Toplotna črpalka Vesttherm – prava rešitev za ogrevanje prostorov

 

Oglejte si Vesthermm cenik in izberite najboljšo ogrevalno napravo za vas! Izbirate lahko med različnimi modeli toplotne črpalke Vesthermm, ki se odlikujejo po najnovejši tehnologiji.

 

Toplotne črpalke Vesttherm – primerno ogrevanje za večje objekte


Toplotne črpalke Vesthermm so idealne za ogrevanje prostorov različnih velikosti. Vsak model ima drugačno moč segrevanja; večina jih je primerna za ogrevanje tudi zelo velikih objektov, kot so na primer večstanovanjske hiše, industrijske hale, športne dvorane, cerkve in podobni objekti z veliko potrebo po ogrevanju. Najnovejši dosežek našega raziskovanja je Vesthermm toplotna črpalka zrak voda, ki spada v zadnjo generacijo toplotnih črpalk.

 

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH ZA SANITARNO VODO...

 

Najnovejša toplotna črpalka zrak voda Vesttherm

 

Najnovejši dosežek na področju ogrevanja je prav zagotovo toplotna črpalka zrak voda Vesthermm, ki je izdelana za priklop na ogrevalni sistem tako s talnim ogrevanjem kot tudi z radiatorji ali ventilatorskimi konvektorji. Tako se lahko toplotna črpalka poveže z najrazličnejšimi sistemi in z deli dodatne opreme, kot so na primer sončni kolektorji, bojlerji za toplo vodo, ogrevalni sistemi z različnimi temperaturami in bojlerji. Takšna rešitev za ogrevanje nudi zelo opazen prihranek, poleg tega pa je okolju prijazna. Pri nas lahko najdete toplotne črpalke Vesthermm in tudi elemente dodatne opreme, ki vam bodo omogočili, da ogrevalno napravo upravljate na daljavo, vašo hišo ogrevate tako pasivno kot aktivno, poleg tega pa ogrevate tudi druge objekte, na primer bazene.

 

toplotna črpalka vestthermtoplotne črpalke vesttherm cenik

 

 

Toplotne črpalke Vesttherm - cenik

 

Na voljo so različni modeli, med katere spada bodisi navadna toplotna črpalka Vesthermm, lahko pa tudi bolj sofisticirana toplotna črpalka zrak voda. Modeli se med seboj razlikujejo po velikosti in moči. Vse potrebne informacije vam bo razkril Vesthermm cenik. Kljub sofisticirani tehnologiji je vsaka toplotna črpalka Vesthermm zelo enostavna tako za montažo kot za uporabo. Nova generacija izdelkov ima namreč velik barvni zaslon, ki omogoča jasno in enostavno branje informacij o delovanju in vse ostale potrebne podatke. Regulacija temperature je zelo enostavna, kar zagotavlja uporabniku zelo preprosto nastavitev delovanja naprave. Še danes si oglejte Vesthermm cenik in ugotovite, katera toplotna črpalka Vesthermm najbolj odgovarja vašim potrebam! Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.atlas-trading.si!  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
Atlas Trading d.o.o.
Naslov
Celjska cesta 45
3212 Vojnik
Spletna stran
E-pošta
03 4255400
Seznam fraz
toplotna črpalka Vesttherm, toplotne črpalke Vesttherm, toplotna črpalka zrak voda Vesttherm, Vesttherm cenik
ZEMLJEVID