Kleparska dela in popravilo po toči | Popravilo avta zaradi toče | Kleparstvo AC Kondor, Ljubljana

Popravilo avta zaradi toče | Strokovno svetovanje in popravilo po toči ali nesreči

Popravilo avta zaradi toče ali po nesreči terja strokovno opravljena kleparska dela. Preden pa se izvedejo popravila, so vam za kakršna koli vprašanja na voljo naši strokovnjaki, ki bodo popravilo po toči ali trčenju opravili kvalitetno in strokovno. AC Kondor Volkswagen servis iz Ljubljane je podjetje s tradicijo, ki v industrijski coni Moste deluje že od leta 1997. Kleparska dela in ostala popravila bomo opravili hitro in strokovno. Ker vemo, da je v današnjem tempu življenja čas najpomembnejši, bomo popravilo avta po toči organizirali tako, kot vam najbolj ustreza. Ko se bomo dogovorili za popravilo po toči, bomo na vašo željo avto, ki potrebuje kleparska dela, prevzeli pri vas doma ali v službi, izvedli potrebna kleparska dela in ga vrnili na dogovorjeno mesto. Kleparstvo in popravila avta zaradi toče vključujejo polno garancijo, popravilo po toči pa bo opravljeno ugodno in kvalitetno.


Popravilo po toči ali nesreči | Kleparstvo – kakovostno izvedena popravila in kleparska dela

Popravilo avta zaradi toče je zahteven postopek. V AC Kondor izvajajo kleparska dela strokovnjaki, ki se redno izobražujejo. Za popravilo po toči uporabljajo najsodobnejše tehnike in orodja, zato so popravila opravljena dobro, hitro in ugodno. Kleparstvo oziroma delavnica za popravilo po toči navadno izvaja popravila tako, da lakiranje ni potrebno, kar za vas pomeni, da so kleparska dela izvedena hitro in poceni, popravila pa ne poškodujejo originalne barve. Popravilo avta zaradi toče poteka v naslednjih korakih:
-    udrtino s posebnim orodjem dosežemo z notranje strani in jo vrnemo v prvotno stanje,
-    kjer to ni mogoče, poškodbe laka preprečimo z uporabo izvlečnih čepov in posebnega lepila.
Po potrebi popravilo po toči vključuje tudi popravila oziroma zamenjavo stekel, luči in večja kleparska dela.

Popravilo avta zaradi toče | Poskrbite za ustrezno zavarovanje, ki bo krilo kleparska dela

AC Kondor svojim strankam ponuja tudi svetovanje glede zavarovanja za različne primere, tudi takrat, ko potrebujete popravilo avta zaradi toče. Toča in druge poškodbe na avtomobilih so vedno pogostejše, zato so tudi kleparska dela in popravilo po toči vedno pogostejša. AC Kondor Volkswagen servis bo poskrbel za potrebna popravila, ne glede na to, ali je vaš avto znamke Volkswagen ali ne.


AC Kondor | Kleparska dela, popravilo avta zaradi toče, popravilo po toči, kleparstvo, popravila – povezave do naše spletne strani:

-    Kleparska dela
-    Popravilo avta zaradi toče
-    Popravilo po toči
-    Kleparstvo
-    Popravila

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
Kleparska dela, popravilo toče, popravilo po toči, kleparstvo, popravila
ZEMLJEVID