Dimniki so temeljni sestavni del ogrevalnega sistema


Čeprav je njihova funkcija izjemno pomembna, dimniki navadno niso prva stvar, na katero pomislimo pri izbiri ogrevanja. Njihovo vlogo pri celotnem ogrevalnem sistemu pogosto zapostavljamo, zato se sanacije dimnikov velikokrat lotimo, ko je že skoraj prepozno oziroma kot smo izčrpali že vse druge možnosti. V podjetju Dimniki Hočevar sta naši temeljni dejavnosti ravno popravilo in izdelava dimnikov vrhunske kakovosti, ki so obenem na voljo po ugodni ceni. Naši dimniki in dimniške cevi so na voljo za novogradnje in za sanacijo starejših objektov, pri katerih je dimnik tako dotrajan, da ga je treba zamenjati oziroma popolnoma obnoviti.

 

Sanacija dotrajanih dimnikov


V starejših stavbah so dimniki pogostokrat tako dotrajani, da ne opravljajo več svoje funkcije oziroma niso več varni. A brez skrbi – to še ne pomeni, da so vsi takšni dimniki namenjeni rušenju in da bo treba na novo pozidati dimniški jašek. Ravno nasprotno: sanacija dimnikov z našimi inox dimniki se lahko izvede z uporabo obstoječega dimniškega jaška. To pomeni, da vanj vstavimo novo inox dimniško tuljavo, ne da bi vaš dom morali obremenjevati z večjimi gradbenimi posegi. Izdelava dimnikov oziroma obnova starih je zato bistveno manj stresna in seveda cenejša.

 

Dimniki Hočevar so sinonim za kakovostno odvajanje dima


V našem podjetju se že 20 let ukvarjamo z dimniki in njihovo sanacijo. Naša ponudba vključuje naslednje storitve:

-          sanacija dimnikov

-          izdelava dimnikov

-          povrtanje dimnikov

-          troslojni dimniki

-          montažni dimniki

-          prodaja in montaža kaminskih peči

Poleg tega lahko za vas izdelamo vso potrebno projektno dokumentacijo, uredimo soglasja dimnikarskih koncesionarjev, in – kar je naša osnovna dejavnost – si ogledamo stanje na terenu, vam ustrezno svetujemo in poskrbimo za kakovostno vgradnjo novega dimnika ali dimniške tuljave. Z Dimniki Hočevar vas pozimi nikoli ne bo zeblo, saj naši inox dimniki zanesljivo in varno odvajajo dim, ne glede na vrsto kurjave.

 

Dimniki Hočevar | Dimniki, sanacije dimnikov, izdelava dimnikov – povezave do naše spletne strani:

 

  • Dimniki
  • Sanacije dimnikov
  • Izdelava dimnikov

                                                   

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Dimniki, sanacije dimnikov, izdelava dimnikov
ZEMLJEVID