Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Cvetlični lonec in betonski podstavki za betonsko korito so lep dodatek za na vrt. Betonski izdelki, primerni za balkon ali vrt. Betonska korita za rože in cvetlični lonci so na voljo v našem prodajnem programu. Cementni podstavki, betonska cvetlična korita, cvetlični lonci, betonsko korito. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Betonski travni tlakovci lahko na zelo lep način prekrijejo parkirišče in ostale pohodne površine domačega dvorišča. Pri Jarcu lahko izbirate med ogromno različnimi dizajni poceni betonskih tlakovcev.
Estetsko dovršeni montažni elementi so namenjeni izdelavi okrasnih ograjnih zidov. Lomljeni zidaki so vam na voljo v različnih dimenzijah in barvah, prav tako pa lahko izbirate med dvostrano in štiristrano lomljenimi. Na vrh okrasnega zidu se bodo lepo podale betonske kape. Jarc d.o.o., Medvode.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Si želite lepe in urejene okolice vaše hiše? Podjetje Jarc poskrbi za najcenejše betonske plošče in betonske stebričke!
Zunanji in vrtni betonski umivalnik je odlična izbira za vrtno pipo urejenega videza, ki funkcijsko in estetsko obogati vašo vikendico, vrt ali letno kuhinjo
Betonski vrtni vodnjaki so lahko poleg lepega videza tudi zelo priročnega in praktičnega pomena.
Betonski izdelki, kot so lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo. Cenik izdelkov ima ugodne cene.
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Bi radi popestrili svoje dvorišče? V našem podjetju so vam na voljo lomljeni zidaki (dvostrano ali štiristrano lomljeni), iz katerih vam lahko izdelamo estetsko dovršen zid, ograjo ali steber. Po ugodni ceni vam nudimo tudi betonske kape, ki izdelek zaključijo v celoto. Jarc d.o.o., Medvode.
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Kanalete so namenjene odvodnjavanju površinskih voda. V našem podjetju so vam na voljo kakovostne betonske kanalete Živex in Hauraton, prav tako pa tudi primerne rešetke. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami kanalet. Jarc, Medvode.
Betonske kanalete – so visokokakovostni betonski izdelki za urejanje odvoda meteornih virov voda. Betonska kanaleta Hauraton z rešetko po ugodnih cenah.
Cestni robniki so namenjeni urejanju cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Služijo lahko za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo. Jarc, Medvode.
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Izdelki iz betona - cementni izdelki Bogataj obsegajo široko paleto izdelkov kot so reliefi, kipi in ostali dekorativni elementi. Izdelki iz betona: beli cement za prefinjen stil. Cementni izdelki Bogataj | Reliefi | Kipi | Dekorativni elementi | Cementni
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc iz Medvod so vam na voljo betonske plošče - gladke, prane in kreativ. Prav tako vam nudmo zmrzlinsko obstojne dvoslojne travne plošče. Jarc d.o.o., Medvode.