Arcont garažna vrata za različne objekte

Garažna vrata Arcont so vam na voljo v različnih izvedbah. Vsa naša vrata odlikujeta estetika in funkcionalnost. Arcont kovinska garažna vrata vam z daljinskim upravljanjem zagotavljajo udobje, ki ste si ga že dolgo želeli. Ne zamudite te izjemne priložnosti in nam pošljite povpraševanje.

 

Garažna vrataGaražna vrata Arcont na daljinsko upravljanje

Garažna dvižna vrata Arcont se za razliko od klasičnih garažnih vrat v celoti dvignejo pod strop in vam tako omogočajo velik prostorski prihranek. Čeprav osnovna različica garažnih dvižnih vrat pogona ne vsebuje, so vam na voljo tudi garažna dvižna vrata s pogonom. Klasična garažna dvižna vrata Novoferm model K so na voljo v dveh izvedbah: Rees in Magnum. Polnilo je iz pocinkane pločevine, standardni vzorec je navpičen, v prodajnem programu pa najdete tudi številne druge vzorce. Garažna dvižna vrata so vam na voljo tudi v izvedbi s prehodnimi vrati. Cene garažnih vrat s to opcijo so nekoliko višje.


Garažna dvižna vrata lahko opremite s pogonom na daljinsko upravljanje. Lahko pa naročite tudi sistem Vivoport, pri katerem imajo garažna dvižna vrata pogon že tovarniško vgrajen. Garažna vrata ločimo na klasična dvižna in sekcijska garažna vrata.

 

Sekcijska garažna vrata zagotavljajo prostorski prihranek

Garažna vrata Arcont so sestavljena iz sekcij, ki se med dviganjem navzgor »lomijo«, nato pa se z rahlim upogibanjem pod stropom garaže znova sestavijo v celoti. Sekcijska garažna vrata posledično potrebujejo zelo malo prostora za odpiranje. Klasična lahko zamenjamo za sekcijska garažna vrata v samo enem dnevu (vključno s pogonom). Sistem avtomatskih sekcijskih garažnih vrat je primeren za vse velikosti garaž. Bistvene prednosti, ki odlikujejo sekcijska garažna vrata so:
•    udobje,
•    pogonska tehnika in
•    varnost.


Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
arcont garažna vrata, garažna dvižna vrata, sekcijska garažna vrata, cene garažnih vrat
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA