Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih in izobraževanje za podjetja

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih na vseh področjih. Izobraževanje za odrasle – poklicno izobraževanje. Oglejte si tudi izobraževanje za podjetja – uspešno izobraževanje, odlični rezultati.

Landis d.o.o. iz Ljubljane vam s svojimi programi za pridobitev poklicne oziroma strokovne izobrazbe omogoča prekvalifikacijo oziroma pridobitev srednješolske izobrazbe. Zavedamo se, da imajo odrasli v dopoldanskem času druge obveznosti, zato šolanje poteka v popoldanskem času med tednom in v soboto dopoldne. Postanite trgovec, ekonomski tehnik, bolničar negovalec oziroma srednja medicinska sestra.
Redesign My Brain   S01 S02
Slovenske prakse obveznega cepljenja otrok in pravice staršev v represivnem sistemu
S programom dialogika do poslovne odličnosti. Osnovni tečaj dialogike obsega 96 ur, za trenerje dialogike pa 350 ur. Na delavnicah, ki vključujejo vaje reševanja problemov, študije primerov, igre vlog, nastopov in podobno, boste pridobili znanja, ki vam bodo pomagala do poslovne odličnosti. Mentalni trening za boljše razumevanje sebe in ljudi okoli vas. Holistični center Karnion, Kranj.
Šolanje za odrasle Landis d.o.o. Izobraževanje odraslih, srednje poklicno in poklicno tehniško izobraževanje - trgovec (prodajalec), ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, tehnik zdravstvene nege. Ponujamo vam štiri programe izobraževanja, s katerimi boste pridobili znanja, ki vam bodo povečala možnosti na trgu dela. Programi za odrasle, ki ponujajo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Landis d.o.o., Ljubljana 
NLP izobraževanja za podjetja in trening komunikacije za izboljšane komunikacijske veščine. Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju sta ključni za dobre medsebojne odnose in boljšo klimo na delovnem mestu. Izobraževanje dobre komunikacije v podjetju Transformacija d.o.o.
 Vas zanima NLP tečaj? Vabljeni k ogledu spletne strani! NLP trener, s pomočjo katerega boste razvili svojo osebnost.
Organiziramo enodnevno oziroma 8-urno hitro učenje poslovne angleščine in poslovnega komuniciranja. Usposabljanje je primerno za tržnike oziroma za vse iz marketinške panoge. Izboljšajte svojo poslovno komuniciranje z našo pomočjo. Do boljšega znanja angleščine vam bodo pomagali izkušeni profesorji angleščine. Holistični center Karnion, Kranj.
Izobraževanje naravoslovja za osnovnošolce in izobraževanje za odrasle. Izvajamo tudi izobraževanje za osebe s posebnimi potrebami. Naše izobraževanje je primerno tudi za tujce, saj lahko poteka v angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku. Izobraževanje v Arboretumu - vodeni ogledi, delavnice za otroke in odrasle - Arboretum Volčji Potok.
Učenje jezikov na nov in atraktiven način! V Holističnem centru Karnion izvajamo program Tuji jeziki in Golf, inovativen pristop k učenju golfa in tujih jezikov hkrati. Združujemo umsko in telesno aktivnost - hitro učenje jezikov v alfa stanju in prijetne urice golfa na golf igrišču Smlednik. Holistični center Karnion, Kranj.
Svetovanje in izobraževanje za posameznike in organizacije, ki ga izvajamo tudi po načelih nevrolingvističnega programiranja. Jezikovno izobraževanje odraslih poteka z uporabo najsodobnejših metod. Izobraževanje tujih jezikov poteka hitro, uspeh pa je zagotovljen. Izvajamo tudi izobraževanje na področju komunikacije, vodenja in osebnostne rasti. Seminarji in treningi za odrasle.
Izobraževanje in inštruiranje dijakov, osnovnošolcev in študentov. Strokovno, hitro in poceni do pravih rezultatov s podjetjem D & S inštrukcije Ljubljana. Inštruiramo vse nivoje in vse predmete. Inštrukcije matematike in fizike za osnovne in srednje šole ter inštrukcije za fakultete.
Izobraževanje odraslih za doseganje izjemnih poslovnih uspehov. Izobraževanje obsega vedenjsko svetovanje, kadrovsko svetovanje, profiliranje delovnih mest, program osebne moči, vodenjski trening, prodajni trening, kadrovski trening, itd.  Naše izobraževanje za odrasle in druga podporna orodja, ki jih uporabljamo, pomenijo prihodnost kadrovanja.
Opravljajte svoje delo vrhunsko! Izobraževanje, ki ga izvaja NLP trener Miha Bavec, bo pripomoglo k doseganju uspehov in vključuje komunikacijske treninge in delavnice s področja vodenja, nastopanja in čustvene inteligence. Izobraževanje za podjetja ali za osebni razvoj. Transformacija d.o.o.
Iščete NLP v Sloveniji? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP praktik – trening, ki vam omogoča razvoj osebnosti. 
Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP tečaj za jasno in učinkovito sporočanje. Se zanimate za NLP izobraževanje? 
Ste v mladosti prekinili izobraževanje? Srednješolsko izobraževanje lahko še vedno uspešno zaključite! Izobraževanje za odrasle za pridobitev poklicev kot so vzgojiteljica predšolskih otrok, tehnik varovanja ali ekonomski tehnik vam bo nudilo boljše možnosti na poklicem področju. Odločite se za naše srednješolsko izobraževanje in nadoknadite zamujeno - Ljudska univerza Kranj.
Tečaj javnega nastopanja prinaša uporabna znanja o učinkoviti komunikaciji, ki jih zlahka aplicirate na vsakdanje življenje.
Poslovno izobraževanje s konkretnimi informacijami. Seminarji, delavnice in poslovne simulacije – naše izobraževanje vam bo odprlo vrata do poslovnega uspeha. Nudimo vam tudi e-izobraževanje, predvsem s področja prodaje in marketinga. Odločite se za naše izobraževanje in izboljšajte svojo retoriko, trženje ali internetne strani. Naše poslovno izobraževanje odraslih vas bo navdušilo!