Balkonski kolektor serije GLH

Namestitev kolektorjev za segrevanje sanitarne vode v hišah običajno ne predstavlja velikega izziva, težje pa je, če živite v večstanovanjski hiši ali bloku. Sedaj lahko izkoristite sončno energijo s pomočjo balkonskih kolektorjev, ki so preprosti za montažo in izjemno učinkoviti.

 

 

Balkonski ograjni kolektorjiZakaj izbrati balkonske kolektorje GreenLand Horizontal

Balkonski kolektorji GreenLand Horizontal (GLH) so edinstveni vakuumski kolektorji narejeni z uporabo najnaprednejše tehnologije Heat Pipe. Najpomembnejše je, da lahko vakuumske cevi lahko ležijo tudi vodoravno. Lahko jih namestite tudi namesto balkonske ograje s čimer privarčujete pri investiciji za ograjo hkrati pa dobite zelo funkcionalno in moderno balkonsko ograjo. Živite v stanovanju in bi radi ogrevali sanitarne vode s pomočjo ekološke sončne energije? Z balkonskimi kolektorji to ni noben problem. Pošljite nam povpraševanje in v podjetju Bio Planet d.o.o. bomo našli pravo rešitev za vas.

 

 

Namestitev balkonskega kolektorja

Za namestitev kolektorjev GreenLand za razliko od drugih produktov ne potrebujemo celotne ekipe, saj je namestitev preprosta. Balkonski kolektor nam daje dve možnosti namestitve na ograjo, in sicer ga lahko namestimo vertikalno ali pa ga namestimo pod določenim naklonom ( cca od 75° do 50 ° glede na horizontalo). Za samo namestitev kolektorjev je potrebna nosilna konstrukcija, ki pa vam jo lahko ob montaži zagotovimo. Včasih je pri položnejšem naklonu vaše strehe pametno razmisliti, če ne bi bili tudi za vašo streho bolj primerni balkonski kolektorji kot strešni vakumski.

 

 

Balkonski kolektor je lahko vsestranski

Balkonski kolektor lahko položite tudi na vašo fasado ali pa nad teraso, balkonom ali na nadstrešek za avto. Ne le, da na ta način učinkovito lovitite sončno energijo, lahko izkoristite kolektorje tudi za ustvarjanje prijetne sence.
V primeru instalacije kolektorja navpično tako na vašo fasado ali na balkonsko ograjo lahko s povsem enostavnim zasukom cevi prilagodimo, da bodo te najučinkovitejše lovile sončno svetlobo. Tako se bo ohranila najvišja absrorbcija v eni sami vakumski cevi. To seveda najbolj prav pride v slabem vremenu, ko ni neposredne sončne svetlobe.
Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo in varčno rešitev za vaše domovanje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Bio Planet d.o.o.
Naslov
Leskoškova 9e
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 524 0 320
Seznam fraz
balkonski kolektor, balkonska ograja, kolektor GreenLand
ZEMLJEVID