Solarna podpora ogrevanju – prihranite

Solarno ogrevanje vodeSolarna podpora pri ogrevanju ima veliko pozitivnih učinkov, ki vas bodo navdušili. S solarno podporo ogrevanju lahko namreč znižate stroške ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Solarna podpora pri ogrevanju deluje tako, da je čista, alternativna sončna energija dodaten vir ogrevanja vaših prostorov ali vode. Podjetje Bio Planet d.o.o. vam nudi najnovejše tehnološke rešitve na področju solarnega ogrevanja in najbolj kakovostne in učinkovite solarne kolektorje različnih vrst in dimenzij. Če si želite učinkovite solarne podpore ogrevanju, se obrnite na nas, saj nas odlikujejo strokovne in vrhunske storitve, z našo pomočjo lahko prihranite celo pozimi, nudimo vam namreč ekonomične sisteme za solarno ogrevanje pozimi. S čisto energijo pa lahko poskrbite tudi za ogrevanje sanitarne vode, pri nas vam namreč nudimo sisteme za solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, kar ni nič drugega kot ogrevanje vode z elektriko iz sončnih celic.

 

 

Solarno ogrevanje pozimi ni misija nemogoče

Čeprav je tehnologija izkoriščanja sončne energije najbolj učinkovita v mesecih, ko je na voljo veliko časa, je mogoče tudi solarno ogrevanje pozimi. Pri nas vam namreč nudimo izredno učinkovite kolektorje, ki poskrbijo za maksimalni izkoristek energije. Za solarno ogrevanje pozimi so tako izredno primerni posebni vakuumski kolektorji iz naše ponudbe, saj omogočajo kar 60% večji izkoristek energije. Pri solarnem ogrevanju pozimi je namreč nujno varčevanje energije prav na vsakem koraku. Dodatne prednosti takšnih kolektorjev so preprosta namestitev in vzdrževanje, kolektorji so odporni in zanesljivi, vodo pa lahko segrejejo na višjo temperaturo kot klasični kolektorji.

 

Solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko

 

 

Solarna podpora ogrevanju in ogrevanje vode

Pri odločitvi za solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, se boste morda spraševali ali lahko hkrati poskrbite tudi za solarno podporo ogrevanju. V tem primeru boste potrebovali več kolektorjev, bolj pomembno pa je, kje so ti pritrjeni. Najboljša izbira so vsekakor vakuumski kolektorji iz naše ponudbe.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Bio Planet d.o.o.
Naslov
Leskoškova 9e
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 524 0 320
Seznam fraz
solarna podpora ogrevanju, solarno ogrevanje pozimi, solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko
ZEMLJEVID