AC Kondor – Volkswagen servis, Ljubljana | Servis za vozila Volkswagen

Volkswagen servis, Ljubljana – AC Kondor | Ponudba in storitve podjetja AC Kondor

AC Kondor, uradni servis Volkswagen vozil, lahko najdete v industrijski coni Moste v ljubljanskem BTC-ju. Seveda pa AC Kondor še zdaleč ni le avtoservis, servis za vozila Volkswagen je le ena izmed stvari, ki jih nudi naš avtoservis. V Volkswagen servisu AC Kondor imamo na voljo hiter in cenovno ugoden servis za vozila, kleparska dela, montažo in servis klimatskih naprav, nego vozil in asistenco. V AC Kondor Volkswagen servis lahko pridite tudi, če potrebujete lakiranje, finančno svetovanje ob nakupu avtomobila, avtoradio, platišča in pnevmatike, navigacijsko opremo ali zavarovanje. AC Kondor Volkswagen servis poskrbi tudi za vaše najmlajše, saj se v poslopju našega Volkswagen avtoservisa nahaja tudi otroška igralnica. Postrežete si lahko s toplim napitkom, naš servis za vozila Volkswagen pa je dostopen tudi za invalide.


AC Kondor – Volkswagen Servis, Ljubljana| Servis za vozila Volkswagen – avtoservis Ljubljana

V našem servisu za vozila lahko opravljate redne servisne preglede na vašem avtu, na voljo pa smo vam tudi v primeru nezgode ali poškodbe. AC Kondor Volkswagen servis smo pooblaščeni servis za vozila Volkswagen, ki z originalnimi deli in strokovno usposobljenimi kadri zagotavlja brezhibno delovanje vašega vozila. Ko vaš avto potrebuje večje posege, vas vabimo, da se predhodno naročite. Za manjša dela pa vam naš Volkswagen servis ponuja storitev Express Service, ki hitro in brez predhodnega naročila popravi vse potrebno.


AC Kondor – Volkswagen Servis, Ljubljana | Volkswagen asistenca ob nezgodi ali okvari

Volkswagen avtoservis ni le servis za vozila, ki jih pripeljete v AC Kondor. Volkswagen servis Ljubljana nudi tudi asistenco ob nezgodi ali okvari. Pogoj, ki ga za brezplačno asistenco postavljamo v našem servisu za vozila, je redno vzdrževanje na pooblaščenem servisu. Naš Volkswagen servis vam lahko vozilo popravi na mestu okvare, lahko pa ga odpelje na najbližji servis za vozila Volkswagen. Če popravilo traja več kot 3 ure, vam naš Volkswagen avtoservis zagotovi nadomestni avto.


AC Kondor | Volkswagen servis Ljubljana, AC Kondor, servis za vozila, avtoservis Ljubljana – povezave do naše spletne strani:

-    Volkswagen servis Ljubljana
-    AC Kondor
-    Servis za vozila
-    Avtoservis Ljubljana

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
Volkswagen servis Ljubljana, AC Kondor, servis za vozila, avtoservis Ljubljana
ZEMLJEVID