Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Delo in izobraževanje > Učenje jezikov > Jezikovna šola

Jezikovna šola za učenje angleščine in ostalih jezikov. Kvalitetne jezikovne šole.

Jezikovna šola s kvalitetnim programom. Različne jezikovne šole za učenje angleščine in ostalih jezikov. Jezikovna šola organizira tečaje tujih jezikov - tečaj angleščine in tečaj ostalih jezikov.

Učenje angleščine v alfa stanju – omogoča hitro in učinkovito učenje tujih jezikov. Hitro učenje angleškega jezika – 4x hitreje do znanja.
Jezikovna šola Candor-Dominko izvaja hitro učenje tujih jezikov. Učenje jezikov s sodobno metodo. Tečaj angleščine za otroke in odrasle. Jezikovna šola Candor-Dominko nudi učenje angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, ruščine in španščine. Jezikovna šola Candor-Dominko ponuja tudi tečaj slovenščine za tujce. Izvajamo tudi šolo komuniciranja za podjetja, seminarje in treninge.
Učenje nemščine – tudi poslovne nemščine. Hitro učenje nemščine v alfa stanju prihrani čas, saj je hitrejše in učinkovitejše od tradicionalnega.
Jezikovna šola za učenje angleščine, učenje nemščine, francoščine, ruščine, hrvaščine, španščine, italijanščine in še več. Tuji jeziki - učenje angleščine in drugih v skupini ali individualno. Tuji jeziki in tečaj slovenščine za tujce. Ljudska univerza Kranj.
Jezikovna šola za učenje angleščine (tudi poslovne angleščine) in učenje drugih tujih jezikov. Do dobrega znanja s pomočjo naše jezikovne šole. Učenje jezikov na visoki ravni. Jezikovna šola Verbum vam poleg učenja jezikov (hitro učenje jezikov) nudi tudi prevajanje in inštrukcije tujih jezikov.