Vhodna vrata PVCArcont - vhodna vrata PVC in ALU vrata za vaš dom

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki jo lahko vidijo vsi, zato smo mnenja, da morate nakupu vhodnih ALU vrat ali PVC vrat nameniti posebno pozornost. Vsa Arcont vrata vašemu domu podarijo estetsko noto, varnost ter dobro izolacijo. Prioriteti sta varnost in stabilnost, ki ju za vsa ALU vrata in PVC vrata zagotavljamo s sistemom pet-točkovnega zaklepanja. PVC in ALU vrata, izdelujemo v eno- ali dvokrilni izvedbi, za vsa Arcont vrata pa ponujamo tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela. Vhodna vrata PVC in ALU vrata so vam na voljo v različnih modelih in barvnih odtenkih. Na voljo so vam tudi raznoliki dodatki za vsa PVC in aluminijasta vrata. Nudimo vam tudi raznolika balkonska vrata, npr. drsna balkonska vrata, klasična eno- ali dvokrilna ter harmonika balkonska vrata.

 

Vhodna vrata PVC – enokrilna ali dvokrilna izvedba

Vhodna vrata PVC, tako kot garažna vrata Arcont, izdelujemo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi. Izbiro med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati prepuščamo vam, na voljo pa vam je tudi kombinacija vhodnih vrat s fiksnim stranskim delom. Ker vam nudimo različne modele in barve, se lahko enostavno kombinirajo z videzom vašega bivalnega prostora. Vsa vhodna PVC vrata lahko popolnoma prilagodimo vašemu okusu. Glede na vaše želje izberemo tudi primerno kombinacijo polnila za vaša PVC vrata. Tako kot za vsa Arcont vrata, vam je tudi za vhodna vrata na voljo zelo pestra izbira dodatkov, kot so kljuke in poštni predali, ki bodo zagotovo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

KljukaArcont vrata – varnostni cilinder s ključem, varnostne kljuke in gonilke

Arcont vrata imajo kot novost standardno vgrajene: varnostni cilinder s ključem, varnostno gonilko in varnostno kljuko. Varnostna gonilka pripre krilo vrat, omogoča lažje zapiranje, spodnji jeziček pod kavljem pa poskrbi, da se kavelj vedno zapre in ne poškoduje profila okvirja. Varnostni cilinder in ključ imata več utorov, kar pomeni večje število različnih kombinacij za odklepanje Arcont vrat, kar otežuje poneverbo ključa. Varnostna kljuka oteži delo vlomilcem in zmanjša možnost vloma na minimalno raven.

 

Arcont IP d. o. o. | Arcont vhodna vrata PVC in ALU enokrilna in dvokrilna vrata – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
arcont vrata, vhodna vrata PVC, PVC vrata, ALU vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA