Montaža sončnih kolektorjev ugodno

Montaža sončnih kolektorjevVakuumski solarni kolektorji Greenand Systems so vrhunski izdelki, ki imajo pred drugimi sorodnimi izdelki številne prednosti. Montaža sončnih kolektorjev je enostavna, cenik pa nadvse ugoden, predvsem če upoštevamo vse njihove lastnosti – takšne, po katerih se razlikujejo od drugih. Montaža kolektorjev na streho pomeni velik prihranek pri stroških za ogrevanje – stanovanjskega ali poslovnega objekta, pa tudi sanitarne vode in vode za industrijsko rabo. Pri montaži vakuumskih kolektorjev gre za izkoriščanje povsem naravne energije sonca - od tod tudi ime solarni kolektorji in montaža solarnih kolektorjev. Cena, ki jo plača okolje, je veliko nižja, ploščati sončni kolektorji namreč zmanjšajo onesnaževanje. Kaj bi torej oklevali – enostavno, poceni in okolju prijazno ogrevanje je z montažo sončnih kolektorjev na dosegu roke!

 

 

Montaža vakuumskih kolektorjev z namakalnimi sistemi

Z montažo sončnih kolektorjev GreenLand Systems lahko izkoristite njihovo izjemno sposobnost, da so učinkoviti tudi takrat, ko je intenzivnost sončnega sevanja najmanjša. Tudi ko se sončna in oblačna obdobja izmenjujejo izjemno hitro, so izjemno učinkoviti. Razlog za to je majhna skupna masa vseh grelnih komponent po montaži kolektorjev na streho, ki omogoča hiter toplotni odziv. Ker so elementi v vakuumu, toplotnih izgub zaradi konvekcije skoraj ni. Montaža solarnih kolektorjev. (ceno montaže dobite pri nas) se vam izplača, saj so prilagodljivi, v primeru okvare pa lahko vzdrževanje in popravila izvedemo kar med delovanjem, kar pomeni, da ne boste ostali brez ogrevanja. Prednost montaže sončnih kolektorjev na streho - zamenjati je namreč mogoče posamezno cev hkrati pa kljub okvari ene cevi sistem deluje.

 

 

Montaža vakuumskih kolektorjev – hitra in enostavna

Montaža vakuumskih kolektorjev GreenLand Systems je izjemno enostavna, saj pri tem ni potrebno dvigalo in kopica ljudi, temveč zadošča ena sama oseba. Poleg tega so izjemno vzdržljivi. Po montaži vaakumskih kolektorjev imajo ti garancijsko dobo 10 let, a so tako vzdržljivi, da zlahka delujejo tudi več kot 30 let. Z montažo sončnih kolektorjev boste zagotovili dovolj toplote, ne da bi pri tem onesnaževali okolje.

 

Montaža vakuumskih kolektorjev

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Bio Planet d.o.o.
Naslov
Leskoškova 9e
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 524 0 320
Seznam fraz
montaža sončnih kolektorjev, montaža vakuumskih kolektorjev, montaža kolektorjev na streho, montaža solarnih kolektorjev cena
ZEMLJEVID