Namestitev oz. montaža sončnih kolektorjev je enostavna in hitra

Sončne kolektorje mora navadno namestiti celotna ekipa izvajalcev, vključiti še kakšno dvigalo in prilagoditi strešno konkstrukcijo. V nasprotju s tem je montaža vakuumskih kolektorjev GreenLand Systems povsem enostavna, saj jo lahko opravi en sam človek brez uporabe naprav. Pri tem so stroški precej nižji, kot pa če bi potrebovali celotno ekipo in naprave, da bi postavili sončne kolektorje na streho ali kakšen drug del hiše.

 

Pravilna namestitev solarnih sprejemnikov je izredno pomembna

Pri manj kakovostnih solarnih panelih je ključnega pomena, kam panele namestimo. To pomeni, da je za največjo možno učinkovitost sončnih kolektorjev pomembno, da jih namestimo tja, kjer je čez leto največ sonca in lahko s tem proizvedemo največ energije za našo uporabo. Pri manj kakovostnih solarnih sprejemnikih je težava tudi v dneh, ko je relativno malo sončnega sevanja, torej v oblačnih dneh in pozimi. Vse to pa danes ni več težava z naprednejšimi sončnimi kolektorji, kot so vakuumski cevni sončni kolektorji, ki so bolj učinkoviti od npr. ploščatih kolektorjev.

 

Montaža sončnih kolektorjevVzdrževanje sončnih kolektorjev je preprosto in učinkovito

Sončni kolektorji GreenLand Systems imajo življenjsko dobo več kot 30 let in jih praktično ni potrebno vzdrževati. Po namestitvi lahko mirno uživamo v sadovih odlične investicije v sončno energijo. V našem podjetju prisegamo na kolektorje GreenLand Systems. Ti vakuumski sončni kolektorji so v vseh pogledih bolj učinkoviti od večine tekmecev, zakaj se torej zanje ne bi odločili tudi vi?


Za še več podrobnosti pa vas vabimo na našo spletno stran!

 

Bio Planet d.o.o. | Montaža sončnih kolektorjev - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Bio Planet d.o.o.
Naslov
Leskoškova 9e
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 524 0 320
Seznam fraz
vzdrževanje vakuumskih kolektorjev, pravilna namestitev solarnih sprejemnikov, montaža sončnih kolektorjev, montaža sončnih panelov, montaža sončnega kolektorja
ZEMLJEVID