Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Prevajalske agencije

Prevajalska agencija poskrbi za kakovostno prevajanje besedil

Prevajalska agencija je podjetje, ki se ukvarja s prevajanjem. Največkrat prevajalske agencije nudijo pisno prevajanje, včasih pa tudi simultano in konsekutivno tolmačenje.

Prevajalsko podjetje Julija
Agencija za prevajanje Alkemist
Prevajalska agencija Digitpen
Prevajanje tekstov z različnih strokovnih področij z prevajalsko agencijo Adriatiqa. Prevajalske storitve opravljajo usposobljeni prevajalci z dodatno pomočjo vrhunske programske opreme.
Prevajalske storitve in sodno tolmačenje v Ljubljani z agencijo AdriatIQa.
Potrebujete kakovosten strokoven in hiter prevod? Obrnite se na prevajalsko agencijo DigitPen, kjer vam poleg prevajanja nudimo tudi lektoriranje, ukvarjamo pa se še s poučevanjem in prodajo e-knjig. Nudimo vam ugodne cene! DigitPen, Zgornja Korena.
Prevajalska agencija DigitPen vam nudi prevajanje ekonomskih, finančnih in ostalih poslovnih besedil, splošnih poljudno-znanstvenih besedil, različne strokovne dokumentacije ter prevajanje spletnih strani. Za strokoven, zanesljiv in ugoden prevod besedila se obrnite na prevajalsko podjetje DigitPen iz Zgornje Korene.
Nujno potrebujete prevod dokumenta, pa v množici ponudnikov ne veste, na koga se obrniti? DigitPen je profesionalna agencija za prevajanje, kjer vam zagotavljajo kakovosten prevod, končan v dogovorjenem roku. Prevedeno besedilo vam tudi lektorirajo. DigitPen, Zgornja Korena.
Prevajanje v AdriatIQi opravljajo le najboljši in preizkušeni strokovni prevajalci, zato so naše prevajalske storitve vedno vrhunske.