Servis klimatskih naprav in popravilo klime | Kakovostno delovanje klimtske naprave – AC Kondor

Klimatske naprave v avtih nas prijetno grejejo ali hladijo in tako ustvarjajo prijetno temperaturo za udobno in varno vožjo, zato mora biti njihovo delovanje brezhibno. Pri nas poskrbimo za redni servis klimatskih naprav in za popravilo klime v vašem avtomobilu, ko ne deluje več pravilno. Vsi novi modeli osebnih ali gospodarskih vozil so že opremljeni s klimatsko napravo, ki potrebuje letno vzdrževanje in popravilo ob morebitnih težavah. Zavedamo se, da je strokoven in kakovosten servis klimatskih naprav eden izmed faktorjev, ki ljudi prepriča v nakup avtomobila z vgrajeno klimatsko napravo. Popravilo mora namreč biti ugodno, strokovno in seveda profesionalno opravljeno, kar zagotavljamo pri AC Kondor.


Servis klimatskih naprav za redno vzdrževanje in popravilo klime

Ko klimatske naprave ne delujejo več optimalno, je potrebno popravilo klime. Stranke nas lahko obiščejo v AC Kondor, kjer opravimo kakovosten servis klimatskih naprav, za katerega poskrbijo naši strokovno usposobljeni sodelavci. Delovanje klimatske naprave je tako pri nas v dobrih rokah, saj imamo strokovnjake za vse vrste in znamke klimatskih naprav, prav tako pa naš servis opravljajo sodelavci z večletnimi izkušnjami. Za pravilno delovanje klimatske naprave je potrebno tudi redno polnjenje s plinom - količino plina je priporočljivo dopolniti na tri leta.  Ob neprijetnih vonjavah iz klimatke naprave pa se priporoča temeljita dezinfekcija.


V AC Kondor vam zagotavljamo, da naše stranke dobijo najboljši servis in svetovanje ter da jim bodo klimatske naprave dolgo in dobro služile. Servis in popravilo klime opravimo tudi, kadar gre za starejše modele, pomoč pa nudimo tudi kadar stranke potrebujejo naknadno vgradnjo klimatske naprave. Pri nas torej nudimo več kot le servis ali popravilo, saj smo pripravljeni na vse vaše želje.


AC Kondor – za optimalni servis klimatskih naprav

Popravilo klime mora biti opravljeno v najkrajšem možnem času, še posebej, če se klimatska naprava pokvari poleti pri zelo visokih temperaturah. Postale so skoraj nepogrešljive v osebnih avtomobilih, kot tudi v kombiniranih vozilih, saj pravilno delovanje klimatske naprave poskrbi ne samo za hladen ali topel zrak, pač pa tudi prefiltrira zrak in tako poskrbi za dobro počutje med vožnjo. Zato pri AC Kondor poskrbimo, da je popravilo klime opravljeno kar se da hitro, vseeno pa vztrajamo pri visokih standardih kakovosti, saj mora končani servis klimatskih naprav zagotoviti ponovno brezhibno delovanje klimatske naprave.


AC Kondor d.o.o. | Servis klimatskih naprav, popravilo klime, klimatske naprave, delovanje klimatske naprave, AC Kondor - povezave do naše spletne strani:

-    Servis klimatskih naprav
-    Popravilo klime
-    Klimatske naprave
-    Delovanje klimatske naprave
-    AC Kondor

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
Servis klimatskih naprav, Popravilo klime, Klimatske naprave, Delovanje klimatske naprave, AC Kondor
ZEMLJEVID