Moderna dnevna soba ima lahko klasične ali moderne omare za dnevne sobe

 


Moderna dnevna soba ali ne? To danes sploh ni vprašanje, še posebej če urejate novo stanovanje ali preurejate starega pri Alplesu. Moderne mize in omare za dnevno sobo si pri nas lahko privoščite po ugodnih cenah, saj je naše podjetje vodilni proizvajalec pohištva srednjega cenovnega razreda v Sloveniji.

 


Moderne dnevne sobeMize za dnevno sobo kosovno ali kot del programa

 

Kosovni program, ki ga nudimo, vam omogoča, da dnevno pohištvo kupite samostojno in ga dodate že obstoječemu pohištvu vašega doma. Lahko pa omare in mize za dnevno sobo kupite v okviru enega od naših programov dnevnih sob, kjer izberete celoten paket ujemajočega se pohištva. Med njimi so:

  • dnevna soba Prizma,
  • dnevna soba Nirvana,
  • pohištvo Globus.


Vsi programi omogočajo izvedbo moderne dnevne sobe, razlikujejo pa se v vrsti lesa, stilu in barvni kombinaciji. Prizma je moderna dnevna soba v beli, oreh / beli in oreh / peščeni barvi, ki ob pravi izbiri elementov omogoča tako klasične kot moderne linije postavitev. Barva dnevne sobe Nirvana je siva in sončno rumena, s hrastovimi obodi elementov z zaokroženimi stranskimi robovi, ki dajejo sobi mehkobo. 


Mize in omare za dnevno sobo Globus – za vse prostore

 

Moderna dnevna soba pa je lahko tudi iz barv in materialov, ki povezujejo celotno stanovanje. To vam omogoča pohištveni program Globus, ki zajema tako otroške postelje v otroški sobi kot kuhinjsko mizo in dnevni regal. Pohištvo dnevna soba bo tako usklajenega stilskega značaja s celotnim stanovanjem, kjer poljubno lahko uporabite uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati omenjenega programa podjetja Alples. Barva dnevne sobe bo usklajena z drugimi prostori doma, kar bo domu prineslo usklajenost in dušo. Da dom postane res dom poskrbi moderna dnevna soba, v kateri se boste počutili sproščeno in umirjeno. Oglasite se v enem od salonov pohištva, v katerih je razstavljeno moderno pohištvo dnevne sobe Alples.

 


Alples | Moderna dnevna soba in dom iz Alplesa – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
Moderna dnevna soba, mize za dnevno sobo, omare za dnevne sobe
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA