Kozmetični salon BM v Ljubljani - nudimo vrhunsko nego obraza

 

Kozmetični salon v Ljubljani BM studio je skozi dolgoletno tradicijo postal med najbolj priljubljenimi kozmetičnimi centri na svojem področju, saj ponuja najboljše razmerje med kvaliteto in ugodno ceno. V našem kozmetičnem salonu v Ljubljani lahko izbirate med bogato ponudbo negovalnih tretmajev, anti-age nego obraza in telesa (fotopomlajevanje,..), trajno odstranitev dlačic ali oblikovanje telesa, lahko pa vam ustvarimo tudi permanentni make up ali vas naličimo za izbrano priložnost.

 

BM kozmetični salon v Ljubljani ponuja raznovrstno nego obraza

 

Nega obraza v kozmetičnem salonuMed našimi strankami so najbolj priljubljeni ravno negovalni tretmaji obraza, ki kožo nahranijo, obnovijo in ji povrnejo sijoč videz. V kozmetičnem salonu v Ljubljani se zavedamo kako pomembna je nega kože zato pred nego najprej opravimo pregled in posvet, da skupaj ugotovimo kaj vašemu tipu kože najbolj ustreza. Ponudba nege obraza obsega negovanje z dermatološko kozmetiko Murad (za katero smo uradni zastopniki), pomlajevanje kože z anti-age postopki kot je na primer fotopomlajevanje, masažo obraza in dekolteja, lahko pa se odločite tudi za kriopiling, oblikovanje obrvi po metodi 'Anastasia Beverly Hills' ali ličenje za vse priložnosti. Med ponudbo pa najdete tudi izdelavo permanentnega make up-a.
Na podlagi naših bogatih izkušenj vas v bomo tudi praktično naučimo kako s pravilno nego obraza in vsakodnevno uporabo kozmetike doma dosežete, da bo vaša koža vedno sijoča, brez aken in rdečice.

 

Izdelava permanentnega make up tudi v BM kozmetičnem salonu v Ljubljani

 

Vsakodnevno jutranje ličenje nam vzame dragocen čas, ki bi ga zjutraj mogoče raje namenili poležavanju ali pitju kavice, zato postaja permanentni make up vedno bolj priljubljen tudi pri nas. Permanentni make up je kozmetična tehnika nanašanja rastlinskega pigmenta v povrhnjo plast kože in vam omogoča, da ste vsak dan urejeni brez posebnega truda. Pigmentacija po treh letih počasi zbledi, a z rednimi popravki lahko vzdržujete lepo barvo in obliko. Lahko zbirate med obrobo oči (na zgornji in spodnji veki), obrobo in polnjenjem ustnic in obrvi.

Vabljeni v naš kozmetični salon v Ljubljani kjer je razvajanje in negovanje cenovno dostopno vašemu žepu. Več informacij pa lahko dobite na naši spletni strani.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Kozmetični salon v Ljubljani, nega obraza, permanentni make up
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA