Plačilni pogoji pri nakupu Volkswagna – kredit ali leasing | Avto na kredit, avto na leasing

AC Kondor – Prodaja Volkswagen, svetovanje in plačilni pogoji

Pot do izbranega vozila je lahko zelo preprosta. Pri AC Kondor nudimo finančne storitve pri nakupu Volkswagnovega vozila. Pomagamo vam izbrati obliko financiranja, ki bo prilagojena vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Oglejte si aktualno ponudbo družbe Porsche Kredit in Leasing. Izbirate lahko med različnimi oblikami financiranja: Volkswagen kreditKlasik, kreditPlus, Volkswagen operativni leasing, finančni leasing in finančni leasing Plus. Izberite avto na kredit ali avto na leasing po posvetovanju z našimi strokovnjaki.


Kredit ali leasing – Porsche finančni partner s tradicijo – avto na kredit ali leasing

Porsche Kredit in Leasing nudi storitve po meri ter izvirne finančne rešitve in ugodne plačilne pogoje. Izberete lahko kredit ali leasing, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete in poskrbite za njegovo vzdrževanje. Naše storitve prilagajamo vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim (ugodni plačilni pogoji). S strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami s financiranjem vozil po meri, vam pomagamo na poti do nakupa želenega vozila.


Plačilni pogoji in obveznosti – avto na kredit in avto na leasing | Kredit ali leasing?

Niste privarčevali dovolj, pa vendarle razmišljate o nakupu vozila? V AC Kondor lahko kupite avto na kredit po vaši meri, z ugodnimi plačilnimi pogoji.


Plačilni pogoji | Avto na kredit – kreditKlasik

Pri ponudbi kreditKlasik višino mesečnih obrokov določimo skupaj, odvisna je od trajanja pogodbe, vplačanega pologa in vaše kreditne sposobnosti. KreditKlasik odplačujete v izbranem obdobju od 12 do 84 mesecev. Amortizacijski načrt dobite ob sklenitvi pogodbe in je vaš natančen vodnik skozi celotno obdobje financiranja izbranega vozila. Če želite, lahko pogodbo tudi predčasno prekinete in preostanek kredita odplačate v enkratnem znesku.

 

Plačilni pogoji | Avto na kredit – kreditPlus

Pri ponudbi kreditPlus je obdobje financiranja krajše od 12 do 60 mesecev, mesečni izdatki nižji, vaša finančna svoboda pa večja. Pri ponudbi kreditPlus obračunamo „ostanek vrednosti“, koliko bo vaše vozilo stalo po izteku izbranega obdobja. Plačilo ostanka vrednosti je predvideno ob izteku pogodbe, zato boste z mesečnimi obroki odplačevali nižji znesek za želeno vozilo. Po izteku financiranja imate odprte možnosti, lahko odplačate ostanek vrednosti skupaj z zadnjim obrokom, lahko podaljšate pogodbo o financiranju ali pa vozilo vrnete trgovcu in si izberete novo.


Plačilni pogoji in obveznosti – avto na leasing za podjetne

Operativni leasing je namenjen vsem, ki vas zanima predvsem uporaba in ne lastništvo vozila. Namenjen je podjetjem, samostojnim podjetnikom in podjetnim posameznikom, ki želijo novo vozilo, denar pa nameniti za donosnejše naložbe. Operativni leasing traja od 24 do 60 mesecev. Družba Porsche Leasing izbrano vozilo kupi za vas, vam ga nudi v uporabo, vi pa plačujete mesečno najemnino, ki jo lahko knjižite kot strošek. Finančni leasing vam omogoča, da po izteku pogodbe postanete lastnik izbranega vozila. Avto na leasing vodite v poslovnih knjigah kot svoje osnovno sredstvo in izkoristite prednosti iz vlaganja v osnovna sredstva. Kot stroške upoštevate amortizacijo in stroške financiranja.


AC Kondor | Plačilni pogoji, kredit ali leasing, prodaja Volkswagen – povezave do naše spletne strani:

-    Plačilni pogoji
-    Kredit ali leasing
-    Avto na kredit
-    Avto na leasing
-    AC Kondor
-    Prodaja Volkswagen

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
plačilni pogoji, kredit ali leasing, avto na leasing, avto na kredit, ac kondor, prodaja volkswagen
ZEMLJEVID