Kuhinja z dnevno sobo za povezavo dveh ključnih prostorov

 

Kuhinja z dnevno sobo je moderen trend, za katerega se odloča vse več ljudi, ki gradijo. Kuhinja z dnevno sobo namreč omogoči večjo povezanost družine, kot bi ta bila v primeru, če bi bila ta dva prostora ločena. Vabimo vas v naš salon kuhinj, kjer si lahko ogledate različne kuhinje z dnevno sobo. Poleg kuhinj z aparati pri nas najdete vse za ureditev dnevne sobe, kot so denimo svetila za dnevno sobo, mizice za dnevno sobo, regali za dnevne sobe in omare za dnevno sobo.

 


Kuhinja z dnevno soboKuhinje z dnevno sobo vam omogočijo dodatno prostornost

Notranji zidovi imajo večkratni negativni učinek. Notranji zidovi potrebujejo prostor, kamor jih postavimo in s tem že nekoliko zmanjšajo neto bivalni prostor. Poleg tega zidovi omejujejo in določajo naše gibanje ter bivalno postavitev pohištva, kot so mize, stoli in tako dalje. Kar pa je morda še najbolj neugodno je to, da zidovi psihološko zmanjšujejo velikost bivalne površine. Dva prostora ločena z zidovi namreč lahko izgledata dosti manjša, kot bi bila, če ju zidovi ne bi ločevali. Zato vam predlagamo, da si omislite kuhinjo z dnevno sobo, kjer boste popolno združili ta dva prostora.

 


Ureditev dnevne sobe je zelo pomembna za kvaliteto bivanja

Če imate kuhinjo z dnevno sobo ali pa če je vaša dnevna soba od kuhinje ločena, je pomembno, da je ureditev dnevne sobe kar čimbolj premišljena in domiselna. Postavitev predmetov, kot so svetila za dnevno sobo, mizice za dnevno sobo ali regali za dnevne sobe lahko namreč izboljša ali poslabša kvaliteto in udobje bivanja v dnevni sobi. Izbor in postavitev svetil za dnevno sobo je med najpomembnejšimi.

 


Svetila za dnevno sobo imajo velik pomen za udobno bivanje

Ureditev dnevne sobe je pomembna: postavitev pohištva namreč vpliva na celo vrsto naših aktivnosti. Svetila za dnevno sobo pa so tisti del ureditve dnevne sobe, ki v večernem in v nočnem času pričara ali omeji kvaliteto dnevne sobe. Z igro svetlobe lahko namreč dosežemo, da je prostor prijeten in udoben za bivanje, medtem ko lahko z nerodno postavitvijo svetil dosežemo tudi povsem nasprotne učinke.

 

 

alples.si | Kuhinja z dnevno sobo za veličino bivanja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
kuhinja z dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, svetila za dnevno sobo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA