Aluminijasta in plastična okna

Okna Arcont so pravi naslov, ko se odločate za nove steklene površine. V podjetju Arcont prisegamo na kakovost, zato vam ponujamo plastična in aluminijasta okna v različnih izvedbah in barvah. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, vam bodo okna našega podjetja služila dolga leta.

 

PVC oknaOkna PVC ali plastična okna kot odlična izolacija

Okna PVC ali plastična okna krasita odlična toplotna in zvočna izolacija. PVC oz. plastična okna so lepega videza, vzdrževanje je enostavno, zagotavljajo pa tudi izredno protivlomno zaščito.

 

Aluminijasta okna, če si želite večje vzdržljivosti

Aluminijasta okna so prava izbira za vas, ko si želite največje vzdržljivosti. Aluminij kot izredno odporen material zagotavlja, da bodo vaša okna kljubovala vremenskim vplivom, tudi najbolj ekstremnim pogojem. ALU okna pri podjetju Arcont so tudi izredno ekonomična, saj odlično zadržujejo toploto v prostoru. Poleg tega vam lahko aluminijasta okna Arcont naredimo po meri!

 

Ste še vedno v dvomih?

Zgoraj naštete lastnosti vas morajo prepričati, da se odločite za okna Arcont! Ko pa se že odločite za okna Arcont, pa smo vam v podjetju na voljo za brezplačno svetovanje in izmero na domu.

 

Arcont-IP d.o.o. | Plastična in aluminijasta okna Arcont – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
okna arcont, okna pvc, aluminijasta okna, plastična okna 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA