Izdelava kuhinje po meri s pomočjo programa za risanje

Izdelava kuhinje po meri je v podjetju Mobalpa popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam. Pri načrtovanju kuhinje bomo upoštevali tudi vaš način življenja, saj je naš cilj, da se boste v kuhinji dobro počutili. Kuhinje po meri omogočajo popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavljajo način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in različne delovne procese v kuhinji vašim potrebam. Mobalpine kuhinje so zasnovane tako, da vam kuhinjska opravila kar najbolj poenostavijo. Ergonomija in popolna zasnova različno visokih in globokih elementov omogočata preprosto prehajanje iz enega delovnega področja v drugo. Tako se lahko na primer odločite za različne višine posameznih kuhinjskih orodij, denimo pomivalnega korita in kuhalne plošče.

Izdelava kuhinje po naročiluNaši svetovalci niso zgolj prodajalci kuhinj, ampak so tudi profesionalni notranji oblikovalci. Zaradi odličnega poznavanja materialov ter opreme in tehnike vam bodo v izvrstno pomoč pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje. S pomočjo posebnega programa za risanje vam bomo izdelali tudi 3d izris, da si boste lažje predstavljali, kako bo videti vaša nova kuhinja. S programom za risanje boste lažje uresničevali nove ideje pri postavitvi in izbiri elementov. Na koncu boste izbrali predlog, ki vam bo najbolj ustrezal. Poleg tega pa boste lahko spremljali, kako bo potekala izdelava kuhinje po naročilu.


Izdelovanje letne kuhinje po meri za užitek na prostem

O čarih in užitkih letne kuhinje ne gre dvomiti. Zunanja jedilnica je priložnost, da se v toplem delu leta preselimo na prosto in čim več družimo z družino in prijatelji. Tudi če smo s prostorom zelo omejeni, ne gre obupati – dovolj je že manjše korito z vodo in prostor za peko. Izdelava letne kuhinje je v veliki meri odvisna od tega, kako najrajši preživljamo prosti čas. Če imamo veliko družino ali dosti prijateljev in želimo zunaj preživeti čim več časa, potem naj bo kuhinja večja, pa tudi jedilni kot naj bo zadosti velik, da bodo v njem lahko uživali prav vsi.


Ponudbo kuhinj si lahko ogledate v salonu, na spletu pa je tudi katalog

V našem salonu kuhinj si lahko ogledate postavitve razstavljenih in popolnoma opremljenih kuhinj. Na naši spletni strani pa vam je na voljo tudi katalog vseh vrst kuhinj.

Mobalpa - izdelava kuhinj, klasičnih in modernih, na sodoben način.


Mobalpa | Izdelava kuhinje po naročilu, sodobna kuhinja, mize za jedilnico – povezave do naše spletne strani:
  • Izdelava kuhinje
  • Risanje kuhinje
  • Izdelava letne kuhinje
  • Kuhinje po meri katalog
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Letališka cesta 5
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 786 22 25
Seznam fraz
izdelava kuhinje, risanje kuhinje, izdelava letne kuhinje, kuhinje po meri katalog
ZEMLJEVID