Suha koža na obrazu

 

Znebite se srbenja, pekočega občutka in zategovanja!

 

Suha koža na obrazu je lahko zelo neprijetna. Ker gre za zelo izpostavljen predel telesa lahko deluje neestetsko, poleg tega pa boli, srbi, skeli ter se lušči. Takšni koži primanjkuje vlage ali maščobe, zato je bolj izpostavljena zunanjim vplivom, vnetjem, okužbam in staranju. Ker je suha koža na obrazu manj prožna, se hitreje pojavijo gube na obrazu. Izrazito suha koža zahteva posebno nego obraza, nežno čiščenje obraza in ustrezno kremo za vlaženje ter v primeru zrele kože tudi kremo proti gubam.

 

Čiščenje obraza z naravnimi sestavinami

 

Čiščenje obraza v primeru suhe kože mora biti nežno, ampak temeljito. Uporabljamo nežne izdelke z vlažilnimi sestavinami, ki pa ne vsebujejo močnih dišav, konzervansov, sredstev za penjenje in barvil. Vse te snovi lahko namreč poškodujejo že tako oslabljeni naravni zaščitni sloj kože. Za čiščenje obraza uporabljamo izdelke, ki imajo koži lasten pH. Po čiščenju obraza sledi nanos tonika in kreme proti gubam.

 

Krema proti gubam za suho kožo na obrazu

 

Za nego obraza, vključno s suho kožo na obrazu, uporabljamo v BM kozmetičnem studiu priznano kozmetiko Murad. Suha in utrujena koža brez tonusa bo z uporabo kakovostne kreme proti gubam Murad ponovno zaživela v svoji najlepši luči. Suho kožo na obrazu bo varovala pred mrazom, vetrom, onesnaženjem in ostalimi zunanjimi vplivi, ki lahko bistveno poslabšajo situacijo na koži. Gube na obrazu bodo izrazito zmanjšane že po nekaj tretmajih.

 

Suha koža na obrazu - čiščenje

 

Nega obraza in suhe kože na obrazu v BM kozmetičnem studiu v Ljubljani

 

V BM kozmetičnem studiu v Ljubljani nudimo primerno nego za čisto vsak tip kože. Če vas skrbi suha koža, ki se je morda tudi razvila v srbeče zaplate suhe kože (ekcem oz. lišaj), potem se obrnite na naše strokovno usposobljene sodelavce, ki bodo našli primerno nego in kremo proti gubam za suho kožo na vašem obrazu. Vljudno vabljeni!

 

BM kozmetični studio | Suha koža na obrazu potrebuje nežno, a temeljito nego – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Suha koža na obrazu, Krema proti gubam, Čiščenje obraza, Nega obraza, Gube na obrazu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA