PVC oknaOkna Arcont – inovativna pvc okna

PVC okna Arcont nudijo izvrstno toplotno in zvočno izolacijo. Izolacija pred zunanjim zvokom ščiti pred vdorom hrupa iz okolice. Okna Arcont so primer trajnostnega produkta, saj jih je po demontaži možno popolnoma reciklirati za nadaljnjo rabo.

Arcont pvc okna odlikujeta moderen izgled in praktičnost. Vzdrževanje oken Arcont je izredno preprosto, saj pvc oken za razliko od klasičnih lesenih oken ni potrebno barvati in premazovati. Poleg tega so tako pvc kot alu okna Arcont poznana po svoji trpežnosti. Arcont pvc okna izdelujemo v različnih oblikah in velikostih, izbirate lahko tudi med različnimi barvnimi odtenki.

 

Arcont vrata in pvc okna – pot do varnosti

Arcont pvc okna in pvc vrata omogočajo dobro zaščito pred vlomi. Tehnična dovršenost izdelkov v naši ponudbi je merilo za doseganje visoke varnosti in stabilnosti. V vsa vhodna vrata standardno vgrajujemo varnostno gonilko, varnostni cilinder in ključ ter varnostno kljuko, na ta način pa dosegamo optimalno zaščito pred vlomilci. PVC okna lahko za doseganje večjih stopenj varnosti opremimo z okovjem WK1 ali WK2.

 

Pvc okna in vrata so naložba za prihodnost

Za razliko od klasičnih oken so pvc okna enostavna za vzdrževanje, trajnejša in varnejša. Arcont vrata in pvc okna so tako tehnično kot estetsko dovršena. Zaradi širokega spektra barv in oblik, ki so na izbiro v našem katalogu pvc oken in vrat, z lahkoto pridete do rešitve, ki zadosti vsem vašim potrebam.

Ker se zavedamo, kako pomembna je zagotovitev zasebnosti in miru v lastnem stanovanju, izpostavljamo odlično zvočno izolacijo Arcont vrat in pvc oken. Kakovostna izolacija pred zunanjimi zvoki preprečuje vstop neželenega hrupa v stanovanje, vam pa z utišanjem glasov iz notranjosti stanovanja zagotavlja zasebnost. Izolacija oken Arcont zmanjša tudi toplotne izgube. Na ta način porabite manj denarja za zimsko ogrevanje in poletno ohlajevanje prostorov.

S pvc vrati in okni Arcont bo vaš dom prijetnejši, toplejši in tudi varčnejši.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
okna Arcont, Arcont pvc okna, pvc okna in vrata, pvc vrata, pvc vrata Arcont
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA