Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Iz angleščine

Prevajanje iz angleščine in drugih jezikov. Kvalitetno prevajanje. Prevodi iz angleščine.

Prevajanje iz angleščine v slovenščino ali v druge jezike. Kakovostni in strokovni kader poskrbi za dobro prevajanje angleščina - slovenščina. Prevodi iz angleščine so optimalni, saj jih opravijo izkušeni prevajalci.

Prevajanje angleščine – prevajanje iz angleščine v slovenščino ali v različne jezike. Angleško prevajanje, prevajanje ang je lahko za laika zahtevno. Prevajanje iz angleščine, prevajanje iz ang zaupajte našim strokovnjakom. Prevajalska agencija Alkemist d.o.o., Ljubljana.
Prevod iz angleščine v slovenščino – prevodi angleških besedil najrazličnejših vrst. Prevajanje besedil s področja ekonomije, prevodi s področja bančništva, prevodi s področja financ, tehnike, turizma … Prevajanje za kar 18 področij! Prevodi iz angleščine poljudnih besedil in prevajanje sodnih spisov. Angleški prevodi so kakovostni in vključujejo brezplačen pregled in lekturo, ki jih opravijo prevajalci in lektorji - prevajalska agencija Alkemist.
Razlog, da so naše cene nizke je predvsem strokovna in visoka usposobljenost strokovnjakov. To omogoča hitro in kvalitetno prevajanje. Ugodne cene so tudi pri lektoriranju slovenskih tekstov.