Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih in izobraževanje za podjetja

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih na vseh področjih. Izobraževanje za odrasle – poklicno izobraževanje. Oglejte si tudi izobraževanje za podjetja – uspešno izobraževanje, odlični rezultati.

Nacionalne poklicne kvalifikacije in pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije v podjetju Uradni list.
Landis d.o.o. iz Ljubljane vam s svojimi programi za pridobitev poklicne oziroma strokovne izobrazbe omogoča prekvalifikacijo oziroma pridobitev srednješolske izobrazbe. Zavedamo se, da imajo odrasli v dopoldanskem času druge obveznosti, zato šolanje poteka v popoldanskem času med tednom in v soboto dopoldne. Postanite trgovec, ekonomski tehnik, bolničar negovalec oziroma srednja medicinska sestra.
Ste v mladosti prekinili izobraževanje? Srednješolsko izobraževanje lahko še vedno uspešno zaključite! Izobraževanje za odrasle za pridobitev poklicev kot so vzgojiteljica predšolskih otrok, tehnik varovanja ali ekonomski tehnik vam bo nudilo boljše možnosti na poklicem področju. Odločite se za naše srednješolsko izobraževanje in nadoknadite zamujeno - Ljudska univerza Kranj.
Več informacij o kvalifikacijah in cenah nacionalne poklicne kvalifikacije izveste na strani Uradnega lista.
Redesign My Brain   S01 S02
Svetovanje in izobraževanje za posameznike in organizacije, ki ga izvajamo tudi po načelih nevrolingvističnega programiranja. Jezikovno izobraževanje odraslih poteka z uporabo najsodobnejših metod. Izobraževanje tujih jezikov poteka hitro, uspeh pa je zagotovljen. Izvajamo tudi izobraževanje na področju komunikacije, vodenja in osebnostne rasti. Seminarji in treningi za odrasle.
Šolanje za odrasle Landis d.o.o. Izobraževanje odraslih, srednje poklicno in poklicno tehniško izobraževanje - trgovec (prodajalec), ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, tehnik zdravstvene nege. Ponujamo vam štiri programe izobraževanja, s katerimi boste pridobili znanja, ki vam bodo povečala možnosti na trgu dela. Programi za odrasle, ki ponujajo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Landis d.o.o., Ljubljana 
Slovenske prakse obveznega cepljenja otrok in pravice staršev v represivnem sistemu
Tečaj javnega nastopanja prinaša uporabna znanja o učinkoviti komunikaciji, ki jih zlahka aplicirate na vsakdanje življenje.
Poslovno izobraževanje s konkretnimi informacijami. Seminarji, delavnice in poslovne simulacije – naše izobraževanje vam bo odprlo vrata do poslovnega uspeha. Nudimo vam tudi e-izobraževanje, predvsem s področja prodaje in marketinga. Odločite se za naše izobraževanje in izboljšajte svojo retoriko, trženje ali internetne strani. Naše poslovno izobraževanje odraslih vas bo navdušilo!
Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP tečaj za jasno in učinkovito sporočanje. Se zanimate za NLP izobraževanje? 
Izberite pravi način za doseganje osebne uspešnosti. Jezikovno izobraževanje za odrasle in akademija dialoga. Holistični center nudi izobraževanje za razvijanje socialne in čustvene inteligence. Štiriletni študij za odkrivanje osebnih sposobnosti – izberite specialistični študij psihodinamike. Z nami boste dosegli boljše znanje jezikov (jezikovni tečaj) in odkrili načine za ustvarjalno življenje. Holistični center Karnion, Kranj
Uradni list ponuja dodatna izobraževanja za javna naročila za odvetniške storitve. Preverite tudi portal javnih naročil. 
Ste zaposleni, pa v svojem delu ne uživate? Ste šolanje zaključili, pa ugotavljate, da trg delovne sile potrebuje znanja in veščine, ki jih ne obvladate? Imamo pravi odgovor za vas - šolanje za odrasle pomeni ne le pridobitve poklicne oziroma srednješolske izobrazbe, ampak tudi povečanje možnosti za zaposlitev oziroma menjavo službe. Ponujamo naslednje programe. trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, zdravstveni tehnik PTI. Landis d.o.o., Ljubljana.
Opravljajte svoje delo vrhunsko! Izobraževanje, ki ga izvaja NLP trener Miha Bavec, bo pripomoglo k doseganju uspehov in vključuje komunikacijske treninge in delavnice s področja vodenja, nastopanja in čustvene inteligence. Izobraževanje za podjetja ali za osebni razvoj. Transformacija d.o.o.
Organiziramo enodnevno oziroma 8-urno hitro učenje poslovne angleščine in poslovnega komuniciranja. Usposabljanje je primerno za tržnike oziroma za vse iz marketinške panoge. Izboljšajte svojo poslovno komuniciranje z našo pomočjo. Do boljšega znanja angleščine vam bodo pomagali izkušeni profesorji angleščine. Holistični center Karnion, Kranj.
Vas zanima NLP izobraževanje? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP v Sloveniji – trening iz nevrolingvističnega programiranja. 
Iščete NLP v Sloveniji? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP praktik – trening, ki vam omogoča razvoj osebnosti. 
NLP izobraževanja za podjetja in trening komunikacije za izboljšane komunikacijske veščine. Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju sta ključni za dobre medsebojne odnose in boljšo klimo na delovnem mestu. Izobraževanje dobre komunikacije v podjetju Transformacija d.o.o.
Temeljne poklicne kvalifikacije javno zasebnega partnerstva v Sloveniji pri podjetju Uradni list.