Notranji troslojni dimnik za maksimalno učinkovitost

Troslojne dimnike vam pri Dimnikih Hočevar nudimo po ugodni ceni. Zagotavljamo izdelavo iz najkakovostnejših materialov, poleg tega pa imamo dolgoletne izkušnje z montažo notranjih troslojnih dimnikov. Nudimo vam tudi montažo kaminskih peči, sanacije dimnikov za kondenzacijske kurilne naprave in nekatera druga dela.

 

ODLOČITE SE ZA OBNOVO DIMNIKA PRI DIMNIKIH HOČEVAR

 

Zakaj pri montaži troslojnega dimnika izbrati prav nas?

Od konkurence nas ločijo naše bogate izkušnje. Poslujemo že 20 let in smo pri tem nabrali bogate reference številnih strank po Sloveniji. Med več kot 2000 naših zadovoljnih naročnikov spadajo tudi tudi:

  • Mercatorji v Ljubljani in njeni okolici,
  • Dijaški dom Vič,
  • Policijska akademija v Ljubljani,
  • vojašnica Pokljuka,
  • Akademija za likovno umetnost,
  • egipčanska ambasada v Ljubljani,
  • hiša ruskega ambasadorja.

 

Notranji troslojni dimnik s številnimi prednostmi

Troslojni dimniki imajo v primerjavi z drugimi (klasičnimi) dimniki številne prednosti. Nudijo namreč hitro in enostavno montažo, odlično toplotno izolacijo, zavzamejo pa tudi bistveno manjši prostor in so tudi po videzu bolj privlačni od klasičnih dimnikov. Če se odločate med enoslojnim ali notranjim troslojnim dimnikom lahko za več informacij pokličete na našo telefonsko številko 01 438 37 60, kjer vam bomo z veseljem pomagali. Več informacij o naši ponudbi (vključno s sanacijo dimnikov, povrtavanju dimnikov, enoslojnimi ali troslojnimi dimniki ter našimi referencami) si lahko preberete na spletnem naslovu www.dimniki-hocevar.si.

 

sanacija troslojnega dimnika


Notranji troslojni dimnik tudi za vaš dom!

Pri montaži in sanaciji dimnikov z vami sodelujemo in tako skupaj poskušamo najti najboljše rešitve. Sama montaža in sanacija potekata na strokoven način, ki je plod naših bogatih izkušenj. Zagotavljamo maksimalno natančnost, svetovanje o izvedbi na vašem domu, izbiro primernega materiala, ureditev tehnične dokumentacije in pridobitev vseh potrebnih soglasij.

 

montaža notranjega troslojnega

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
troslojni dimnik, notranji troslojni dimnik
ZEMLJEVID