki za urejanje okolice hiše
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. Po ugodni ceni vam nudimo tudi betonske kape, ki izdelek zaključijo v celoto. Jarc d.o.o., Medvode.
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Podjetje Jarc občasno izvaja obnovo betonskih tlakovcev. Izdelava betonskih tlakovcev vključuje le naravne materiale, ki se odzivajo na dejavnike zunanjega okolja.
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Betonski vodnjaki oziroma vodne fontane za popestritev vašega vrta. Betonski umivaliniki ali lijaki za uporabo zunaj doma. Odločite se lahko tudi za vrtni vodnjak. V ponudbi so tudi betonska korita za rože, okrasni stebri, betonski dekorativni elementi v obliki živali ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.  
Tlakovci različnih dimenzij in brav ki ustrezaj vašim željam zato da lahko dosežemo unikatnost in skladnost. Obiščite nas.
Izbirate lahko med različnimi fasadnimi sistemi priznanih znamk. Fasada s ceno, ki ni nikjer v Sloveniji tako ugodna. 
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Kvalitetni in ugodni betonski izdelki pri podjetju Cegram d.o.o.! Ugodna cena tudi za betonske škarpnike!
Izredno pomembno je, da so betonske cevi za meteorno vodo narejene iz najkakovostnejših materialov. Jarc s.p. v Medvodah.
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Po ugodnih cenah vam nudimo estetsko izpopolnjene okrogle in pravokotne palisade različnih dimenzij in barv. Uporabljajo se za utrditev brežin, razmejitev površin, premostitev višinskih razlik, izdelavo peskovnikov in tako dalje. Jarc, Medvode.
Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Vrtni umivalnik, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture, betonska okna. Vse za vrt – Cementni izdelki Bogataj.Betonska korita za rože ali vrtni umivalnik so lep dodatek za popestritev vašega vrta. Vse za vrt | Betonska okna | Vrtni umivalnik
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.