AC Kondor Volkswagen – gospodarska vozila in prodaja novih avtomobilov | Servis Volkswagen in kleparska dela

AC Kondor d.o.o. smo podjetje, specializirano za vozila znamke Volkswagen. Poleg prodaje novih avtomobilov znamke Volkswagen, gospodarskih vozil ter Volkswagen rabljenih vozil, vam že od leta 1997 nudimo tudi uradni servis Volkswagen vozil, servis klimatskih naprav in kleparska dela. Najdete nas nedaleč stran od nakupovalnega središča BTC, v prenovljenem nekdanjem letalskem hangarju na Letališki 9a v Ljubljani. Naš prodajni salon vozil Volkswagen lahko obiščete vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro ter ob sobotah med 9.00 in 13.00 uro, servis pa med 7.00 in 17.00 uro ob delavnikih ter med 8.00 in 13.00 uro ob sobotah. Na voljo vam je veliko parkirišče, pestra ponudba vozil, zanesljiv in denarnici prijazen Volkswagen servis ter prijazno in strokovno odlično podkovano osebje. Prepričani smo, da boste pri AC Kondor našli kaj po svojem okusu!


Prodaja novih avtomobilov in gospodarskih vozil Volkswagen

Pri AC Kondor se že dolgo posvečamo prodaji novih avtomobilov, zato smo za vas pripravili bogato ponudbo vseh modelov vozil Volkswagen, pa naj gre za osebna ali gospodarska vozila Volkswagen. Ko se boste oglasili pri nas, vam bodo naši prodajalci z veseljem svetovali in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja pri nakupu vozila Volkswagen, pomagali pa vam bomo najti tudi za vas najustreznejši način plačila. Seveda boste lahko izbranega jeklenega konjička tudi preizkusili na testni vožnji. Pri AC Kondor za vas redno pripravljamo tudi številne akcijske ponudbe, tako da je prodaja novih avtomobilov Volkswagen na voljo po zares neprekosljivih cenah. Potrudili se bomo tudi, da boste svoje vozilo dobili čimprej in bo za vas celoten nakup osebnega ali gospodarskega vozila Volkswagen prijetna izkušnja.


Gospodarska vozila Volkswagen – prodaja novih gospodarskih vozil

Na več kot sedemsto kvadratnih metrih razstavnega prostora boste pri AC Kondor našli tudi Volkswagen gospodarska vozila. S pomočjo naših svetovalcev – prodajalcev boste tudi med številnimi Volkswagen gospodarskimi vozili gotovo našli ravno tisto, kar potrebujete, vozilo pa boste lahko zapeljali tudi na testno vožnjo. Volkswagen je sinonim za kakovost, zato smo prepričani, da bodo Volkswagnova vozila izredno zanesljiv partner na vaši osebni in poslovni poti.


Servis Volkswagen in ostale storitve pri AC Kondor

Prodaja novih avtomobilov ter gospodarskih vozil Volkswagen pa še zdaleč ni vse, kar vam nudimo pri AC Kondor. Vsem, ki že vozite Volkswagen, je na voljo uradni servis Volkswagen, kjer hitro, zanesljivo in ugodno servisiramo vaše vozilo, da ostane v odlični formi. Na voljo vam je tudi servis klimatskih naprav, v primeru zvite pločevine pa še kleparska dela. Prav tako lahko pri nas kupite, menjate in hranite pnevmatike, kupite originalne rezervne dele in izberete Volkswagnovo dodatno opremo.


Pri AC Kondor se lahko na Volkswagen servis naročite po telefonu ali preko spleta, kar vam in nam omogoča kar najbolj učinkovito izrabo časa in servis oziroma popravilo v kar najkrajšem času. V primeru dolgotrajnejšega servisa vam je na voljo tudi nadomestno vozilo.


Veselimo se vašega obiska!


AC Kondor d.o.o. | Gospodarska vozila Volkswagen, prodaja novih avtomobilov, servis Volkswagen – povezave do naše spletne strani:

-    AC Kondor
-    Volkswagen gospodarska vozila
-    Prodaja novih avtomobilov
-    servis Volkswagen
-    Servis klimatskih naprav
-    Kleparska dela

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
ac kondor, volkswagen gospodarska vozila, prodaja novih avtomobilov, volkswagen servis, servis klimatskih naprav, kleparska dela
ZEMLJEVID