Notranje in zunanje žaluzije

Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Arcont

Zunanje žaluzije SONAL s horizontalnim lamelnim zastorom

Zunanje žaluzije so senčila, pritrjena na zunanji strani oken ali fasade s horizontalnim lamelnim zastorom iz aluminijastih lamel. Način pritrjevanja in vodenja lamel je odločilnega pomena za stabilnost žaluzij v različnih vremenskih razmerah, za arhitekturni videz, zatemnitveni učinek zunanje žaluzije in kakovostno zaščito okna in s tem tudi vašega doma pred škodljivimi vremenskimi učinki.

 

Lamelni sistemi za zunanje žaluzije na zunanji strani okna Arcont ali pred oknom odločilno vplivajo na počutje v prostoru, saj tako kot ostala senčila za okna, zunanje žaluzije odmerjajo količino dnevne svetlobe v prostoru. Ta in ostala senčila pa imajo tudi mnoge že prej omenjene zaščitne funkcije. Tako zunanje kot notranje žaluzije lahko z vidika senčenja nadomestijo tudi okenske rolete. Notranje in zunanje žaluzije so vam na voljo v različnih barvah.

 

Notranje žaluzije – učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi

Notranje žaluzije s svojim odličnim dizajnom in vrhunskimi materiali polepšajo videz prostora. Notranje žaluzije so tako kot ostala naša senčila učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi. Sestavljene so iz vodoravnih ALU lamel, širokih 25 mm. Svetlobo v prostoru s pomočjo notranje žaluzije uravnavate z naprednim mehanizmom in gibljivo palico, ki omogoča obračanje lamel. S pomočjo dvižne vrvice pa lahko dvigovanje oziroma spuščanje žaluzij opravite tudi ročno.


Ker so v naši ponudbi tudi senčila za zahtevne kupce, vam nudimo visoko kakovostne žaluzije ISO DESIGN. Posebnost notranjih žaluzij ISO DESIGN je v tem, da se upravljajo s kroglično vrvico, kar zagotavlja hitrejše dvigovanje in spuščanje, omogoča pa tudi spreminjanje naklona lamel.


Senčila za okna Arcont – senčila za vsak dom.

 

Notranje in zunanje žaluzije – montaža in uporaba

Zunanje žaluzije se tako kot notranje žaluzije lahko montirajo različno: med špalete, na fasado ali v pripravljeno odprtino pod fasado. Ko se odločate glede izbire senčila za okna, sta vam na voljo tudi naša brezplačna izmera in svetovanje na domu. Naš inženir bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanje glede izbranega senčila za okna, priporočil pa vam bo tudi primerne okenske police (zunanje okenske police, notranje okenske police, PVC okenske police). Naložba v naša senčila za okna bo naložba za vse življenje.


Zunanje in notranje žaluzije ter senčila za okna Arcont – senčila za vsak letni čas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
notranje žaluzije, zunanje žaluzije, senčila za okna, senčila
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA