Menjava gum v Avto centru Velič v Ljubljani


Menjava gum, da bo varnost na prvem mestu | AC Velič Ljubljana

 

Menjava gum LjubljanaMenjava gum je eno najpomembnejših opravil pri skrbi za avtomobil. Gume namreč nosijo težo celotnega vozila in so tudi njegov edini stik s podlago. Odličen oprijem, ki preprečuje zdrse, je še posebej pomemben v zimskem času, ko se na cestah pojavita poledica in sneg na cestišču. Opravite menjavo gum prej preden določa zakon. Zakon natančno določa datum, s katerim se prične obdobje, ko mora biti na vozilih nameščena ustrezna zimska oprema. Obdobje se prične s 15. novembrom in traja do 15. marca, v primeru zimskih vremenskih razmer pa tudi pred oz. za tem datumom. Verjetno ni potrebno posebej omeniti, da menjavo gum opravljamo predvsem zaradi lastne varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu in ne zaradi zakona samega. Le kvalitetne zimske gume z dovolj globokim profilom (vsaj 3 mm) bodo nudile stabilnost in vodljivost vozila na cestišču. Ker so gume tako pomembne pri zagotavljanju varnosti, se vam investicija v kvalitetne zimske gume in vrhunsko opravljeno menjavo gum zagotovo izplača. V kolikor boste ugotovili, da so vaše stare gume že precej obrabljene, lahko nakup novih opravite kar v našem avto centru Velič v Ljubljani ob vaši naslednji menjavi gum!

 

Celovite vulkanizerske storitve v Ljubljani


Poleg nakupa gum lahko pri nas opravite še druge storitve s področja vulkanizerstva. Nudimo vam izredno kvalitetno menjavo gum, ki vključuje strokovni pregled, montažo in centriranje gum. Vse storitve opravljamo s pomočjo sodobnih tehnoloških naprav, ki zagotavljajo natančnost opravljenih storitev. Gume, ki jih bomo odstranili z vaših vozil, lahko odpeljete domov ali pa pustite v našem avto centru v Ljubljani, kjer vas bodo v odličnem stanju počakale do naslednjega leta. Pri nas so vaše gume na varnem pred intenzivno svetlobo, vlago in možnimi poškodbami. Prav tako ne bodo zasedale dragocenega prostora pri vas doma.


Odločitev za vulkanizerske storitve (menjava gum, centriranje gum, shranjevanje,…) v Avto centru Velič v Ljubljani je prava odločitev, saj bodo storitve opravljene zanesljivo, ugodno in zelo hitro!

 

Avto center Velič Ljubljana | Menjava gum, menjava gum Ljubljana, menjava gum datum – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
Menjava gum, Menjava gum Ljubljana, Menjava gum datum, Centriranje gum, Centriranje gum Ljubljana  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA