Vhodna ALU in druga aluminijasta vrata

ALU vrataAluminijasta vrata Arcont so posebej zanimiva zaradi sodobnega designa. Sam sodobni design pa je le pika na i zanesljivosti, varnosti in visoki kakovosti, ki odlikuje naša aluminijasta vrata. Ker smo prepričani, da morate temu delu doma posvetiti veliko pozornosti, smo za vas pripravili veliko različnih modelov.

Vrste ALU vrat se razlikujejo po vrsti polnil. Tako vhodna ALU vrata kot naša ostala aluminijasta vrata pa lahko dodatno prilagodite svojim željam z izbiro raznolikih dodatkov. Niso pa vam na voljo samo vrata ALU, ampak tudi PVC vrata. Ne glede na to, ali izberete vhodna ALU ali PVC vrata, boste izbrali visoko kakovosten produkt.

Pošljite povpraševanje za ponudbo in cene ALU vrat!

 

Vhodna ALU vrata – modeli, tipi in profili

Vhodna ALU vrata so vam na voljo v različnih tipih in modelih izdelav. Prepričani smo, da boste našli pravšnja vhodna vrata za vaš dom. Profili, ki so vam na voljo, so iz serije ADS 65. Vrata ADS 65 imajo ekstrudiran profil iz primarne aluminijeve zlitine, njihova toplotna prevodnost pa je 2,2 W/m2 K. Glavne prednosti serije ADS 65 se kažejo v termičnosti in statičnosti. Ti profili za vhodna ALU vrata omogočajo vgradnjo stekel debeline od 4 do 65 mm na fiksnih delih in od 11 do 55 mm na krilnih delih vrat.


Če vas zanimajo cene ALU vrat, nam pošljite povpraševanje!

 

Aluminijasta vrataAluminijasta vrata – steklo, okovje in polnila

Vaša nova aluminijasta ali PVC vrata so lahko povsem edinstvena z izbiro polnila, stekla in okovja. Tako za vrata ALU kot za PVC vrata so vam na voljo različni designi, na voljo pa so tudi različna polnila za vrata ALU in PVC. Vsa ALU in PVC vrata vam tudi kakovostno vgradimo.


Obiščite našo spletno stran in oddajte vaše povpraševanje za ponudbo in cene ALU vrat!

 

Arcont IP d. o. o. | Vhodna ALU vrata, cene, aluminijasta vrata, PVC vrata – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
aluminijasta vrata, vhodna ALU vrata, ALU vrata cene, PVC vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA