Slovenski dimnik - dimenzije in cene

 

Dimnezije dimnika so pomembne preden začnemo z izgradnjo dimnika, zato je pametno da izračun in izbiro materiala za vaš nov dimnik prepustite strokovnjakom. Pri družinskem podjetju Dimniki Hočevar vam bomo z veseljem svetovali kakšen dimnik je primeren za vašo novogradnjo ali pa vam bomo svetovali, če na vašem obstoječem objektu potrebujete nov dimnik ali ga je potrebno le sanirati. Če vas zanima, kakšna so okvirne cene slovenskih dimnikov nas kontaktirajte in bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tudi na bolj specifična kot so: »Kako pripraviti dimnik za kamin

 

VEČ O DIMNIKIH IN KAMINIH

 

Od česa so odvisne dimenzije dimnika?

 

Primerne dimenzije dimnika so pomembne za nemoteno delovanje našega kurilnega sistema. Od samih dimenzij dimnika in materiala bo posledično odvisna tudi cena slovenskega dimnika. Dimenzije vašega dimnika so lahko odvisne od vrste kurjave, ki jo uporabljate, od tega kako močna je vaša peč, lokacija postavitve in od same višine dimnika. Tako je odločitev kakšne dimenzije dimnika potrebujemo odvisna predvsem od tega kakšno kurjavo bomo postavili v našem objektu. Poleg tega morate že ob izgradnji vašega poslopja vedeti kako pripraviti dimnik za kamin, če se boste odločili, da želite imeti kamin. Da bo vaše poslopje varno in dimnik kvaliteten je dobro, da vse izračune prepustite strokovnjakom pri podjetju Dimniki Hočevar.

 

 dimnik dimenzijeslovenski dimnik hočevar

 

 

Cene slovenskega dimnika

 

Velikokrat stranke na nas naslovijo vprašanje kakšna je cena slovenskega dimnika. Enotnega odgovora na to vprašanje ni. Vsak dimnik je specifičen, zato so tudi cene le teh različne. Koliko nas bo sanacija oziroma postavitev novega dimnika stalo je odvisno od različnih dejavnikov. Odvisno je od dimenzije dimnika, materiala, preseka dimniške cevi, vrste kurilne naprave in še od mnogo drugih elementov. Če imate vprašanje glede cene, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Pri izgradnji dimnika se je potrebno držati vrste tehničnih predpisov, poleg tega pa more biti dimnik izdelan kvalitetno in iz vrhunskih materialov. Zato se obrnite na strokovnega sodelavca, ki bo poskrbel, da bo vaš dom varen. Nudimo tudi dimnike Schiedel!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Dimnik dimenzije, slovenski dimnik cene
ZEMLJEVID