Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih in izobraževanje za podjetja

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih na vseh področjih. Izobraževanje za odrasle – poklicno izobraževanje. Oglejte si tudi izobraževanje za podjetja – uspešno izobraževanje, odlični rezultati.

Šolanje za odrasle Landis d.o.o. Izobraževanje odraslih, srednje poklicno in poklicno tehniško izobraževanje - trgovec (prodajalec), ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, tehnik zdravstvene nege. Ponujamo vam štiri programe izobraževanja, s katerimi boste pridobili znanja, ki vam bodo povečala možnosti na trgu dela. Programi za odrasle, ki ponujajo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Landis d.o.o., Ljubljana 
Javno zasebno partnerstvo definira zakon o javnem zasebnem partnerstvu. Več o izobraževalnem programu s tega področja si preberite na spletni strani Uradnega lista.
Iščete NLP v Sloveniji? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP praktik – trening, ki vam omogoča razvoj osebnosti. 
Izobraževanje odraslih za doseganje izjemnih poslovnih uspehov. Izobraževanje obsega vedenjsko svetovanje, kadrovsko svetovanje, profiliranje delovnih mest, program osebne moči, vodenjski trening, prodajni trening, kadrovski trening, itd.  Naše izobraževanje za odrasle in druga podporna orodja, ki jih uporabljamo, pomenijo prihodnost kadrovanja.
NLP izobraževanja za podjetja in trening komunikacije za izboljšane komunikacijske veščine. Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju sta ključni za dobre medsebojne odnose in boljšo klimo na delovnem mestu. Izobraževanje dobre komunikacije v podjetju Transformacija d.o.o.
Opravljajte svoje delo vrhunsko! Izobraževanje, ki ga izvaja NLP trener Miha Bavec, bo pripomoglo k doseganju uspehov in vključuje komunikacijske treninge in delavnice s področja vodenja, nastopanja in čustvene inteligence. Izobraževanje za podjetja ali za osebni razvoj. Transformacija d.o.o.
Gorazd Vertovšek je motivator, ki poleg motivacijskih predavanj organizira tudi raznorazna izobraževanja o vodenju in ravnanju z ljudmi.
Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP tečaj za jasno in učinkovito sporočanje. Se zanimate za NLP izobraževanje? 
Redesign My Brain   S01 S02
 Vas zanima NLP tečaj? Vabljeni k ogledu spletne strani! NLP trener, s pomočjo katerega boste razvili svojo osebnost.
Ste v mladosti prekinili izobraževanje? Srednješolsko izobraževanje lahko še vedno uspešno zaključite! Izobraževanje za odrasle za pridobitev poklicev kot so vzgojiteljica predšolskih otrok, tehnik varovanja ali ekonomski tehnik vam bo nudilo boljše možnosti na poklicem področju. Odločite se za naše srednješolsko izobraževanje in nadoknadite zamujeno - Ljudska univerza Kranj.
Ker bo zakon o graditvi objektov prenehal veljati, bomo v naslednjem letu pripravili izobraževanja namenjena pregledu sprememb na področju gradbenih dovoljenj.
Poslovno izobraževanje s konkretnimi informacijami. Seminarji, delavnice in poslovne simulacije – naše izobraževanje vam bo odprlo vrata do poslovnega uspeha. Nudimo vam tudi e-izobraževanje, predvsem s področja prodaje in marketinga. Odločite se za naše izobraževanje in izboljšajte svojo retoriko, trženje ali internetne strani. Naše poslovno izobraževanje odraslih vas bo navdušilo!
Temeljne poklicne kvalifikacije javno zasebnega partnerstva v Sloveniji pri podjetju Uradni list.
Vas zanima pravna literatura? V spletni knjigarni Uradnega lista so vam na voljo različne pravne knjige, pravni priročniki in ostala pravna literatura. Preverite ponudbo.
Vas zanima NLP izobraževanje? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP v Sloveniji – trening iz nevrolingvističnega programiranja. 
Gorazd Vertovšek vodi tako projekte kot ljudi. Ravnanje z ljudmi je delikatno delo, ki ga lahko kvalitetno opravlja le najboljši motivator, kot je recimo Gorazd Vertovšek.
S programom dialogika do poslovne odličnosti. Osnovni tečaj dialogike obsega 96 ur, za trenerje dialogike pa 350 ur. Na delavnicah, ki vključujejo vaje reševanja problemov, študije primerov, igre vlog, nastopov in podobno, boste pridobili znanja, ki vam bodo pomagala do poslovne odličnosti. Mentalni trening za boljše razumevanje sebe in ljudi okoli vas. Holistični center Karnion, Kranj.
Izberite pravi način za doseganje osebne uspešnosti. Jezikovno izobraževanje za odrasle in akademija dialoga. Holistični center nudi izobraževanje za razvijanje socialne in čustvene inteligence. Štiriletni študij za odkrivanje osebnih sposobnosti – izberite specialistični študij psihodinamike. Z nami boste dosegli boljše znanje jezikov (jezikovni tečaj) in odkrili načine za ustvarjalno življenje. Holistični center Karnion, Kranj