Komarniki Arcont - fiksni, drsni, rolo in vratni komarniki

Učinkovita zaščita pred komarji, muhami in drugim mrčesom

Fiksni, drsni ali rolo komarniki so izredno praktična in tudi ekološka zaščita vašega doma pred nadležnim mrčesom. Prezračevanje prostorov v toplih mesecih bo sedaj brez skrbi pred komarji in drugimi žuželkami. Zaradi prilagodljive izdelave, enostavne namestitve in vsestranske uporabnosti, bodo komarniki odlično ščitili vaš dom pred nadležnimi žuželkami.  

Fiksni, rolo ali drsni komarniki so trajna in učinkovita zaščita pred komarji, muhami, pajki in drugo nadlego. So univerzalna rešitev za vaš dom. Brezplačna izmera in prilagoditev vašim željam. Na voljo so:

  • fiksni komarniki
  • drsni komarniki
  • rolo komarniki
  • in vratni komarniki

 

Fiksni komarnik

Komarniki za okna in vrata - naj mrčes ostane zunaj

Fiksni komarnik sestavljata okvir in zaščitna mreža proti mrčesu. Mreža iz posebnega materiala omogoča učinkovito zaščito proti komarjem in drugim insektom. So skoraj neopazni, zato ne kazijo izgleda vaših oken. Komarniki za okna in vratni komarniki so univerzalna rešitev za prezračevanje prostorov brez skrbi pred insekti.

 

Fiksni komarniki za okna – ko želite trajno zaščito

Fiksni komarniki se namestijo na okenski okvir, okvir komarnika je na voljo v različnih barvah po RAL lestvici. Fiksna konstrukcija omogoča, da komarnik po želji tudi snamete, npr. pozimi, ko je manj svetlobe, saj gosta mreža proti mrčesu deluje tudi kot senčilo z rahlim senčenjem. Spomladi pa se fiksni komarniki lahko ponovno namestijo na okvir vašega pvc okna ali alu okna. Fiksni komarniki so univerzalna rešitev za različne profile in oblike oken.

 

Drsni komarniki – v obdobjih z manj svetlobe jih ni potrebno sneti

Drsni komarniki so zelo praktična izvedba komarnikov. Zaradi konstrukcije na vodilih, ki omogočajo drsni premik, jih pozimi ni potrebno snemati. Drsni komarnik v času, ko ga ne uporabljate, preprosto odstrete levo ali desno.

 

Rolo komarnik

Rolo komarniki – praktično dvigovanje ali spuščanje glede na vaše potrebe

Komarnik rolo se uporablja na enak način kot običajno rolo senčilo. Rolo komarniki se zaradi kakovostnega mehanizma enostavno spuščajo in dvigajo. Ko zračite in želite zaščito proti mrčesu, rolo komarnik enostavno spustite. Ko pa ga ne potrebujete več, ga enostavno dvignete. Ob dviganju se rolo komarniki navijejo v ohišje, kjer ostanejo skriti pred pogledi in zaščiteni pred zunanjimi vplivi, kot sta umazanija in prah. Rolo komarniki so rešitev za skoraj vsako okno.


Rolo komarniki so lahko samostojni ali integrirani v roletni omarici. Deluje neodvisno od roletnega plašča, lahko je montiran pred ali zadaj za roletnimi lamelami.

 

Vratni komarniki - s podbojem ali brez

Vratni komarnik obstaja v dveh izvedbah, s podbojem in brez njega. Podboj vratnega komarnika namestite na vratni okvir. Vratni komarniki na tečajih (pantih) se enostavno odpirajo in zapirajo. Kadar je izvedba vratnega komarnika brez podboja, potem za odlično prileganje krila komarnika na podboj vrat poskrbi poseben trak.

Izberite komarnike po vaši izbiri – pokličite nas!

 

Arcont IP d.o.o. | Fiksni komarniki, drsni komarniki, rolo komarniki za okna, vratni komarniki, zaščita pred komarji, mreža proti mrčesu – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
rolo komarniki, drsni komarniki, fiksni komarniki, vratni komarniki, komarnik, komarniki za okna, zaščita pred komarji, mreža proti mrčesu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA