Prodaja novih osebnih avtomobilov Volkswagen – pameten nakup novega osebnega vozila

Vas zanima nakup novega osebnega avtomobila Volkswagen? Vas je znamka Volkswagen že prepričala ali pa bi ji radi dali priložnost, da vas navduši? Potem bo obisk v našem prodajnem salonu kot nalašč za vas.

 

V podjetju AC Kondor d.o.o. smo specializirani za vozila znamke Volkswagen, naše storitve pa so med drugim:
-    prodaja novih avtomobilov: prodaja osebnih avtomobilov ter prodaja Volkswagen gospodarskih vozil,
-    prodaja Volkswagen rabljenih osebnih vozil,
-    Volkswagen servis,
-    vleka vozil,
-    servis klimatskih naprav,
-    kleparska dela in lakirnica,
-    finančno svetovanje in zavarovanje vozil.


V prodajnem salonu vas pričakujemo vsak delovni dan med 8.00. in 18.00 uro ter ob sobotah med 9.00 in 13.00 uro. Čaka vas pestra ponudba Volkswagen novih in rabljenih vozil ter prijazno osebje. Naj bo nakup osebnega vozila prijetna izkušnja, zato ne oklevajte in nas obiščite!


Prodaja novih avtomobilov – prodaja osebnih avtomobilov Volkswagen

Prodaja novih avtomobilov Volkswagen je ena izmed naših osrednjih dejavnosti. Pri AC Kondor vas tako čaka bogata ponudba novih vozil Volkswagen po kar najbolj ugodnih cenah. Prodaja novih avtomobilov obsega tako prodajo osebnih avtomobilov kot prodajo Volkswagen gospodarskih vozil, zato boste gotovo našli tisto, kar iščete. Naše stranke vedno znova presenečamo tudi z akcijskimi ponudbami, o katerih lahko več izveste na naši spletni strani ali v našem prodajnem salonu.

 

Nakup osebnega vozila - prodaja novih osebnih avtomobilov Volkswagen

Nakup osebnega vozila je pomembna odločitev, zato vas vabimo, da se zglasite v našem salonu, kjer se že od leta 1997 ukvarjamo s prodajo osebnih avtomobilov Volkswagen, pri čemer še posebno pozornost namenjamo prodaji novih avtomobilov. Na več kot sedemsto kvadratnih metrih razstavnega prostora si boste lahko ogledali nova vozila vseh modelov, naši svetovalci pa se vam bodo popolnoma posvetili in vam odgovorili na vprašanja, ki se vam bodo porodila pri nakupu novega osebnega vozila. Izbrani model boste seveda lahko preizkusili tudi na testni vožnji, se dogovorili za vam prilagojen način plačila ter kasneje z rednimi servisi poskrbeli, da bo vaš avto vedno kar v najboljši formi.


Ne zamudite tudi številnih akcijskih ponudb, ki jih pri AC Kondor pripravljamo za vas, in ki vam lahko prinesejo dodatne ugodnosti ali olajšajo odločitev za nakup novega osebnega vozila Volkswagen.


Veselimo se vašega obiska!


AC Kondor d.o.o. | Prodaja novih avtomobilov, prodaja osebnih avtomobilov, prodaja Volkswagen – povezave do naše spletne strani:

-    Prodaja novih avtomobilov
-    Prodaja osebnih avtomobilov
-    Nakup osebnega vozila
-    Prodaja Volkswagen
-    Nova vozila

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
prodaja novih avtomobilovprodaja osebnih avtomobilovnakup osebnega vozilaprodaja volkswagennova vozila
ZEMLJEVID